Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי שלום לחבר הפורום (הנחמד להפליא) שיישב בעמדת האחראי בביתן מועדון ה-5 המושקע והמעניין (ברח לי הכינוי שלך... סורי

:wink:)

יוסי... :)

עריכה: נראה לי שהמחיר המופקע השאיר את כל הערסים בחוץ.

אני ממש מופתע לטובה מההתנהגות של הקהל.

ברור שיש את הבהמות שמנסים לגעת ברכבים אבל הם מיעוט ממש ממש קטן.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

4. זה העניין שהכי מעציב ומקומם אותי -

המספר 0 -- כן, כן, 0 , אפס מציגים בתחום האודיו והמולטימדיה לרכב,

בתור אחד שדי פעיל בתחום (החתימה מסגירה) , לא האמנתי שאין נציגות לאף חברה שמכבדת את עצמה בתחום..

איפה "עוזי רדיו" יבואני פיוניר ישראל (תחת ט.ר. אלקרוניקה), זו חברה מפוצצת בכסף עם מיליון דגמים להציג - לאן הם נעלמו ?

איפה מורל ישראל ? בשתי התערוכות הקודמות היו תצוגות שלהם (הפיז'ו עם בניות הפיבר של החבר'ה מקרית אתא והסובארו שבנו יחיאל וחבריו מ"אפי 4X4" לפני שנתיים) ,

איפה היבואנים של ORION, PPI , HIFONICS, ושאר המותגים של הסאונד לרכב שנמכרים פה ?

אפריל טקליין, יבואני ALPINE, עשו טובה ושמו שני מסכי DVD בארונית של IGO כחלק מהדגמה שמראה שניתן לחבר את המסכים שלהם למערכות GPS מובנות, וגם אליהם (אם אני זוכר נכון) לא היתה גישה פיזית - באמת תודה.

בושה איך שהענף הזה נראה - ואחרי זה מתפלאים באיזור האודיו ובכלל שכל ערס היום מחפש רדיו דיסק של קנווד או פיוניר מהסדרה הכי נמוכה (או כזו עם "דולפינים") וקונה מגברים סיניים באוטו-דיפו וסאב של אלוהים יודע מי כדי "להפעיל כמה שיותר אזעקות ברחוב כשאני עובר" או "לנסוע בקניון עם חלונות פתוחים במהירות 10 קמ"ש עם מושיק עפיה או האוס מועדונים בפול ווליום ולראות מי מסתכל" , במקום לקנות את המוצר שייתן לו את איכות הסאונד המהנה ביותר לאוזניים והמספקת ביותר בהתחשב בכסף שיש לו להוציא על זה.

לתומר!

שלום עכשיו חזרתי מהתערוכה, ובכל הטענות אני מסכים איתך, אבל היה דוכן קטן של סמארט קאר, שהציג מערכת אודיו ומולטימדיה לרכב הטובה מסוגה.

ו.. כן גם לי לא היה כל כך רע בתערוכה.

פורסם

חזרתי לא מזמן מהתערוכה.

דווקא לא היו יותר מדי אנשים - הייתי שם מ11 עד 2 בערך, וכמעט תמיד לא הייתי צריך לחכות יותר מארבעים שניות גג כדי להיכנס למושב הנהג של רכב מסוים (חוץ מרכבים כמו הMX5 או האסתי שמושכים ערסים 24/7, ואליהם לא התקרבתי בכלל).

החיסרון של צ'מפיון היה מאוד מאוד מורגש, וגם לא היו כמעט דוגמניות (חוץ מרנו שהדוגמניות שם היו גם נחמדות, ובואו נגיד שהם פיצו מאוד על הכיעור של חלק מהרכבים...)

בסך הכל חוץ מהמחיר הגבוה וזה שטרקו לי פעמיים דלת בשיא הכח על האצבע - אני באמת יכול להגיד שנהנתי!

[אגב, בואו נגיד שאם מאוד רוצים, אפשר לדרדר שם בקלות מאוד חלק מהרכבים..!]

