Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני מחפש פאסאט שנת 2000 -2002 מתלבט איזה מנוע כדאי בנזין או דיזל ואיזה נפח עדיף

הרכב מיועד לנסיעות ארוכות ,ת"א -אילת פעם בשבוע ,חשוב לי שיהייה חסכוני, אמין , ,מזגן חזק ,כיף ונהים לנהיגה

בתודה מראש וחג עצמאות שמח 8)

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

פורסם

מבחינת הפסאט

דיזל-תיהיה חסכונית וחזקה הבעיה זה למצוא דיזל במצב טוב בשנים האלה.

מבחינת בנזין- 1.8T ו2.0.

הייתה ברשותנו פאסאט שנת 99, ותאמת לא הייתי מרוצה כול כך מהרכב, עלויות הטיפולים, היחס במוסך, ורמת האמינות הכללית לא היו בין הגבוהות.

בתקציב שלך הייתי פוזל לכיוון המונדאו, רכב לא פחות איכותי ולדעתי עדיף על הפאסאט.

שאלה: אם חשוב לך שהרכב יהיה חסכוני למה לקנות רכב גדול עם מנוע 2.0?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היתה לנו בנזין 1.8 טורבו, גיר רגיל, מודל 1999.

מכונית כייפית, הגימור בפנים היה דמוי עץ, כסאות קדמיים היו ספורטיביים בדגם זה ונתנו תמיכה טובה מאוד גם לגב התחתון.

הבעיה של הרכב היתה שלאחר כ 125,000 ק"מ הלך חיישן אי.בי.אס.

לקח זמן למוסך המורשה בראשל"צ לאתר שזו אכן הבעיה, אך כאשר הגיעו למסקנה שזו הבעיה, נדרשנו להחליף את כל היוניט של האי.בי.אס- עלות של כ- 5,000 ש"ח.

משיחות רבות שקיימתי עם בעלים של רכבים דומים ועם נהגי מוניות לאו דווקא בפאסאט, אלא גם בפולו ובדגמים המקבילים של הסיאט, עולה שזו בעיה או מחלה של ממש בדגמי פולקסווגן השונים בשנתונים האלה.

חוץ מזה הרכב היה מעולה, אך קח בחשבון שכל 90,000 צריך להחליף רצועת טיימינג- בשביל זה צריך לפרק את כל החזית של הרכב, כולל הפגוש הקדמי, כדי שתהיה גישה להחלפת הרכיב- מדובר בהוצאה יקרה.

מציע לך לקחת רכב פשוט יותר וזול יותר לאחזקה.

אהרן

• תוכן חדש...