Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נוטה לכיוון של החלפת הזוג הקדמי, 4 אינץ' נכון?

והוספת רביעיית רמקולים, אחד לכל דלת, 6.5 אינץ' כן?

מה דעתכם על נושא העוצמה, האם הרדיו דיסק עומד בכזו כמות של רמקולים בקלות ללא מגבר?

מישהו יודע מהי העוצמה של הרדיו דיסק המקורי באלטו?

פורסם

כן ביוני.

אני שוקל אולי לרכוש את הרמקולים באינטרנט מחו"ל, קודם כל אני רוצה לוודא את הגדלים של הרמקולים ולנסות להבין איזו עוצמה תהיה יעילה עם הרדיו דיסק המקורי.

פורסם

סבלנות חברים, סבלנות :lol:

מה שכן, יחידת השמע באלטו בסיסית ובהחלט מצריכה שידרוג, לפחות של הרמקולים...

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אני מאמין שעוצמת הרדיו דיסק אמורה להיות מוזכרת איפשהו בספר נהג, אם מישהו יוכל לבדוק זה יהיה מצוין כי הייתי רוצה להזמין רמקולים.

עכשיו השאלה שלי בכלל נובעת מהלינק הזה:

http://cgi.ebay.com/PAIR-PIONEER-TS-A1683R-6-5-4-WAY-280W-CAR-SPEAKERS-/390191295461?cmd=ViewItem&pt=Car_Speakers&hash=item5ad936abe5

האם למשל שווה להשקיע ברביעיית רמקולים לדלתות בעוצמה 280 וואט אם אני לא מוסיף מגבר?

תודה

פורסם

לדעתי רד מהסאב תתקין סט נחמד יד שניה מקדימה+מגבר יד שניה+מתאם לרדיו דיסק.

מאמין שאפשר למצוא שילוב כזה באזור ה1200 שקלים+400-500 שקל להתקנה בסיסית אך איכותית.

יחסר לך סאב תוסיף בעתיד.

עדיף לך להשקיע עוד 300 שקל עכשיו לקבל רכיבים טובים עם אופציית שדרוג מאשר סתם לזרוק כסף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני הייתי מציע ללכת על מגבר, אם כבר משדרגים את המערכת.

המערכת המקורית שיש במכוניות לא חזקה במיוחד בערך כמו כל רדיודיסק בסיסי, אם מחליפים את הרמקולים בסט קומפוננט האיכות תישתפר.

אצלי המערכת המקורית בסוויפט של פנסוניק אז אני מעריך שגם באלטו זה אותו הדבר.

קחו בחשבון 2 דברים , שאם משתמשים במנחת RCA למגבר או מגבר בעל כניסות מתאימות HIGH INPUT עדיין חסר החיבור של הREMOTE שבדרך כלל עושים איזה קומבינה בשביל למצוא חיבור אחר שיתן מתח הפעלה למגבר, אני אישית לא אוהב קומבינות בסגנון הזה ולכן ויתרתי על שדרגו כי יכול להיות מצב שבו כל עוד יש מפתח בסוויטש המגבר עובד גם אם הרדיודיסק כבוי.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי

אני מקבל את האוטו עוד חודש ונושא של סאונד מאוד מעניין אותי!

1) לפי משהבנתי מהפורום האוטו מגיע בלי חווט. אם אני שם רמקולים משלי (לא אלה שמציע יבואן) יש בעיה לעביר חוטים? האם זה פוגעה באחריות של הרכב?

2) האם יש אפשרות להוציא מערכת מובנת ולשים מערכת שאני רוצה (עם USB, GPS וכו') ?

3) יש אפשרות להתקין רמקולים 6X9 מאחור? יש שם מקום בחלל לעשות חורים?

ואחרון. על איזה סט רמקולים תמליצו? בלי סאב ובלי מגבר.

תודה!

• תוכן חדש...