נ.ב.

למי שמתלונן על זה שלא הייתה מפה - היא הייתה בעמוד 39 של מוסף 'רכב' שידיעות אחרונות חילקו שם בכל מקום...

קקטוסולר ידנית

פורסם

אוקיי אז היום הייתי בתערוכה בין 10.30-14.00...

התערוכה הייתה יותר קטנה ממה שהיה ב2008, פחות ביתנים.

הכמות מבקרים הייתה קטנה משמעותית יחסית לפעם שעברה כך שלא היה צריך לחכות יותר מדיי זמן כדי להיכנס לתא הנהג של רוב המכוניות. (ככל הנראה המחיר עשה סלקציה גדולה)

הדבר שהכי עצבן אותי בתערוכה זה כל אותם הילדים הקטנים שרצים ועושים שטויות בתוך הרכבים, וגם במקרים רבים הם פשוט נשארים ברכב ולא אכפת להם שיש תור ענקי... (ילדים קטנים כאילו משהו כמו 6-7-8)

הופתעתי לטובה שהקמארו, שהייתה ב2008 "הרכב" שכולם באו לראות, הייתה פתוחה.

לדעתי יונדאי באמת עשו עבודה מעולה עם היונדאי ג'נסיס.

אהבתי מאוד את ה350Z ואת הGTR, אני מקווה שבאמת זה יתפוס בארץ, רק חבל שהם לא קיבלו את הכבוד לו הם ראויים.

לסיכום, תערוכה בסדר, בכל זאת היא היחידה מסוגה בארץ, למרות שהשנה ניכר כי ההשקעה נמוכה מהפעם הקודמת.

בסופו של דבר, אם לא הייתי מקבל כרטיס חינם, אני מניח שהייתי חושב פעמיים אם לנסוע לתערוכה.

פורסם

יצא לי לצערי הרב להיות היום באוטומוטור למרות כוונתי לא להגיע בכלל, בגלל חבר שהזמין לשנינו כרטיסים מראש עוד מלפני חודש, ולא היה לו עוד עם מי ללכת אז לא רציתי לדפוק אותו ,להבריז לו ולא להגיע בכלל.

היה מספיק שעה אחת לא יותר בשביל לעבור על כל הביתנים,אני לא מבין אנשים שהיו שם 4 שעות ויותר.

כמו תמיד אנשים נדחפים למכוניות להכנס פנימה,נשענים על המכוניות עם ג'ינסים ומשפשפים את המכוניות,היו כאלה שבכלל התיישבו על המכסה מנוע בשביל לעשות פוזה לתמונה...

כמובן שהיה פשוט בדיחה לראות איך אנשים נלחמים בשביל לשבת במכוניות,ולראות איך מצטלמים על יד מכוניות עממיות.

בגדול ריק לא היה,אפשר להגיד שהיה מלא יחסית אולי לא כמו לפני שנתיים אבל ריק לגמרי זה לא היה, הביתן של מועדון החמש בקושי היה אפשר לזוז בו.אולי הביתן שמשך הכי הרבה אנשים להשאר בו יותר זמן.

פורסם

וואו, חזרתי משם ואני חייב לציין, אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים!:shock:

אני ממש אבל ממש נהניתי, הרבה הרבה יותר משנה שעברה, אני לא מבין מה ציפיתם, שזה יהיה תערוכת ג'נבה? באסה... זה לא אבל זה גם לא מתיימר להיות, ואם להשוות אותה לאוטומוטור של לפני שנתיים, זה היה הרבה יותר מושקע והרבה יותר נחמד...

אז נכון, קצת יקר, הוצאתי כמעט 200 שקל היום, אבל מה זה כסף? חתיכת נייר ואם אני נהנה אז על הז*ן שלי גם 1000 שקל, ואם זה מנע ממלא אנשים לבוא, אז זה מבורך...

