Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קורא פה תגובות של משתמשים ולא מצליח להבין איך הם נהנו,נראה שכל מי שכתב שהוא נהנה מהתערוכה מנסה לעבוד על עצמו ולשכנע את עצמו שהיה הכל טוב ויפה. לדוגמא כמו החבר שלי בא איתי.

אבל צריך להתעורר למציאות למה התערוכה הזאת תערוכה שתהיה בלתי נשכחת לתערוכת כישלון מכל הזמנים שהתקיימו אוטומוטור.

מהתגובות פה 80% התלוננו שהתערוכה הייתה על הפנים ו-20% נאלצו להגיד "נהנתי" מתוך חוסר ברירה.

אפשר להבין שנהנים בתערוכה כזאת לפגוש ח'ברה שלא ראיתם הרבה זמן,צחוקים,אוכל וכו', אבל מהתצוגה עצמה איך אפשר להנות? :?

פורסם

ה500 גם כן היו פתוחות

היה דווקא נחמד, כמו שאמר casper- התערוכה מיועדת בעיקר לעמחה ישראל שרוצה ש"הילד יישב קצת ברכב חדש"

ולכל המאוכזבים- סעו לתערוכת פריז ותפסיקו להתבכיין. כל אחד כאן מבקר כאילו שהוא מינימום ג'יימי קלארקסון...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
דווקא הבראבו הייתה פתוחה (וממש לא הרשימה מבפנים לדעתי).

דווקא אני מאד אהבתי את עיצוב הפנים ואת החומרים של הדשבורד כשהיתה איתי באיטליה בראבו מההשכרה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קצת מה GTR...

שווה להיות חבר של הדוגמנית :wink:8)

יש לציין שהרכב ממש אבל ממש לא מרשים אותן... לא תאמינו איך הן מחללות את ה GTR (יש הוכחות מצולמות:roll:)

בשבילי האוטו הזה הוא בגדר מקדש

CIMG2288.jpg

CIMG2295.jpg

CIMG2296.jpg

CIMG2305.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ולכל המאוכזבים- סעו לתערוכת פריז ותפסיקו להתבכיין. כל אחד כאן מבקר כאילו שהוא מינימום ג'יימי קלארקסון...

לכל המאוכזבים סעו לאנגליה לתערוכת הרכב.

סליחה באנגליה ביטלו את תערוכת הרכב ובארץ עדיין השקיעו בתערוכת רכב.

כל התערוכות בעולם השנה אם לא ביטלו אותן הן היו מאוד מצומצמות ,ליצרנים אין כסף.

אז פה לא היו המכוניות הכי משעממות באירופה ש VAG מייצרים,לא הפסד גדול.

אל תשכחו שהשטח של אולם 1 החדש יותר גדול מכול שאר האולמות האחרים ביחד.

מאז שהאולם הזה קיים היתה שם תערוכה אחת או שתיים,לפני זה כל התערוכות היו הרבה יותר קטנות מהתערוכה של השנה.

אייל

פורסם
יש לציין שהרכב ממש אבל ממש לא מרשים אותן

יש לציין שגם הן לא כל כך מרשימות :-)

סתם גימיק מיותר ושוביניסטי

IMG_0574_1024x768.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
דווקא אני מאד אהבתי את עיצוב הפנים ואת החומרים של הדשבורד כשהיתה איתי באיטליה בראבו מההשכרה.

כנ"ל.

turboy

פורסם

תתארו לכם מה היה מוצג אם צ'מפיון אכן היו מופיעים (השערה)

מגוון אאודי מסדרה S, אאודי A6 ו-A4 לבטח בגרסאות העילית (הקוואטרו), אאודי A8 החדשה, אאודי TT, והג'יפים. (בטח גם הייתה מופעיה R8). מפולקסווגן: פולו, גולף, שירוקו (ובטח גם פאסאט), מסקודה כל הליין (ואולי אוקטביה RS? יטי? סופרב 4X4?), מסיאט, כנראה הפצצה של האיביזה החדשה יחד עם הלאון.

פשוט חבל, גם מרצדס לא הציגה ודווגא תצוגת AMG מכובדת הייתה מעלה את הרמה, שלא לדבר על חסרונה של ה-SLS.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

אני רוצה להגיב למתנשאים שאומרים לאלה שנהנו, משהו כמו "אתם לא מבינים בתערוכות".

