Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמת היום סיימתי הנדסאי והציעו לי להמשיך להנדסה ועשיתי אפילו פסיכומטרי כבר, אבל הבעיה הגדולה היא שאין לי כוח ללמוד עוד 3 שנים ולעבור את הכל שוב פעם.:?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שאמרו - הכל תלוי איפה נפלת.

הגעת ליומיות? מקסימום היה יום חרא, אבל בסופו של יום הולכים הביתה.

הגעת לגדוד? אכלת אותה

הגעת לגדוד שריון?? אתה מוזמן כבר מעכשיו להכיר את הקב"ן הקרוב לביתך

יש לי חבר הנדסאי בחימוש שהיה בגדוד שריון, יצא לבסיס של יומיות, נלחם כדי לחזור לגדוד והצליח (חזרה לשריון), ומאוד שמח במקום שבו הוא נמצא, ככה שלא צריך להכליל. יש אנשים שמסתדרים ואפילו אוהבים את זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מחכה לשחרור

הכל תלוי בסוג של בן אדם ובפתרונות שלך להתמודדות מול מקרים בחיים, אני לא הייתי מסתמך כל כך על הדיעות.

יש אנשים שנשברים ובורחים לקב"ן, יש אנשים חזקים שמתמודדים ומתחשלים וזה גם המתכון לאחר מכן להצלחה בחיים.

הרי בצבא נאמר:

מה שלא הורג, מחשל - מה שהורג, מחשל את אמא.

Confidence In Motion

פורסם

שוב מחזק את מה שכבר אמרו פה, החיל לא כזה נורא, כן אתה תעבוד קשה , אולי אפילו מאוד , אבל זה לא חובה שתסבול שם, תלוי על מי תיפול ולאן תיפול.

בגדוד עובדים פחות מאשר בסדנה, היציאות לא כ"כ הת"ש לא כ"כ , שעות העבודה יכולות להיות גם בלילה.

בסדנא תעבוד מ8-4.5.6 תלוי לאן תיפול.

בקשר להדרכה, מניסיון אל תשאר בהדרכה בבהד 20, על הפנים.

אל תקשיב לשטויות שזה חיל חרא טוב בעצם זה כן (חי"ח) יש מקומות יותר גרועים.

פורסם
הרי בצבא נאמר:

מה שלא הורג, מחשל - מה שהורג, מחשל את אמא.

ומה שהורג את אמא, נותן מיוחדת.

פיגור צבאי זה משהו מיוחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לומר זה, שהכל תלוי בגישה החיובית שלך וזה תופס עבור כל דבר.

כהנדסאי בחימוש למדתי שצריך להתאים את עצמך למקום ואין מה לעשות יהיו דברים קשים (כמו בחיים מחוץ לצבא) וצריך רק לדעת איך להתמודד ואפילו להנות!

מיכה.

פורסם

''עדיף להיות טמפון בתוך מנוש מאשר חייל בחיל חימוש''

''עדיף להיות עציץ בבית שימוש ..

אני בטוח שעדיין יש כמה(עשרות)משפטים שכתובים על הדלתות של השירותים בבה''ד 20.

פורסם

Wellcom To Hell Himush:evil:

גם אני שירתתי בתור הנדסאי אלק' בחיל חימוש ויכול לומר לך שיש המון המון מקצועות, רובם גריז וקקה אבל יש גם כמוני שמגיעים למעבדות אלקטרואופטיקה ומתקנים ציוד מעניין ויקר במעבדות ממוזגות ונקיות. יש לי גם חברים שהגיעו לגדודים וחלקם עבדו על ציוד אלקטרוני שלא קשור לטנקים וגריז, וחלקם עבדו על מכלולי אלקטרוניקה בתוך הטנק, לאלה לא היה מזל גדול.

בכל אופן מקצוע האלק' הוא הכי טוב לדעתי בחיל חימוש. אם היית מכונאי הייתי מאד מרחם עלייך, אבל יש כאלה שגם נהנים להיות מכונאים. תלוי גם איך תסתדר עם המפקדים שלך.

• תוכן חדש...