Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי היום, היה דווקא סבבה לגמרי לדעתי. באמת יותר מדי מכוניות שסתם תפסו מקום, שאפשר לראות אותך בדרך חזרה לאוטו בחניה.

והאוכל... אלוהים ישמור - 50 שקל בשביל חתיכת שניצל שלכלבה שלי לא הייתי נותן לאכול עם סלט ושתיה, 50 שקל?!?!?!

מה שמים שם על הסלט? יהלומים?

וילדים קטנים?! פשוט בושה להורים! ראיתי במו עיניי ילדים קטנים נוגעים ונמרחים על מכוניות, מרימים את הווישרים שלהם בצורה ברברית, נשענים על הרכבים עם ג'ינסים (שיכולים לשרוט את הרכב בקלילות)..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הייתי היום עם הילד (יותר בשבילו,בכל זאת הוא חובב רכב מילדות).

הדבר הטוב ביותר היה מיעוט המבקרים לעומת תערוכות קודמות.אם זה כתוצאה ממחיר הכרטיס הגבוה,אז לפחות יש בזה גם יתרון.

בסך הכל,תערוכה לא מרגשת,אבל היה שווה ביקור אצל יונדאי,רנו ופג'ו-סיטרואן.

המאכזבים היו דלק מוטורס ומאיר.

לגבי דלק מוטורס,לא ברור לי איך הרכב הכי חשוב מבחינתם בתערוכה (מזדה 2 סדאן) היה סגור.

היה חסר גם תצוגת רכבי שטח כמו בתערוכות קודמות.

לסיכום,מי שלא בא עם ציפיות גבוהות,לא יתאכזב.מי שמחפש אטרקציות ימצא אותם במקום אחר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
יש לי כניסה חינם אז זה לא עניין של כסף

אבל ממש הצלחת להוציא לי את החשק

תודה על הזמן

כן, בוא ניפגש ותביא לי את הכרטיס. אני אשמח :-D

המאזדה 2 סדאן כלכך מכוערת (לפחות בתמונות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתוך כמה מאות מכוניות, היו בודדות שהן מענינות שאי אפשר לראות אותן במקום אחר. כמו שכבר אמרו: CTS-Z, XBOW, , , ZIBAR, GTR ועוד כמה...

בשביל זה לא שווה להגיע לתערוכה ולבזבז חצי יום. הרי אף אחד לא יעבור בין עשרת המכוניות המעניינות ויצא.

אכזבה....

פורסם

אני מראש החלטתי לא ללכת השנה.

כשמתבגרים רוצים לגעת להרגיש ולנהוג..זה לא כמו פעם שלראות למבורגיני בארץ עושה צמרמורת

אני חסכתי את המאתיים שקל האלה לדלק לאוטו שיבוא, הכי טוב !

פורסם

אחרי שפתחתי את אותו השרשור לגבי מה דעתכם על התערוכה לפני שהלכתי \ הלכתם ,

הנה ההערות שלי לאחר הביקור , תרגישו חופשי לדון \ להגיב \ לפרוק את תיסכוליכם .

בגדול, אני נסעתי לתערוכה עם הזקן שלי במטרת יום כייף יחד שבו נוכל להינות מתערוכהת מכוניות ולהרגיש קצת חופש,

ציפיתי לתערוכה ולמכוניות שבה והתפללתי לא לחזור משם עם אותה הרגשה שאיתה אני חוזר מכל תערוכה \ מפגש מכוניות סטייל איקאה: "שאני נוהג בפחית ואיפה החיים שלי .."

ובכן,

ראשית , היה לי נחמד מאוד בתערוכה - אציין שהיא היתה לי משום מה קצרה מהתערוכות הקודמות , לפחות ממה שאני זוכר ואפילו אמרתי שלום לחבר הפורום (הנחמד להפליא) שיישב בעמדת האחראי בביתן מועדון ה-5 המושקע והמעניין (ברח לי הכינוי שלך... סורי :wink:)

שנית, נהניתי לראות את המכוניות השונות, שמתי לב להרבה "מכוניות סוכנות" כפי שנטען פה לפני כן, אבל היות ואני מאיזור הקריות ואצלינו בחיפה לא תוכל להיכנס למיצובישי ראלי-ארט בסוכנות (אולי במסגר כן..) נהניתי מאוד ממה שראיתי.

הGT-R היתה מדהימה (לא פחות ואולי אף יותר), הספורטיביות של רנו היו יפות, המיצובישי על גרסאותיה היו בשבילי מבט על החלומות שלי,

שלישית, ישבתי בכל רכב שרציתי ואיפשרו לי (זה היה כמעט בכל רכב חוץ מהGT-R כמובן, ה370Z והRS הצהובה של רנו), רביעית, צילמתי בכייף מכוניות (באתי ב10 והלכתי ב14, היה לי קל לצלם מכוניות בסך הכל) ואפילו אכלתי אסאדו מצויין במחיר הכרם.