אוכל ממש מגעיל, אבל מה לעשות פסח, אז הוצאתי 30 שקל על ספגטי ממש מגעיל שחצי ממנו זרקתי, אבל זה לא אשמתם, ככה זה כשר לפסח, חוץ מזה שמאה מטר משם היה צ'יפס והמבורגר שדווקא היו נראים לא רע, ליד האולם של אבארט'

לא הרבה חברות הציגו? סבבה, ם אוודי היו מציגים, זה כנראה היה איזה A8, אולי A5 חמודה, A3, גם ככה היו שתי R8, אז אני לא מרגיש מחסור, לא כאילו תיכננתי לקנות אוודי, וגם אם כן הייתי הולך לסוכנות, כנ"ל מרצדס, אני לא חושב שהם היו מביאים C63 AMG...

הקאמרו ששנה שעברה הייתה מאוד רחוקה מהקהל, השנה הייתה פתוחה, רק תכנסו תהנו תצלמו, האיבו שנתלתה שם ונסגרה בזכויות, גם כן הייתה פתוחה, אני ממש נהניתי אני לא יודע על מה אתם מדברים...

הGTR יפיפיה ונשמעת מעולה... ה370Z כנ"ל דוגמניות חמודות למדי, טוב נוו זה כבר תלוי איפה...

משהו כמו 5 אינפיניטי, ספרתי נכון? לעומת שנה שעברה שהיו 2, ה997 בצבע מאט נראית ממש טוב, המופעים היו מעולים, ולפחות היה גם גיוון ולא רק צלחות.

לא היה אנשים, היה אפשר לצלם כמו שצריך, היה מקום לזוז, בלי דחיפות בלי פקקים, שנה שעברה לצלם אוטו הייתי צריך לחכות 3 שעות ולצלם את האוטו בחלקים, השנה תמונות מעולות מכוניות שלמות בלי לחתוך בגלל אנשים, אז נכון לפעמים עברו אנשים אין מה לעשות וחיכיתי אבל לא יותר מ10 דק' וכבר הייתה לי תמונה מעולה

הייתי שם מ10 עד 7 וחצי בערך, וממש לא השתעממתי, אין לי מושג על מה אתם מדברים, אני מרגיש שהיה הרבה יותר טוב משנים קודמות

פורסם

גם אני חזרתי היום מהתערוכה

הייתה פעם ראשונה שלי =\ כן כן.

אני ידבר יותר על המכוניות...

התרשמתי לטובה מהפונטו EVO החדשה, בעיקר מהפנים שלה והמראה בכלל.

פעם ראשונה יצא לי לשבת בקאמרו והאוטו מדהים גררר.:evil:

באתי עם חברה שלי =\ ובקושי הוצאתי אותה מהביתן של במוו שחוץ מZ4 לא כל כך התלהבתי.

XJ פשוט מדהימה !!!

דווקא היה די הרבה אנשים הייתי בין השעות 12-3 בערך.

אהה ומגאן ספורט פשוט חלווום רוווב :

פורסם
וואו, חזרתי משם ואני חייב לציין, אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים!:shock:

אני ממש אבל ממש נהניתי, הרבה הרבה יותר משנה שעברה, אני לא מבין מה ציפיתם, שזה יהיה תערוכת ג'נבה? באסה... זה לא אבל זה גם לא מתיימר להיות, ואם להשוות אותה לאוטומוטור של לפני שנתיים, זה היה הרבה יותר מושקע והרבה יותר נחמד...

אז נכון, קצת יקר, הוצאתי כמעט 200 שקל היום, אבל מה זה כסף? חתיכת נייר ואם אני נהנה אז על הז*ן שלי גם 1000 שקל, ואם זה מנע ממלא אנשים לבוא, אז זה מבורך...

