Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה מאוד שמספר המבקרים ירד בימים הקרובים בצורה דרמטית לאור הביקורות הנ''ל ,שמארגני התערוכה יכריזו שהתערוכה הייתה כישלון נחרץ והכנסות ממנה ירדו משמעותית לאותם מארגנים אמן!

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד לפני הכל, אני רוצה לציין שמדובר בתערוכה ממוצעת לחלוטין, ובהחלט לא "תערוכת העשור" כמו שמפרסמים כל פעם. מחיר מלא של כרטיס כניסה התערוכה הזו בהחלט לא שווה. יחסית לתערוכות קודמות, היו פחות אנשים וזה הורגש.

הביתן של פיאט ואלפא חמוד. הפונטו איבו נראית נהדר לדעתי, במיוחד בצבע שבו הוצגה בתערוכה. בהמשך תערוכה של קיה - גם בשנים קודמות הפינה של קיה ידועה כמשעממת.

קאדילק - נראה ומרגיש כמו ביתן אבלים. שקט שם יותר מבית עלמין. ה-CTS-V נראית בדיוק כמו הרגילה (למעט הפרונט המרמז על החיה).

הביתן של ניסן, רנו ואינפיניטי נראה טוב ותוסס. ה-370Z וה-GTR נראות נהדר, ואילו ה-JUKE נראה כמו - ג'וק. המגאן נראית טוב ומרגישה כך. האינפיניטי M מהממת.

הביתן של סובארו נראה טוב, אבל אין חדש תחת השמש.

ה-MG זוועתית לדעתי, לא הייתי מסוגל להיות באזור יותר מ-3 דקות.

הביתן שהכי אהבתי, וכך גם החברה שלי, היה של מועדון ה-5. גם הישראלי המכוער מצא את ביתן מועדון ה-5, והיו כאלה שבהזדמנות הראשונה דילגו מעל ההפרדה כי מאוד רצו להצטלם תוך שהם נשענים על הקורבט האדומה.

הביתן המרכזי הכי חי. שברולט ספארק נראית כמו סמארק, ודווקא האוואו נראית טוב. ה-DS יפה מבחוץ, אבל לא בפנים. ה-C5 נוחה בטירוף :). מאזדה הביאו את ה-2 סדאן, רק חבל שהבחור שעמד לידה לא יודע מול מי היא תתחרה. יונדאי שיחקו אותה לדעתי. הג'נסיס והסונטה החדשה נראות מעולה, ועושה רושם שמדובר בעליית מדרגה של ממש.

בקיצור, הקהל הצביע ברגליים והורגשה ירידה בנוכחות. או שזה בגלל מחיר הכרטיס המוגזם, או שאנשים כבר יודעים לא לצפות לארוע ייחודי וחד פעמי.

חג שמח לכולם!

IMG_1869.jpg

פורסם

היום ביקרתי בתערוכה ולדעתי היא בסדר ולא יותר מכך. תערוכות קודמות היו הרבה יותר מעניינות ומלאות שמחת חיים.

אפשר ללכת במיוחד אם מישהו אף פעם לא היה ואפשר גם להשאר בבית.

פורסם

דרך אגב, שמתם לב שלא הייתה תאורה בביתנים? אני מתכוון תאורה מקצועית כמו שמפיקים בכל אירוע נורמלי, שלא לדבר על תצוגת מכוניות. אפשר להגיד שבביתנים דלקו סתם פלורוסנטים :lol:

מסך פלזמה ענק של שברולוט: אני משאר שאמורים להקרין שם סרטונים. במקום זה: כיתובית ERROR

כתבתי באצבע על שמשה מאובקת של אינפיניטי "תנקו אותי", אני משאר שזה עדיין שם :-D

חוסר במפות או מכוונים כבר ציינתי. בכל פינה היו שלטים בסגנון עם חצים לשני הכיוונים, בלי קשר לאן באמת ממשיכים.

אנשי שיווק של קאדילק (שימו לב) - כולם קרחים מגולחי ראש. :roll:

"דוגמניות" - רמה ג'.