אז אני כן מבין והייתי בהרבה תערוכות רכב (חדש וכמובן קלאסי) ולמרות זאת ובגלל זאת אומר שנהניתי מתערוכה מושקעת ויפה עם רכבים שמדברים לכווולם. לאלה שמחפשים מזדה 3 ולאלה שמחפשים אלפא ספורטיבית או "מכונית חלום".

הביתן שהכי אהבתי היה של סמל"ת למרות שמכוניות שהם מייבאים לא הכי מעניינות אותי. אבל צורת ההצבה, המרחב, התאורה והדיילים מאירי הפנים, מציבים את הביתן במקום הראשון. גם הביתן של רנו ניסן היה בסדר גמור.

איכזב אותי הביתן של קדילק שנראה כמו כוך אפל ולא ייצג את ההילה שהיבואן רוצה לתת למכונית.

ביתן מספר 1 שריכז כמה יבואנים היה נחמד וממרווח וההצבה היתה ממש מקצועית כמו בתערוכות בחו"ל

וגילוי נאות: אני חבר ועד מועדון ה-5 ולכן אני מסכים עם המבקרים שאמרו שהביתן שלנו הוא הכי יפה...:)

צרם לי שמסלול הביקור הוכתב על ידי המארגנים ללא אפשרות של קיצורי דרך.

בסיכום:

נהניתי

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מעבר לשטיקים הרגילים של אמרגן התערוכה, על הבטחותיו וגוזמאותיו(פרארי ומאזרטי בתערוכה באדיבותו של כתב פתי, לדוגמה) - הפארשים הגדולים היו אותם יבואנים שמקומם נפקד.

אם היבואנים מאמינים שהאיש עושה קופה על גבם, יש להם מספיק כח להתאגד וללמד אותו לקח בל יישכח. יש להם אפילו איגוד רשמי, במקרה ומישהו שכח. אלא שהם יעדיפו לעשות את החשבונות הקטנוניים שלהם לבד, מבלי להפנים את העובדה שבמשחק הזה אין מנצחים אלא רק מפסידים. הם עצמם, אמרגן התערוכה והקהל.

מכשירי תנועה, שמוכרת סוזוקי בקצב מטורף נעדרת??? ומה עם פורשה של אותו יבואן???

והיכן טויוטה, שצריכים להוכיח שלמרות הכל - ועל אף הכל, הם עדיין שחקן מפתח בשוק המקומי...

אני כבר לא מדבר על "מהפכת ה-TSI" של צ'מפיון. איזה פיספוס של טיימינג לחשיפה.

אה, גם דייהטסו נעדרה, אם כי אני בספק אם היא חסרה למישהו :lol:

בקיצור חברים, כאחד שמבקר מדי שנה לפחות בתערוכה אחת(פריז/פרנקפורט/ז'נבה. השנה זו תהיה פריז), המעט שהיה לא היה נורא, על אף המחיר המוגזם. זה לא היה מבריק, אך בהחלט נסבל וסייע לי להעביר כמה שעות חביבות עם חבר. הביתן המוצלח ביותר, לטעמי, היה של רנו-ניסן. סמל"ת הצליחה עם פיאט ואבארת' אך נכשלה לחלוטין עם אלפא רומיאו, כאשר הג'ולייטה הכהה(בצבע סגול חציל כהה במיוחד) הוצבה בעמדה מוצלת ופשוט הלכה לאיבוד.

אפרופו הג'ולייטה, יפהפיה שכמותה, בדוכן אלפא דובר על מחיר פתיחה של 170K ש"ח לדגם הבסיסי, עם 120 כ"ס. נשמע לי כמו כרוניקה של כשלון ידוע מראש...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מתנצל אך איני מסכים עם דברייך וזאת כי המחירים שהמפיק דרש היו לא הגיוניים (ניתן לעשות אירוע השקה מטורף במחיר שדרשו לעמדה במקום מפתח ב"תערוכה"),

ולמרות שהייתי (בחינם למזלי)אז אני אומר כי לא הייתה בי טיפת התלהבות וכפי הנראה בפעם הבאה שתהיה תערוכה כזו אז אני אצביע ברגליי ולא אגיע.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

חשבתי על משהו, אבל אני צריך את כולכם איתי.

בואו נתאגד ונתלונן על הזוועה הזאת שגבתה מאיתנו 285 כוכבים ו49 שקל ואולי נקבל החזר.

ממש בושה של תערוכה, בזבוז של זמן, דלק, כסף וכוכבים.

Polo 2012

• תוכן חדש...