אבל,

וזה אבל רציני עבורי,

1. לא מבין את הקמצנות של צ'מפיון ושל מרצדס שלא היקימו ביתן,

אתם פאקינג מיליונרים בטירוף, מחזיקים מותגים שנמכרים בצורה פסיכית בארץ (צ'מפיון בעיקר למרות שלמרצדס לא חסר) ,

אז תרימו את הכפפה ותעמידו ביתן ראוי ומעניין, מה זו הגרזנות הזו לא להביא איזה 5 מותגים מסיבות כלכליות\פוליטיות, זה (לדעתי) מראה כיצד מתייחסים לרוכש הפוטנציאלי פה בארץ, ביזיון.

2. אני מת שמישהו מבעלי היבואן של הונדה בארץ יסביר לי את התצוגה העלובה שלהם בתערוכה, איזה יופי - הבאתם סיויק ואקורד, איפה הTYPE-R, איפה לארגן תצוגה עם מעט מעוף ולא שני דיילים ודיילת משועממים ת*ת שבקושי מוכנים להתייחס למי שמטייל ליד המכוניות שלהם.. אני לא אומר "להגזים" ולהביא מחו"ל אקורד TYPE-S ספורטיבית או סיוויק SI, אבל בעיה להעמיד סיויק TYPE-R ? לידם מיצובישי עם האיבו-X והראלי-ארט (חלום פרטי שלי) , והונדה מחפשים מנהלים זוטרים שיקנו את האקורד ... עצוב.

3. הרצון לתת מידע בתערוכה היה איפהשהוא בין "אובר-מכירתי" ל-"אדיש טילים", נתקלתי באנשי תצוגה שחוץ מדפי נתונים (שגם אותם הם לא דיקלמו נכון) לא היה להם מושג מה מוצג אצלם ועד אנשים שבכלל לא רצו לענות לי על שאלות - כמו אנשי אספיר שהיו עסוקים בלהריץ דאחקות עם חברים שלהם ב10:30 בבוקר וכשבאתי לשאול שאלה היה צריך לבקש את תשומת ליבם 5 פעמים על מנת לקבל תשובות יבשות של "כן" ו-"לא" על מנת לחפף אותי , היו גם כאלה שהיו נחמדים וענו לעניין (כשכבר שאלתי משהו) וידעו לתת הסברים ושירות למבקר - אבל הם היו ספורים.

יצויינו לטובה החבר'ה של "שר אביזרים" שאיתם שוחחתי לגבי המנשאים של THULE (אני רוכב אופניים בין השאר) שנתנו לי מידע מדוייק וענייני, הידגימו, עזרו ונתנו בחיר פצצה וכל זאת עם אדיבות חסרת תקדים.

4. זה העניין שהכי מעציב ומקומם אותי -

המספר 0 -- כן, כן, 0 , אפס מציגים בתחום האודיו והמולטימדיה לרכב,

בתור אחד שדי פעיל בתחום (החתימה מסגירה) , לא האמנתי שאין נציגות לאף חברה שמכבדת את עצמה בתחום..

איפה "עוזי רדיו" יבואני פיוניר ישראל (תחת ט.ר. אלקרוניקה), זו חברה מפוצצת בכסף עם מיליון דגמים להציג - לאן הם נעלמו ?

איפה מורל ישראל ? בשתי התערוכות הקודמות היו תצוגות שלהם (הפיז'ו עם בניות הפיבר של החבר'ה מקרית אתא והסובארו שבנו יחיאל וחבריו מ"אפי 4X4" לפני שנתיים) ,

איפה היבואנים של ORION, PPI , HIFONICS, ושאר המותגים של הסאונד לרכב שנמכרים פה ?

אפריל טקליין, יבואני ALPINE, עשו טובה ושמו שני מסכי DVD בארונית של IGO כחלק מהדגמה שמראה שניתן לחבר את המסכים שלהם למערכות GPS מובנות, וגם אליהם (אם אני זוכר נכון) לא היתה גישה פיזית - באמת תודה.

בושה איך שהענף הזה נראה - ואחרי זה מתפלאים באיזור האודיו ובכלל שכל ערס היום מחפש רדיו דיסק של קנווד או פיוניר מהסדרה הכי נמוכה (או כזו עם "דולפינים") וקונה מגברים סיניים באוטו-דיפו וסאב של אלוהים יודע מי כדי "להפעיל כמה שיותר אזעקות ברחוב כשאני עובר" או "לנסוע בקניון עם חלונות פתוחים במהירות 10 קמ"ש עם מושיק עפיה או האוס מועדונים בפול ווליום ולראות מי מסתכל" , במקום לקנות את המוצר שייתן לו את איכות הסאונד המהנה ביותר לאוזניים והמספקת ביותר בהתחשב בכסף שיש לו להוציא על זה.

