Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצוי מסקודה-עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי, אני אמור לקבל 2-3 אחוז הנחה בנוסף להנחה שכבר קיבלתי? או בכללי?

הוא אומר שהוא יכול להחליף לי לרכב חדש אך זה יהיה בצבע או קפוצ'ינו או כסף שאותם אני לא רוצה...

פורסם

מה שקובע זה מה שרשום בהזמנה, נקודה.

מה פתאום פיצוי? דרוש לקבל רכב חדש ולא מתצוגה או לבטל את ההזמנה. אני אגב הייתי ממליץ להמתין לרכב חדש. אחרי נסיעה אחת תשכח מהתלאות.

פורסם
לא הבנתי, אני אמור לקבל 2-3 אחוז הנחה בנוסף להנחה שכבר קיבלתי? או בכללי?

הוא אומר שהוא יכול להחליף לי לרכב חדש אך זה יהיה בצבע או קפוצ'ינו או כסף שאותם אני לא רוצה...

כן.

2-3 אחוז בנוסף להנחה שכבר קיבלת.

את ההנחה הראשונה קיבלת בגלל התשלום(מזומן במכה אחת).

קובי

פורסם

טוב אני רק אעדכן שהכל נסגר ואני אקבל רכב שבוע הבא. (אני בכל אופן מרוצה ממה שנסגר, גם אם לא סחטתי את ה1000 שקל הנוספים שהייתי יכול...)

תודה רבה לעוזרים,

דניאל.

פורסם

איך נסגר? מה נסגר?

1000 ש"ח זה 0.5% (מתוך 180K).

פירטת מספיק כדי לשמוע את דעתנו - פרט גם כעת כדי לספק את סקרנותנו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קיבלתי 1500 ש"ח הנחה בנוסף על ה- 4000 שקיבלתי על המזומן.

חשוב לציין שהרכב עמד בתצוגה שבועיים בלבד!

אני יודע שההנחה שקיבלתי קטנה והייתי יכול לקבל יותר (ואפילו הרבה)בעזרת הליך משפטי פשוט, אך כרגע אין לי זמן להתעסק עם זה ואפילו לא מעט...

אני מניח שחלקכם יחשבו שאני "פראייר" וזוהי זכותכם, אך החלטתי שכרגע זה לא שווה את הזמן שלי ואת הרצון שלי לקבל את הרכב במהירות האפשרית...

תודה בכל אופן על הייעוץ,

דניאל.

פורסם

קיבלת הנחה יפה על שבועיים של תצוגה.כשאתה מקבל את האוטו בדוק אותו ב"שבע עיניים".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כמו שכספר(ב) לימד אותי פעם, רכב מתצוגה זה רכב שעמד באולם ממוזג, במקום לעמוד בשמש הקופחת חודשים בנמל אילת.

אם הרכב במצב תצוגה :lol:, ואין בו ונדליזם / פלסטיקה שבורה, עקבות נעליים על המושבים וכו', ועוד יש עליו הנחה, אפילו סמלית, אני לא חושב שזה הופך אותו ללא אטרקטיבי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
קיבלתי 1500 ש"ח הנחה בנוסף על ה- 4000 שקיבלתי על המזומן.

חשוב לציין שהרכב עמד בתצוגה שבועיים בלבד!

אני יודע שההנחה שקיבלתי קטנה והייתי יכול לקבל יותר (ואפילו הרבה)בעזרת הליך משפטי פשוט, אך כרגע אין לי זמן להתעסק עם זה ואפילו לא מעט...

אני מניח שחלקכם יחשבו שאני "פראייר" וזוהי זכותכם, אך החלטתי שכרגע זה לא שווה את הזמן שלי ואת הרצון שלי לקבל את הרכב במהירות האפשרית...

תודה בכל אופן על הייעוץ,

דניאל.

אין שום הליך משפטי שהיה מסייע לך במקרה כזה, כל עורך דין מתחיל היה זורק אותך מכל המדרגות.

יבואן רכב לא חייב לעשות שקל הנחה על רכב מתצוגה ואפשר גם למכור אותו במחיר מלא, כמובן אם מעדכנים את הלקוח שהרכב שימש לתצוגה.

שבועיים בתצוגה זה זניח ועשית נכון שלא התעקשת, סה"כ תקבל את הרכב מהר ובצבע שאתה רוצה וכל נושא התצוגה ישכח אחרי שבועיים עם הרכב.

תתחדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שלום קספר,

אני מצטער, אך אני חושב שיש לך טעות בדבריך.

אני התייעצתי עם עורך דין התייעצות קצרה והוא טען שמגיע לי יותר כסף ואני יכול לקבל אותו בקלות יחסית...

פורסם
שלום קספר,

אני מצטער, אך אני חושב שיש לך טעות בדבריך.

אני התייעצתי עם עורך דין התייעצות קצרה והוא טען שמגיע לי יותר כסף ואני יכול לקבל אותו בקלות יחסית...

הייתי שמח לשמוע באיזה תואנה ישתמש העו"ד.

על מה הוא מבסס את דבריו?

איזה חוק?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הכי קל להגיד שיש קייס ומגיעים כספים- בדר"כ ע"י עו"ד שעובדים על אחוזים כאלה ואחרים.

רכב תצוגה של שבועיים זה שטויות ויצא לך טוב כי השגת הנחה נוספת וטיפול חינם שזה מאוד הוגן.

אם הרכב תקין ואין סימנים של ונדליזם או בלאי כזה או אחר אז זה ממש בקטנה.

תתחדש,

קספר- תתחדש גם אתה, רכב נחמד יש לך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...