אוכל ממש מגעיל, אבל מה לעשות פסח, אז הוצאתי 30 שקל על ספגטי ממש מגעיל שחצי ממנו זרקתי, אבל זה לא אשמתם, ככה זה כשר לפסח, חוץ מזה שמאה מטר משם היה צ'יפס והמבורגר שדווקא היו נראים לא רע, ליד האולם של אבארט'

לא הרבה חברות הציגו? סבבה, ם אוודי היו מציגים, זה כנראה היה איזה A8, אולי A5 חמודה, A3, גם ככה היו שתי R8, אז אני לא מרגיש מחסור, לא כאילו תיכננתי לקנות אוודי, וגם אם כן הייתי הולך לסוכנות, כנ"ל מרצדס, אני לא חושב שהם היו מביאים C63 AMG...

הקאמרו ששנה שעברה הייתה מאוד רחוקה מהקהל, השנה הייתה פתוחה, רק תכנסו תהנו תצלמו, האיבו שנתלתה שם ונסגרה בזכויות, גם כן הייתה פתוחה, אני ממש נהניתי אני לא יודע על מה אתם מדברים...

הGTR יפיפיה ונשמעת מעולה... ה370Z כנ"ל דוגמניות חמודות למדי, טוב נוו זה כבר תלוי איפה...

משהו כמו 5 אינפיניטי, ספרתי נכון? לעומת שנה שעברה שהיו 2, ה997 בצבע מאט נראית ממש טוב, המופעים היו מעולים, ולפחות היה גם גיוון ולא רק צלחות.

לא היה אנשים, היה אפשר לצלם כמו שצריך, היה מקום לזוז, בלי דחיפות בלי פקקים, שנה שעברה לצלם אוטו הייתי צריך לחכות 3 שעות ולצלם את האוטו בחלקים, השנה תמונות מעולות מכוניות שלמות בלי לחתוך בגלל אנשים, אז נכון לפעמים עברו אנשים אין מה לעשות וחיכיתי אבל לא יותר מ10 דק' וכבר הייתה לי תמונה מעולה

הייתי שם מ10 עד 7 וחצי בערך, וממש לא השתעממתי, אין לי מושג על מה אתם מדברים, אני מרגיש שהיה הרבה יותר טוב משנים קודמות

מסכים עם כל מילה,

אחרי כל הביקורות השליליות של מספר מבקרים, לדעתי התערוכה השנה לא נופלת כמעט מזאת של 08'.

כמובן שמספר הדגמים וההשקות שהוצגו השנה היה מצומצם יחסית ל08' אך עדיין היו כל כך הרבה רכבים ודגמים חדשים שלדעתי לא כל כך הורגש החסרון של מספר יבואנים.

ה370Z נראית מדהים, הGT-R ממש ליגה אחת מעל כל השאר - כמעט שכנעתי את הנציג של ניסאן לשבת בתוך ה370Z בתור כאילו קונה פוטנציאלי אבל בסוף הוא לא הסכים... :(

הרכבים של MG וקדילאק היו לדעתי בין המוצלחים בתערוכה אם מבחר גדול של דגמים, גם יונדאי הפתיעו עם מספר דגמי ספורט טובים.

אולם הביתן הכי מושקע הוא ללא ספק של BMW, גם באיכות ולהפתעתי גם בכמות הרכבים - כולל כל ליין האופנועים הכבדים שלהם ובפרט הMOTORRAD 1300 סמ"ק - מפלצת עם תאוצה של מכונית F1!

הביתן של ניסאן-רנו גם היה מושקע מאוד, כסא הנהג בקליאו ספורט הוא ללא ספק הכסא הכי נוח שישבתי בו (יותר מבשירוקו) - הכסא פשוט חובק אותך מכל זוית אפשרית לתמיכה מושלמת, ממש מרגישים כאילו אתה והכיסא יישות אחת.

המגאן ספורט גם היתה הפתעה טובה, העיצוב שלה נראה טוב מכל זוית אפשרית, רק חבל שהרכב לא היה פתוח.

אם גם קונצרן פולקסווגן היה מגיע לא נראה לי שהיה אפשר לעבור על רוב התערוכה בצורה איכותית (איכותית = להכנס לרכב ולבדוק אותו ממספר זויות) ביום אחד, אנחנו רק ב5 אחר הצהריים סיימנו לעבור על כל הרכבים עם רגליים חצי גמורות.

