Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי יש יתרון בזה שהמחיר מופקע, לפחות זה גורם רק לאנשים שבאמת רוצים לראות את המכוניות האלה לבוא, ולא סתם אנשים שאומרים נוו יאללה מה יש להפסיד... ואם אתם אומרים שכמות האנשים ירדה משמעותית אותי זה משמח, פעם שעברה הייתי חייב לצלם את המכוניות ברבעים כדי שהתמונה שלי לא תכיל ראש ענק שמסתיר את כל האוטו...

איך התגובות הרבה יותר גרועות מלפני שנתיים? הריי, לפני שנתיים הכלתם בשביל R8 קאמרו 8C וX6 שאותי האמת דיי אכזבה, השנה יש לכם בול אותו דבר רק בלי ה8C במקום יש GTR ו370Z והC63 AMG ו997 מאט יפהפיה, וכמובן הכי חשוב אין הרבה אנשים, אני מתכנן ללכת יום חמישי, ובטח אז בכלל כבר לא יהיה כמעט אנשים, לא יודע אני חושב שזה אמור להיות יותר טוב מלפני שנתיים אבל עוד לא הייתי אז אני לא יכול לקבוע...

בכ"מ לאלה שהיו, יתניעו מכוניות כמו פעם שעברה?

פורסם

מה אני חושב על השרשור הזה...

• בכל שנתיים כשיש תערוכת אוטומוטור עולה שרשור כזה עם אותן תגובות, כל שנה אומרים שביזיון כזה עוד לא היה וכל עם ישראל פוקד את התערוכה.
  • בכל שנה יש יבואן כזה או אחר שנעדר מן התערוכה מסיבותיו הוא.
  • בכל שנה כולם אומרים שבפעם הבאה הם לא ילכו לתערוכה והפלא ופלא, רוב האנשים פוקדים את התערוכה גם שנתיים לאחר מכן.

מה הסיבות?

רוב האנשים שמגיעים לתערוכת אוטומוטר לא גולשים פה בפורום ובכלל אינם מעורבים כל כך בחדשות עולם הרכב הישראלי ובטח לא העולמי. עבור רוב עם ישראל אוטומוטר זה בילוי מוטורי חביב שתפקידו להעביר עוד יום בחוה"מ פסח. רוב עם ישראל נהנה מהתערוכה...אטרקטיביות היא בעיני המתבונן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני לא יודע למי להאמין לכם או למר פייביש...

אתה מתכוון ברצינות? אני מקווה שלא...

רוב האנשים שמגיעים לתערוכת אוטומוטר לא גולשים פה בפורום ובכלל אינם מעורבים כל כך בחדשות עולם הרכב הישראלי ובטח לא העולמי. עבור רוב עם ישראל אוטומוטר זה בילוי מוטורי חביב שתפקידו להעביר עוד יום בחוה"מ פסח. רוב עם ישראל נהנה מהתערוכה...אטרקטיביות היא בעיני המתבונן.

אני מסכים איתך לחלוטין, אבל מעצם העובדה שפתחתי את השרשור הזה בפורום אפשר להבין שאני לא פונה לכל אותם אנשים, אלא לחובבי הרכב. אני משוכנע שעבור משפחות או הורים עם ילדים זה יכול להיות בילוי נחמד - למעט העלויות המוגזמות בהחלט עבור משפחה. גם חבר שלי ואחיו, שהשגתי לשניהם כרטיסים בחינם, הלכו ומאוד נהנו. זה לא אומר שאני ואתה נהנה מתערוכה כזו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זאת ISF אמיתית? לא ידעתי שכבר יש כאלו בארץ.

יבוא אישי. כרגיל. יבוא אישי עולה על כל התערוכה.

isF.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

דווקא היום יש הרבה יותר אנשים ממה שהיו אתמול.

התערוכה אולי לא ברמה שרגילים באירופה אבל ביזיון היא לא.

הביזיון הוא של יבואנים מסוימים שהחליטו לא להגיע הנה השנה.

הפסד שלהם וגם שלנו.

(בלי קשר לנושא השרשור, שלומי "מנהל הפורום" כרגע נכנס ואמר שלום. מעניין לראות מה הוא אומר על מה שהולך כאן)

אגב, אני מנהל הדוכן של מועדון החמש.

מי שמתאכזב מהתערוכה לפחות יכול ליהנות איתי מקפה.

פורסם

יש לי כניסה חינם אז זה לא עניין של כסף

אבל ממש הצלחת להוציא לי את החשק

תודה על הזמן

אז עכשיו צריך למצוא משהו יותר טוב לעשות

למשהו יש רעיון ?

פורסם
וכבר הספיקה להעלם לו הסופית של האגזוז...

מישהו שעושה כזאת התקנה זוועתית של חיישני חנייה, לא ישים לב שנעלמה לו הסופית של האגזוז...

פורסם
שאלה לכל מי שהספיק לבקר,

האם במתחם ישנה חניה חינם לנכים בעלי תו "כיסא גלגלים" ?

תודה

http://www.fairs.co.il/he-il/presentators/parking_note/

(שים לב לשורה האחרונה...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מי שמתאכזב מהתערוכה לפחות יכול ליהנות איתי מקפה.

נו, חיפשנו אותך ולא היית.

אתה פוקד את הדוכן לפעמים?

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...