"תערוכה" - תת רמה. שקר. גזילה. חוצפה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא. היתה "גרסת F" של הIS שהיא בעיקר (כמדומני) תוספות חיצוניות.

נכון מאוד. לקסוס IS250 רגילה בגרסת F.

תוספות קוסמטיות.

285,000 ש''ח היה רשום במחירון.

נדמה לי 20,000 נוספים עבור חבילת ה-"F".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בפורום רכבי אספנות יש תצלומים מהביתן של מועדון ה-5.

ראו כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=308155

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אין, פשוט חבל...

חבל על הכסף, חבל על הזמן, חבל על הנסיעה, חבל על מחיר החניה...

במילה אחת חבל!!

אני חייב לציין שלפני 4 שנים, מיד אחרי שחזרתי מהתערוכה בז'נבה, הרגשתי לראשונה את עקיצת האכזבה, אבל היה עדיין כיף!

לפני שנתיים היה מאכזב, אבל עדיין - "בכל זאת מסורת של מעל 12 שנה! מה לא נלך???"

השנה זה היה הקש ששבר את גב הגמל! פשוט בזיוני!

ללא שום ספק (וגם רשמתי זאת בפורום האספנות) - האולם של מועדון החמש היה הכי מושקע, והכי בטוב טעם, ונותר כנקודת האור האחרונה של התערוכה (והתוספת של בני בייקר באולם האביזרים - שימשה כתוספת מרשימה (המרקיורי השחורה הייתה מדהימה לפני שנתיים והיא המשיכה להרשים אותי גם השנה!).

מי שאין לו כרטיסים בחינם, חבל על כל שקל (כן, גם לא 49 שקל+285 נקודות).

אני ידעתי לקראת מה בערך אני הולך, והסיבה היחידה שהלכתי זה כדי לא "לפספס" את ה"אירוע המוטורי" הרשמי היחיד שמתרחש בארץ הקודש.

בעוד שנתיים... יש סיכוי שגם זה כבר לא יהיה תירוץ חזק מספיק.

בברכה!

יונתן.

פורסם

איך אתם רוצים שיבואנים רציניים וגדולים יופיעו כאשר המחיר לשטח שבו רוצים לשים את אותו המותג הוא מופרז ואף זה גם תלוי במיקום בתערוכה (מוסיף גם כן הרבה כסף) שזה גם גורם שמשפיע,

במקום לשים ב"תערוכה" ניתן לעשות אירועי השקות ברמה מטורפת שעדיין לא תגיע למחיר של ה"תערוכה".

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני מאוד אהבתי את היונדאים (יונדאי ברבים). מישהו יודע אם הi30 sport והi20 sport ימכרו באותם דגמים כמו שהיו בתצוגה, עם הגלגלים האלו?

לטענת הנציגים של יונדאי - כן, אבל רק בI20 "ספורט", שכן כרגע מבין השתיים היא היחידה שתוצע למכירה.

אבל קח בחשבון שמדובר אך ורק בגימור ספורטיבי די מביך עבור השתיים ותו לא. הI20 תגיע עם גיר אוטומוטי ואותו מנוע 1.6 אטמוספירי

(הI30 עם מנוע 2.0 - באזור ה140 כח) שהיה בגטס "ספורט" + שני פלסטיקים סתומים (!) בחלק האחורי של המכונית שאמורים לדמות פתחים לצינורות הפליטה, כשלמעשה האגזוז האחורי נמצא בודד, מקופל וחבוי במרכז החלק האחורי.

באופן די מקביל, דווקא מאוד אהבתי את האבאו rs החדשה שהוצגה בדוכן של שברולט (לה היה גם איזכור בפורום לא מזמן).

__

ובהתרשמות מאוד כללית מהתערוכה, כאחד ש'אוטומוטור' היא מסורת אצלו - די התבאסתי.

התבאסתי מהמחיר המופקע, התבאסתי מהמיעוט בקונצרנים ובחידושים כוללים,

ובעיקר התאכזבתי מהאמירות הגרנדיוזיות (כתמיד אמנם) שלהן לא הועמד גיבוי בתכל'ס.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

• תוכן חדש...