Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, שווה את החמישה שקלים דלק לרכבת? :lol:

אני שואל ברצינות. יש לי כרטיס חינם, יש חופשי חודשי, ואפילו יש יום פנוי אחרי תקופה עמוסה. נו, נלך.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו חזרתי, היה דיי... מאכזב.

רכבי צ'מפיון לדעתי היו מאוד חסרים, מרצדס, ביואיק, טויוטה ועוד רבים אחרים.

לצערי את המצלמה ששכתי עם אמא שלי, ואת הפלאפון אצל סתבא שלי, ככה שתמונות אין לי בכלל |:

אני אישית מאוהב בג'יפ של לקסוס! פשוט מדהים ושווה לדעתי הרבה יותר מהמתחרים

סה"כ תערוכה ממוצעת, לא יודע אם שווה את ה 90 שקל...

פורסם

צילמתי המון תמונות (ג'יגה שלם).

אני אעלה בקרוב.

לפותח השרשור - אני התחנפתי, התחנחנתי, התחננתי ומה לא - רק כדי לשבת בGT-R, אך ללא הצלחה:-(

אתה בהחלט בר מזל, אוטו מדהים.

אבל ללא ספק - האוטו שגנב את כל ההצגה הוא מזדה קאזאמי:shock: פשוט ואוו

פורסם

דבר ראשון אתמול העברתי ביקורת על האנשים שאומרים שהמחיר לא שווה ודי עיצבן אותי לראות שאנשים בכלל רושמים את זה בפורום ואמרתי מי שלא רוצה שלא יבוא.

אז אני לומר לכל אותם האנשים שאני מאוד מצטער!

אני כל שנתיים מגיע לתערוכה והשנה הזאת זה היה פשוט בזיון!

לא שווה באמת לשלם שקל על הבזיון הזה לא היה מה לראות שם ולא היה מה לעשות במילה אחת משעמם!

כל מי שלא הלך אל תלכו אין לכם מה לחפש תוך שעה או קצת יותר אתם תחשבו כבר שאין לכם מה לעשות שם.

הרכב הקנוספט היחידי היה המאזדה שהייתה לפני שנתיים(שיתביישו להם לשים את אותו הרכב).

ממה שהכי הופתעתי זה באולם של ניסן,הGTR הייתה במקום הכי לא הגיוני בשבילה להיות באולם,בכל זאת הרכב הכי מעניין נראה לי לא מקבל חשיפה כמו שהוא אמור היה לקבל.

כמות האנשים-לעומת תערוכות קודמות הייתי אומר 50 אחוז פחות.

לא היו המון דגמים,סיאט,פולקסווגן,אודי,סקודה לא הופיעו,מרצדס,פיגו''טויוטה ועוד המון דגמים אחרים גם לא, אם כבר לדבר על היצרנים שכן הגיעו אז הם לא הביאו את כל הדגמים שלהם.

אני לא בא להשתחצן או משהו אבל כבר חתיכת תקופה שאני חושב על החלפת רכב,כשהיינו באולם תצגוה של ב.מ.וו רציתי להראות לאבא שלי את הסדרה 3 קופה ולהתייעץ איתו לגבי הרכב והרכב לא היה.

רכב כן מעניין שמשך לי את העין ואולי תהיה קניה עתידית זה הרנו מגאן ספורט,לא האמנתי שאני אגיע למצב שאני אחשוב על קניית רנו אבל באמת הרכב הזה משך לי את העין ואני בהחלט אעשה עליו נסיעת מבחן.

נחזור לעיקר,

תאורה יפה על הרכבים גם לא הייתה,לא השקיעו טיפת מחשבה וטיפת מקצועיות,מוזיקת רקע נורמלית גם לא,פשוט לקחו מכוניות זרקו כל אחת בפינה שלה ומבחינתם עשו את שלהם.

ממה שאני הכי מבסוט שאנשים הצביעו ברגליים וכמות האנשים הייתה ממש ירודה,לא האמנתי שלכזה אירוע ועוד ביום הראשון יגיעו כזאת כמות מצומצמת של אנשים.

בכל מקרה תערוכה בזיונית.

כל מי שלא הגיע אני ממליץ בחום שעדיף לו לשרוף את הזמן על משהו יותר מועיל.

פורסם

בחייכם, חצי מכמות האנשים?? בפתיחה היה צפוף מאוד ובאמת שאני לא רוצה לחשוב על צפיפות גדולה מזו שהייתה.

אכן כל הניווט בתערוכה הוא על סף הלא הגיוני.

הדוגמניות לא משהו בכלל:?.

אולי לא זה לא אני שהתקלקלתי והתערוכה הדרדרה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אם מישהו לא הבין את הכיוון הכללי, אז גם הרשמים שלי:

הלכתי היום לקראת סוף היום, היה די ריק ככה שיכולתי להסתכל ולהתרשם בניחותא, להכנס למכוניות שהיו פתוחות והכל בלי לחץ.

