Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצוי מסקודה-עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבוע רכשתי סקודה סופרב אלגנס מסוכנות סקודה בת"א.

את הרכב קניתי בתשלום אחד במזומן ועל זה קיבלתי הנחה של 4000 ש"ח.(שלטעמי לא מספקת בכלל)

נוסף על כך, קניתי הכנה לדיבורית ב700 ש"ח.

הזמנתי רכב שלטענתו של המוכר היה במלאי ונשאר אחרון מצבע זה (אפור פחם ומבפנים אוף-וייט)

בתחילת השבוע דיברנו עם המוכר שאמר שהוא מקווה שעד סוף השבוע יגיע הרכב ויהיה מוכן.

התקשרתי אליו היום והוא אמר שהוא מקווה שהרכב יגיע סוף שבוע הבא, אך זה לא הדבר האחרון, עכשיו הוא נזכר להגיד לי שחלה טעות והרכב שהזמנו הוא מתצוגה ושכחו להעדכן אותנו על כך.

תחילה כעסתי מאוד ולאחר מכן שאלתי אותו מה הוא הפיצוי שנקבל על כך? (בנוסף מגיע לדעתי הנחה כלשהיא על כך שהרכב מתצוגה)

הוא הציע לקבל טיפול ראשון חינם.- שווי של בערך 650 ש"ח- נשמע לי כמו בדיחה גרועה.

(לאחר מכן גיליתי שההנחה לא משמעותית בכלל והיו שהשיגו הנחה יותר טובה מאותה סוכנות, בנוסף כל מי שביקש כנראה קיבל את ההכנה לדיבורית חינם ואני שילמתי עליה תוספת של 700 ש"ח)

אז מה דעתכם,

מה גודל הפיצוי שעלי לדרוש מהסוכנות?

אני אודה לתשובות מהירות, כיוון שאני צריך להחזיר תשובה עד היום ב4 אחה"צ.

תודה,

דניאל.

פורסם

אני הייתי הולך חזק מאוד על לקבל רכב אחר ולא- ביטול העסקה. אני חושב שזו הונאה לשמה ומגיע לך כלקוח ששילם עבור רכב חדש לקבל אחד כזה.

פורסם

בטל הזמנה וחכה לרכב חדש. בשביל הנחה שבכל מקרה תקבל על תשלום במזומן, עדיף כבר לקבל רכב חדש לחלוטין.

פורסם

הבעיה היא שאין את הצבע שאני רוצה במלאי של רכבים חדשים...

מה ההבדל בין רכב מתצוגה לרכב חדש? (הוא אמר לי שאין שום הבדל)

איזה פיצוי לדרוש??

פורסם
הבעיה היא שאין את הצבע שאני רוצה במלאי של רכבים חדשים...

מה ההבדל בין רכב מתצוגה לרכב חדש? (הוא אמר לי שאין שום הבדל)

איזה פיצוי לדרוש??

אין הרבה הבדל חוץ מזה שכל מיני מתעניינים פתחו וסגרו את הדלתות והתיישבו ברכב... אם אין נזק (שריטות,קרעים וכיו"ב) אז אין הבדל אמיתי.

מצד שני... הרכב עמד באולם סגור,לא בשמש ולא בגשם ולא כמו המכוניות שעומדות חודשים חשופים לשמש ההרסנית,ללחות,לאויר ים,לאבק ולשאר חולירות...

איזה פיצוי? כמה שיותר...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני אישית הייתי מבטל את העסקה לחלוטין ומחכה לרכב חדש, אחרת זה יהיה לקנות רכב "חדש" אבל

להישאר עם טעם רע, למרות שאולי היו נותנים עוד הנחות..

גם רכב מתצוגה, זה רכב משומש לדעתי.

אתה צריך לצפות לקבל את מה ששילמת עליו, בלי "הנחות" ובלי שיעשו לך טובות.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

גם רכב שמסופק מיד עם הגעתו לא ממש עומד בשלג ובכפור וסובל נזקי ברד...

יכול להיות שמדובר בטעות בתום לב של הסוכן או חוסר מקצועיות מצידו. אני הייתי מבטל אם לא היו נותנים לי הנחה של 2-3%, כפי שנאמר לך לעיל, בנוסף להנחה הקטנה שכבר קיבלת.

אגב, לכשעצמי לא הייתי קונה כלל רכב מתצוגה, שאני מניח כי מאות (אם לא אלפי) אנשים ישבו בו, שיחקו עם הכפתורים, עם החשמלים, רדיו, וכו'. אני גם לא מבין איך אין צבע אפור עם ריפוד בהיר המשלוח הקרוב, נדמה לי שזה הרכב הכי נפוץ שלהם. אתה בטוח שאין? ניסית לשאול בסוכנות אחרת - כדי לבדוק אולי הסוכן הספציפי לא מדייק פעם נוספת?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש פה כמה אנשים שהגיבו בשרשור שלא מבינים את משמעות המילה "הונאה".

אין פה שום הונאה ושום נעליים, אף אחד לא גנב ממנו או הוציא ממנו משהו במירמה.

להיפך, עידכנו אותו שהרכב הוא רכב תצוגה וסה"כ ההנחה שהם הציעו לא נראה לו, מכאן ואילך הוא יכול להחליט מה שבא לו לרבות ביטול הזמנה ללא קנס כלשהו.

2%-3% זו הנחה מקובלת במקרה של רכב מתצוגה, אפשר גם לבדוק לפי הרישומים של אולם התצוגה כמה זמן הרכב עמד בתצוגה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...