בסופו של דבר ועניין היה לי כייף בתערוכה (למרות סעיפי התיסכול המובאים מעלה) - בעיקר כי היה לי יום כייף עם אבא שלי , דבר שלא קורה הרבה, המכוניות שכן היו - היו נהדרות , המכוניות שלא - היבואנים שלהם איבדו בעיני ציון כקונה, למרות שאני בטוח לא מעניין אותם אם לשפוט לפי איך שהם התנהגו.

אשמח "לשמוע" מה אתם חושבים .

חג שמח (עדיין..),

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מאמין שבחירתם של כמה מהיבואנים לא להופיע נבעה בעיקר מההתנהלות הלא מקצועית של המארגנים.

עם כל הכבוד ללקוח הסופי, בתחום העסקי הוא לא תמיד העדיפות העליונה, ונדרש כבוד הדדי משני הצדדים.

אם זה היה יבואן אחד, ניחא. כאשר כמה מהיבואנים המובילים נפקדים מהתערוכה היחידה בארץ, זה אומר דרשני.

מסכים איתך לגבי תחום האודיו, נראה שעול הפיתוח שלו נופל באופן בלעדי על כתפיהם של האודיופילים הפרטיים.

נ.ב. "במחיר הכרם"? :-)

פורסם

היבואנים שלא הופיעו בתערוכה לא הציגו עקב מחאה על הסכומים האסטורונומים שמארגני התערוכה דורשים ללא פרופורציה וזה בנוסף לעלות ההקמה והתפעול של התצוגה שיוצאת מכיס היבואן.

השקפת עולמך מוצדקת אבל אתה צריך להבין שיש הרבה מעבר למה שאתה רואה בעולמך הצר יחסית (אל תעלב אבל אתה פשוט לא רואה את התמונה הכוללת)

בעולם הנ"ל כל מה שקובע זה שיקולים עסקיים נטו.

להביא סיוויק טייפ R ועוד דגמים מחו"ל עולה המון כסף, כל כך הרבה שאתה מוזמן לקבל בפרטי סכומים שיעשו לך סחרחורת לצערי.

כמו כן לצ'מפיון יש כל כך הרבה דגמים ומבחר שעלות המקום מבחינת הגודל שהייתה אמורה לעלות להם הייתה אסטרונומית.

ליבואן מערכות בארץ שגם ככה המחזור אפסי להעמיד דוכן זה לא תמיד כלכלי ולפעמים אפילו לא אפשרי מבחינה כספית.

בכל מקרה אני שמח שנהנת, לצערי השנה אני לא מגיע עקב חוסר זמן (רק היום נחתתי בארץ) אבל שמח שלפחות את אוטומוטור יש בארץ השממה המוטורית שלנו (עדיף מכלום)

פורסם

גם אני ביקרתי עם חבר והוריו בתערוכה, ולמען האמת היא באמת הייתה קטנה מהזכור לי לפני שנתיים. אם כי גם כמות האנשים הייתה קטנה יותר, השנה, ממה שציפיתי.

בסה"כ נהנתי. רוב המכוניות היו פתוחות, ויצא לי לשבת בתוך איבו ואסתי, רנו קליאו ספורט ועוד'. כמו כן היו כמה קונספטים שגם היה נחמד לראות. הייתי יכול להשוות דגמים שהוחלפו בדיגמהם החדשים- או המחודשים (לדוגמא מאזדה 3. החדשה בהחלט עדיפה מהיוצאת), ולמעשה כל התערוכה היתה כמה שעות של כיף.

התפלאתי לטובה מאיכות הסינים. MG הציגו את ה-550 ועוד דגם קבריולט (לא זוכר שמו) שהיה פחות טוב באיכות מה 550.

אישית לא נתקלתי בבעיה מסוימת מצד הנציגים, ולהיפך דווקא כשאני שאלתי שאלות ענו לי בצורה רצינית מאוד.

אני חייב לציין לטובה את הציבור שהיה בתערוכה. במשך ה-6 שעות שהייתי שם נתקלתי רק באדם אחד שהתנהג קצת בבהמתיות. השאר היו דווקא בסדר גמור ואף ההורים הורידו את ילדיהם הקטנים מיד מהכסאות כאשר אלו (הילדים) החליטו שהם צריכים ללכת על הכסאות.:mm_yeah:

הדבר שבאמת הפריע לי היה החוסר באודיו. רק הם היו חסרים לי (וגם התום-קאר 6 מושבים :shock:).

בסה"כ נהנתי מאוד והדברים שיש לשפר הם מעטים. בעיקר צריך יותר יבואנים שיציגו את מכוניותיהם ושיביאו גם כמה קונספטים, נציגים של כל מיני חברות בארץ ומחיר יותר זול.

פורסם

התערוכות הקודמות זכורות לטובה בכל הקשור לאודיו. ביתנים שהוקדשו לנושא ומכוניות שעמדו בחוץ ודפקו באסים. חבל מאוד שהשנה בחרו להתעלם לחלוטין מהתחום.

• תוכן חדש...