פשוט בזבוז של זמן (לא כסף, כי לא שילמתי).

90% מהרכבים שם הם רכבים סטנדרטים שניתן לראות בשכונה.

עוד 5% הם רכבים קצת יותר מיוחדים שצריך להגיע עד לקניון בשביל לראות.

ואלי 5% בהגזמה באמת מעניינים.

היה אולי 10 רכבים שהאטתי לידם וממש הסתכלתי.

בקיצור - אם יש לכם הזמנה חינם ומשעמם לכם? סבבה.

אחרת - חפשו משהו אחר לעשות.

פורסם

תודה לפותח הפוסט ושאר התגובות עכשיו אני בטוח שאני לא דורך שם גם בחינם! לא חבל על הדלק וכל ההליכה ? עדיף להסתובב בשנקין ! , מה שהכי עצבן אותי זה שהם הבטיחו פרארי ומזרוטי ואין פשוט בושה מה זה מרכז תיירות ? אנחנו ישראלים ואת הדלק לשם אני לא אבזבז.

פורסם

תרשו לי בבקשה לחלוק איתכם גולשי קארס פורום בסיכום של מר אילן פייביש על התערוכה:

סיכום

אז כפי שאתם רואים, יש מה לראות באוטומוטור 2010, עם לא מעט השקות מקומיות

אפילו השטח העצום של 34,000 מטרים רבועים המכילים מכוניות, ביתנים בפנים ובחוץ

אביזרים,פעלולים, מתקנים לילדים. אנחנו כמובן התמקדנו רק במכוניות הספורט/ביות והיוקרה

אך מעבר לזה נכחו רוב המכוניות המיובאות למדינת ישראל .בהחלט חגיגה מוטורית אמיתית

ממש כפי שהבטיחו, הבילוי באוטומוטור נעים, האירגון למופת ,כך גם החניה, וביתני המזון.

.

חג פסח שמח.

קודם כל חג פסח שמח גם לך פייביש.

ואני יגיב על הסיכום, בנתיים אנשים יצאו מאוכזבים מהתערוכה ומהמחיר כניסה,אז למה לכתוב שהכל היה טוב ויפה? כדי לעודד עוד ישראלים שישלמו 90 שקל על הביזיון הזה?

חגיגה מוטורית לא היה,אטרקציות רבים לפניי כתבו שכמעט ואין,אירגון למופת עוד בסדר, אבל חניה למופת? לשלם עוד 40 שקל מהכיס שלנו זה נקרא למופת?:| ביתני מזון למופת? אחד כבר קראתי שכתב שהמחירים של המזון שם בשמיים רק הפפסי עלה 12 שקל אז אני מתאר לעצמי כמה עולה של קוקה קולה ואוכל...

:roll:

אני לא יודע למי להאמין לכם או למר פייביש...

אני אמור יום חמישי להיות שם ובנתיים או שאני קורא תגובות חיוביות על התערוכה או תגובות שליליות מה נסגר...

פורסם

עבדתי היום בתערוכה, ובאמת אני חייב להגיד שכמות האנשים היא קטנה יחסית לשנים קודמות.

מבחינת שאר הדברים שנאמרו, אני ממש לא יכול לשפוט כי לא יצא לי להסתובב בכלל.

בקשר לדוכני המזון,המחירים בהחלט בשמיים ( נקניקיה בלחמניה 30 ש"ח!).

ולמה אף אחד לא דיבר על ה"חנות" של וולטה? :-D תבואו לבקר...

פורסם

אני יודע שלא מהסיבה שאני מתעניין הולכים לשם אנשים, אבל בכ"א רציתי לשאול אם מישהו שהלך ראה את המיניוואן של פיג'ו 5008, וא"כ מה יש להגיד עליו, וכן האם אמרו תאריך הגעה לארץ ומחיר משוער, תודה.

פורסם

אני חושב ממש כמוך רוני,

הביתן היפה ביותר היה של יונדאי, להפתעתי.

הם פשוט מייצרים מכוניות מעוצבות להפליא והיה כיף לראות סוף סוף את הג'נסיס המרשימה.

החישוקים שהיו על הi20 והi30 עברו אצל סדנה,

כך גם הבודי קיט שלהם ומפלטי האגזוז.

*נכנסתי חינם עם חבר מקומבן שאביו בכיר בכלמוביל ולמרות זאת אני מאוכזב,

אני לא רוצה לדעת איפה מד האכזבה היה אם היתי משלם מחיר מלא.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

ביזיון אמיתי.

היה נחמד לראות 370Z, GTR, CTS-V, מגאן ספורט, XBOW וגם את ה-RCZ. מעבר לזה, פשוט חרפה ובזבוז זמן-כסף וכוח.

כהרגלם, הערסים נדחפים ולא נותנים לצלם.

נהנתי יותר בלראות כמה מחברי הפורום ומחבריי לעבודה - יותר מהתערוכה עצמה.

נתראה בפרנקפורט 2011 - כרגיל :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...