Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בחרו להופיע וכנראה שבצדק. אם היה שם כזה ביזיון, למה שיבזו את עצמם?

נראה לי שהתכוונת שהם בחרו לא להופיע.

תכננתי ללכת מחר אבל עם תגובות כאלו כנראה שאני לא ילך.

Detailer.gif
  • תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה לי שהתכוונת שהם בחרו לא להופיע.

תכננתי ללכת מחר אבל עם תגובות כאלו כנראה שאני לא ילך.

זו היתה כוונתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הייתי היום בבוקר. האמת לא היו לי ציפיות, ובצדק. "תערוכה" גרועה ביותר.

נתחיל מזה שלא היו מפות מודפסות של התערוכה, כדי שאנשים יבינו לאן להגיע ובאיזה ביתנים מוצגים אלה רכבים. פשוט צריך לשוטט בכל הביתנים כדי לחפש מה מוצג. לא יעלה על הדעת דבר כזה. עולם שלישי.

שנית, הכרטיסים שהוזמנו מראש היו רק בכניסה הראשית. הגעתי לאחת הכניסות ונאלצתי לעזוב וללכת ברגל לכניסה הראשית כדי לקבל את הכרטיסים. גם שילמתי יותר (15 ש''ח להזמנה של 4 כרטיסים) וגם הושפלתי ובמקום לשלם במקום ולהכנס, הלכתי בשמש לכניסה אחרת. לא בהזמנה, לא בטלפון ולא באתר לא מופיע כי הכניסה עם כרטיסים של הזמנות תתאפשר רק מהכניסה הראשית. גועל נפש. עולם שלישי.

רכבים... אילה רכבים? מישהו עבר לידי ושאל איפה הביתן של מאזדה. אמרתי לו בחוץ, ברחוב. כי כל המכוניות שראיתי זה בערך התערוכה של ליסינג. ציפיתי לפחות לכמה רכבים עוצרי נשימה, אך הרגשתי כמו בסוכנויות רכב, בוחר את המשפחתית הבאה. הרבה מותגים אין. שום דגש רכבים ספורטיביים ובכלל. שום רעיון מאחורי התצוגה הזאת אין. "תצוגה", לא תערוכה.

מי ששוקל ללכת לבזיון הזה שילך מחר לרחוב המסגר בתל אביב ויעשה סיבוב בסוכנויות רכב. מי שרוצה רכבים אקזוטיים שיסע לחניון של הרצליה פיתוח. יש שם רכבים יותר אקזוטיים מאולם התצוגה בגני תערוכה. והכל בחינם.

מי שעדיין שוקל ללכת: שיפתח GOOGLE ויהנה בחינם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
חוץ מGT-R, 370Z ןKTM לא היה בתערכוה שום רכב אקזוטי אחר?

הייתה CL65 AMG לבנה(אבל אל תיקח אותי במילה יכול להיות שזה היה קיט),אודי R8 סה"כ 3 ו-997 טורבו MK1 בשחור מט.

הדבר היחיד שהפתיע לטובה זה שהייתה כמות לא מעטה של דוגמניות רוסיות/אוקראיניות יפיפיות ליד כל מכונית.(שיפור משמעותי לעומת שנים קודמות)

turboy

פורסם
רוני, תודה על הסיקור. אני אמור לקבל כרטיס חינם, אבל אני מתחיל לתהות אם לא חבל על עלות הדלק מהצפון עד לת"א, והאם לא חבל על עלות החניה.

סע ברכבת. תחנת ת"א האוניברסיטה - מרכז הירידים מביאה אותך עד לפתח התערוכה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היו הרבה חברות בלי רכבים חדשים כמו מאזדה (רק מאזדה 2 סדאן), פורד (קונספקט אחד), הונדה וסובארו.

ליד כל רכב יש שומר.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תערוכה משעממת.

המכוניות היחידות שבאמת מיוחדות זה הניסן SKYLINE

והKTM.

ועוד סיטרואין מוזרה.

ואפילו סגורות ואי אפשר לגעת בהן.

כל השאר אפשר לראות על הכביש או שבכלל היו בתערוכה הקודמת.

אין ----> טויוטה,אודי,פולקסווגן,סיאט,סקודה,פורשה,סוזוקי,דודג',קרייזר,מרצדס,ואיך לא כל ההבטחות לפרארי מזראטי הכל שקר,ועוד...

אני מצטער על כל שקל ששילמתי וזה היה רק 49 כי שילמתי בעזרת ישראכרט.

חבל על הזמן והכסף.

• תוכן חדש...