Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרצדס היו אמורים להגיע אבל הייתה להם תקלה לוגיסטית רצינית עם הSLS אז הם החליטו שהם הולכים על הכל או על כלום.

בסוף נתנו את הביתן למועדון החמש בתנאי שנשים שם 3 מרצדסים באמצע בצורת כוכב ונזכיר את מרצדס מתי שאפשר.

באוכל אני לא ינגע,כיוון שהרוב היה שם חמץ ואני שומר ,אז לא רציתי להסתכן אבל מה שכן הם נתנו להכניס אוכל ושתייה לתערוכה.

הלוואי והיה שם חמץ!

הייתי שם 3 ימים מהבוקר עד הערב (אחראי דוכן) והקיבה שלי ממש כועסת עלי.

הכל שם היה כשר לפסח וזה באסה.

פורסם

פעם ראשונה שלי באוטומוטור בכלל, היה מאוד נחמד. אהבתי את הביתנים של קרסו כפי שכבר הזכירו (המגאן RS והקופה פשוט מדהימות ליד המגאן הרגילה והפלואנס שמחווירות, האינפניטי למינהן התצוגה מאוד הרשימה למותג היחסית חדש בארץ) וגם ה-GTR\370Z, וכן את הביתן של סמל"ת עם שלל הפיאטים 500 הרגילות, הקבריולט, והספורטיביות. כן הבראבו והפונטו איבו שהיו מאוד נחוצות, וכן הכרומה, לבוגרים שפיאט כבר לא מדברת אליהם בגלל השם. מאוד התאהבתי באלפות (בספיידר המדהימה, ב-159 שקיימת על הכביש גם, בג'ולייטה ובמיטו. כמו כן גיבשתי שעצמי חלום חדש שנקרא מיטו תלתן ירוק.

פחות אהבתי, הביתן של קאדילק. מבחוץ נראה אולי הכי מושקע, אבל הכי צפוף. ה-CTS-V שהיא הכי משמעותית קיבלה איזה רמפה בצד, ה-SRX שהוא גם חשוב קיבל מקום באמצע, ומשום מה הופיעו באולם ב-CTS רגילות (כנראה אחת מהן ה-3.0 ליטר החדשה) גם לא אהבתי את המיקום של ה-XBOW באיזה דוכן מרכזי ומעפן ליד תמן ולפני התצוגה המרהיבה של מכוניות האספנות של בייקר.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

לא. במקום זה יש תצוגה של הIMIEV של מיצובישי (לא יצא לי לראות בפעולה אך אומרים שהיה משמים).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

^

אין מופע של סובארו כמו שהיה ב08'.

יש רק מופע של אלוף שקר כלשהו באופנועי TRAIL -

DSC01494.JPG

ומופע טרקטורוני can-am:

DSC01464.JPG

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
למה שקר כלשהו?

מצטרף לשאלה. חוסר הפרגון של אנשים פה מדהים.

ראיתי את הבחור - נראה מקצועי מאד. למה לא לפרגן?

גם אם הוא אלוף בליגה לא יודע מה... הוא עדיין אלוף (לפחות לטענת המארגנים). נקודה.

עד שמישהו לא מביא הוכחה אחרת - אין מקום לשלול אותו.

יש טעם לפגם בזלזול שעולה מהתגובה לעיל.

אלון

פורסם

שכחתי לציין שאבא שלי נהד על הI-MIVE כי הוא מכיר שם כמה אנשים (עובד במיצובישי). האוטו הזה מפחיד לא שומעים אותו בכלל.

פורסם

יוסי, אני מקווה שזה לא יימשך כך.

אם יבואו הרבה אנשים, המארגנים ימשיכו לגבות הרבה כסף בתערוכות הבאות ובתמורה להרים תערוכות בינוניות מינוס. אם הקהל יצביע ברגליים והמארגנים יראו זאת, אולי בתערוכה בעוד שנתיים נקבל תערוכה שמצדיקה את המחיר ואת הפרסום.

פורסם

הייתי שם היום - תערוכה קטנה ומצוקמקת.

נתחיל מזה שכל המכוניות של סמל"ת היו נעולות, כולל הפונטו! אנשים רצו להתרשם וסמל"ת לא איפשרה בשום אופן, זה מראה שהם עדיין ממשיכים בקו המחשבה משנת 2008: למכור כמה שפחות. היו אנשים שדיברו בניהם: "למה הם נועלים? כולה פיאט מסריחה"... אנשים פשוט לא התקרבו לתצוגה של פיאט, ואלו שאזרו אומץ נתקלו במכוניות נעולות. בביתן של אלפא היתה יותר התעניינות, אבל הרכבים נעולים...

נמשיך בתצוגה של סובארו שהביאה את כל הליין: כל המכוניות פתוחות, כולל ה- STI. הביתן של מועדון החמש נראה מצויין, התצוגה של לקסוס היתה מרשימה, כנ"ל של BMW ורנו (זה רק אני, או שהקליאו ספורט קצת לא איכותית מבפנים?)

בקיצור תערוכה משעממת באופן יחסי, בעיקר כי קונצרן פולקסווגן לא הגיע, כל המכוניות הבאמת מעניינות הם של VAG.

• תוכן חדש...