Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי, התחדשתי בפיאסטה

trip_88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי כמעט שנתיים בלי רכב, מאז מותה של האיביזה האהובה שלי (הוותיקים בפורום שמעו על תקלה או 2)

בשעה טובה קניתי את הפיסאטה, מודל 95, 160000 ק"מ, מצב חיצוני טעון שיפור (להלן תמונות)

מצב מכני מצויין, לצערי אין שעון סל"ד (אם יש למישהו ורוצה למכור אני הכתובת!)

ובסוף, המערכת שהיא סבילה עד מאוד (ההורים שלי לא הכי מעריכים אותה.. חזק מידי לטעמם)

תמונות של המערכת בהמשך אם תיהיה התעניינות התקנתי אותה בעצמי.

תמונות מבחוץ:

84108228.jpg

53635077.jpg

53635077.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא הלכת על סקודה סופרב החדשה? היא נותנת תמורה הרבה יותר טובה ביחס למחיר, חבל.

אבל תתחדש בכל אופן, שיהיה מברוק.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא הלכת על סקודה סופרב החדשה? היא נותנת תמורה הרבה יותר טובה ביחס למחיר, חבל.

אבל תתחדש בכל אופן, שיהיה מברוק.

הבנאדם קנה רכב ב 3000 שקל ואתה שואל אותו על רכב של 100K

???

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בפיאסטה שנת 90' יש מד סל"ד איך אצלך אין?

מה גם שאצלי יש בקליות איתות שקופות ולא כתומות, זה מוסיף הרבה, איך בשנת 90 יש את זה וב95 אין?

היא 1.3 יוטה במקרה? יש איזה איבזור חשמלי מקורי ברכב? כמה עלתה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בפיאסטה שנת 90' יש מד סל"ד איך אצלך אין?

רמת הגימור הבסיסית הגיעה בלי שעון סל"ד, כמו בכל המכוניות הקטנות של שנות ה90.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...