סה"כ התערוכה היתה די מוכובדת ולהפעתי רוב הרכבים היו פתוחים לקהל כולל רכבי הספורט.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הזכרת את עניין הרגליים, זה פשוט נורא אני לא מבין מה אכפת להם אם אני לא ילך בשביל שלהם, שסיימנו לעבור על כל התערוכה רצינו לחזור לביתן 1 להסתובב קצת, עכשיו ביתן אחד הוא בדיוק 10 מטר, רק שמכריחים אותך לעשות עיקוף של כל גני התערוכה, וזה באמת עצבן אותי, כי אני כבר עייף גמור, רק מה שכן זה השתלם, כי כשעברנו שוב בביתן ניסאן הם התניעו את הGTR והראו את המנוע, ככה שבדיעבד אני מודה להם שעשו לי עיקוף :roll:

פורסם

למרות הביקורות ועקב הלחץ של דור ההמשך החלטתי לממש את כרטיסי ההזמנה והלכתי עם הילדים.

כנראה שיש הרבה מאוד קוראים לפורום הזה כי היה די ריק.

הילדים נהנו מאוד, אכלו תפוח מסוכר ב15 שקל, משהו שהתחזה בצורה לא מוצלחת לפיצה ב25 שקל ועוד כל מיני חופרי כיסים כאלה.

הילדים (וגם אני) נהננו מהמופעים השונים של הטרקטורונים והטריאל.

בסך הכל יום נחמד.

אה ובין לבין גם היו חניונים מקןרים גדולים עם מכוניות סתמיות ובחורות מסביבם.

פורסם

אני ממש אבל ממש נהניתי, הרבה הרבה יותר משנה שעברה, אני לא מבין מה ציפיתם, שזה יהיה תערוכת ג'נבה?

קודם כל זה היה לפני שנתיים, וחוץ מזה אתה כנראה לא זוכר את התערוכה הקודמת. התערוכה לפני שנתיים הייתה מלאה ומגוונת יותר. אני לא חושב שיש פה אחד שציפה לתערוכה ברמת תערוכת ז'נבה כך שההשוואה כלל לא במקום.

תערוכה גרועה זו לא הייתה, אבל בכל שנה מבטיחים תערוכה שלא נראתה כמותה - מבטיחים ולא מקיימים.

פורסם

אז אם תערוכה גרועה זו לא הייתה, מאיפה באים כל התגובות ההזויות האלו? כולם פשוט מצטערים על כל רגע שהם היו שם, ואני לא מבין מאיפה זה נובע, היה ממש נחמד, אני ממש נהניתי אבל גם אם מישהו לא כ"כ נהנה, איך מגיעים למצב שסובלים?

אגב מה אמרתם שלא הייתה פרארי? הייתה F430 בחוץ שם 8)

img3877z.jpg

img3879f.jpg

האמת רציתי לקנות לבן דוד שלי, חבל שהם רוצים עליה 2000 שקל :lol:

פורסם

אחת התערוכות הטובות שהיו בארץ 8)

המכוניות שהביאו במיוחד לתערוכה:

אלפא ג'וליטה שרק יצאה,ניסן ג'וק שרק יצאה

סיטרואן DS,סיטרואן C3 החדשה,סיטרואן קונספט חדשה,פיג'ו RCZ,יגואר XJ,קי טי אמ X BOW,ניסן GTR,ניסן Z370,אבארט 500,פונטו החדשה,BMW 5...

וכמו שהזכירו כבר קודם הביאו מטוס מלא רוסיות בלונדיניות שיעמדו ליד המכוניות ויעשו פוזות,בשנים שעברות היו גרוזיות שהתעצבנו שמצלמים אותן.

IMG_2073t.jpg

IMG_2089t.jpg

IMG_2099t.jpg

IMG_2058t.jpg

IMG_2066t.jpg

IMG_2060t.jpg

IMG_2074t.jpg

IMG_2130t.jpg

אייל

• תוכן חדש...