Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט!

יש אפילו פרסומות בטלויזיה עכשיו.

מה שמעצבן הוא שהמבצע לדגם קופה 3 דלתות (והם אפילו מציינים את זה במודעות) ובמודעת הפרסומת מופיעה בברור איביזה 5 דלתות, מה שנקרא "אמת בפרסום" :evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפני מספר שעות הייתי בסוכות בהרצליה בכדי לקבל את האיביזה שרכשתי (דגם המבצע).

זכיתי להיות הרכב הראשון עם מנוע 1400 שעלה על הכביש.

המבצע כבר לקראת סופו (נמכרו מאות מכוניות) , נותרו מספר מכוניות קטן ולא בכל הצבעים.

השוני לעומת 1.6, בלמי תוף מאחור, מרכז הדשבורד לבן (הרכב שלי לבן).

מהתרשמות ראשונית של 8 ק"מ מהרצליה לבורסה ברמת גן (האוטו בהרצה) המנוע נעים ושקט בהשוואה ל-1.6.

התרשמות נוספת בקרוב.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
בהחלט!

יש אפילו פרסומות בטלויזיה עכשיו.

מה שמעצבן הוא שהמבצע לדגם קופה 3 דלתות (והם אפילו מציינים את זה במודעות) ובמודעת הפרסומת מופיעה בברור איביזה 5 דלתות, מה שנקרא "אמת בפרסום" :evil:

בטח תמצא בפונט בגודל 1 - 'התמונה להמחשה בלבד'

8)
פורסם

אכן כן. בלמי תוף מאחור.

זאת לא הפתעה, בפרוספקט המופיע באתר ניתן לראות שלדגם ה-1.4 יש בלמי תוף מאחור.

את הנתון הזה, לדעתי אנשי המכירות לא ידעו.

פרט לכך אין הפתעות.

אורן

[h=2][/h]

פורסם

השאלה המעניינת היא איפה "המבצע"...

גם אני רכשתי את האיביזה הזאת במבצע בחודש מרץ ונאמר לי שהמבצע אוטו נגמר (אמצע מרץ) ושישובו לשווק את הרכב הוא יעלה 106,000 וזה יהיה המחירון שלו ביום שאקבל את האוטו. אחד השיקולים לקניית הרכב היה "הרווח" של ההפרש בין המחיר מבצע למחיר שיושק האוטו כשייצא "רשמית" לשוק בחודש מאי...

העניין הוא שעכשיו חזרו לשווק אותו, אפילו בפרסומות ונראה ש"המבצע" הפך להיות פשוט המחיר הקבוע של האוטו. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

(אני גם עושה בדיקה בעניין)

פורסם

הניסוחים שלהם תמיד מצחיקים אותי מחדש, יותר מתאים לפרסומת לאופנת נשים ויסלחו לי כל הפמיניסטים.

"איביזה FR מצוידת במראה, בטכנולוגיה ובמנוע של מכונית מרוץ אמיתית ...אתה מוזמן לשבור שיאים חדשים בזמן שאתה שומר על פרופיל אופנתי ומעודכן"

וזה על דגם ספורט

"מכונית שתגלם בכל דרך את המהות של מכוניות ספורט קופה. גם בעיצוב וגם בירידה לפרטים. גם בבטיחות וכמובן בביצועים. המכונית הזו מחמיאה לכל מי שנוהג בה ומפתה כל נהג שמסתכל עליה"

תמיד רציתי מכונית שתחמיא לי ככה אשאר אופנתי מעודכן :lol:

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אורן - כשאתה אומר דשבורד לבן הכוונה לזה:

Seat_ibiza-SC_162_1280x1024.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

זה כמו פולקסווגן פולו חדשה מתחת לעיצוב הספורטיבי, איזה אחזקה יקרה ודלק בדיוק?

אוטו קטן ופשוט עם עיצוב של אוטו לא כל כך פשוט :lol:

היום הלכתי עם אבא שלי לראות מכוניות (נמאס לו מהפולו) אז שהמבצע התחיל הוא לא רצה לשמוע על 3 דלתות אבל עכשיו שהוא ראה אותה במציאות הדעה שלו השתנתה מהר מאוד :wink:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אהלן אורן.

אשמח לתמונות של הדשבורד אם אפשרי (והבנתי שגם יש איזשהו שינוי של הצבע בדלתות, אם אפשר גם תמונה של זה).

תודה.

פורסם

התיחסות לכמה נושאים:

• צבע הדשבורד וציפוי הדלתות כמו בתמונה המצורפת.
  • עלות ביטוח מקיף כ-2900 ש"ח לכל נהג מעל גיל 30 , את הביטוח עשיתי באלייד (חברת בת של צמפיון) שהמוסכי הרשת הם מוסכי ההסדר במקרה של תאונה (טפו, טפו , טפו).
  • טיפולים לא צפוים להיות יקרים משמעותית ממכוניות חדשות אחרות.

[h=2][/h]

• תוכן חדש...