Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות בדיקה במכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רכב בסכום של עד 20000 ברשותכם כמה שאלות:

1.האם אתם "שווה" להשקיע בבדיקה במכון בקניית רכב בסכום כזה?

2.כשאתם מדברים על סכום נוסף לישור קו, אפשר לפרט מה הכוונה?(אם אני ילך למוסך ויאמר לו כך האם הוא לא ינפיץ לי?)

3.האם כדאי להימנע מרכבים ש"רק עכשיו עברו שיפוץ ראש מנוע" "הוחלף מנוע לפני חודש" וכו'.

אם זה משנה מדובר בפונטו או פיאסטה (זה מה שנראה לי מתאים לי לפי מה שקראתי כאן)

תודה רבה

נתי

פורסם

1. גבולי. אם אתה מכיר מוסך טוב וסבלני, אפשר להסתפק בבדיקת הרכב במוסך ואיתור הליקויים.

אם אין לך מקום כזה, עדיף לבצע בדיקה ואז לקחת את הרכב למוסך, כדי שיסנן עבורך את הליקויים

החשובים מהכסת"ח השגרתי של מכון הבדיקה.

2. לא ניגשים למוסך ואומרים "תעשו לי יישור קו", אלא אם כן אתה רוצה לקחת משכנתא לשיפוץ הרכב :wink:

הכוונה היא לתיקונים - קטנים בדרך-כלל - שיידרשו בחודשי הבעלות הראשונים. חלק שבור בתא

הנוסעים, החלפת צמיגים, מצבר חדש או כל דבר אחר שיימצא בבדיקה או לאחר נהיגה של כמה

שבועות ברכב. כדי לא להיכנס לאוברדרפט, כדאי להיערך לכך מראש ולשמור קצת כסף בצד כדי

שיהיה אפשר לתקן את הרכב. זה לא בהכרח יידרש - אבל ברכב משומש אף פעם אי אפשר לדעת.

3. לאו דווקא. אמנם התקציב שלך די גבוה והמכוניות שאתה מחפש נפוצות, אבל רכב שעבר את אחד

מהתיקונים שאתה מציין עשוי להיות קנייה טובה יותר מרכב שנמצא במצב בינוני, ועלול להידרש להם

בשלב מאוחר יותר. אם הרכב במצב כללי טוב והתיקונים הללו בוצעו במקצועיות - זו קנייה כדאית.

ולגבי הפונטו והפיאסטה - שתי בחירות טובות לתקציב הנ"ל, קנה את הראשונה שתמצא במצב

הטוב ביותר שניתן.

בהצלחה :-)

• תוכן חדש...