Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנטה ידידי,אין שום קשר בין רמת מכירות של אוטו מסויים,לביקוש שלו כמשומש.היתה לי יונדאי אטוס שנת 2000 שלפי כמות המכירות שלה כחדשה הייתי אמור להיתקע עמה לנצח...מכרתי אותה 38 דקות אחרי שהיא פורסמה,שלא לדבר על כמות הטלפונים המדהימה.מה שכן צריך להישמר ממכוניות שנימכרות במיספרים גדולים לחברות ליסינג,כי ביום שהם ירצו להיפטר מהן,הם יציפו את השוק ויורידו מחירים.אף אחד לא יכול להטיח סחירות של אוטו בעוד 3 או 4 שנים,וזה פשוט נבואה.

לא לנבא, אבל ניתן להעריך פחות או יותר אם רכב מסויים יהיה סחיר או לא.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני כאשר אנחנו בדקנו את המכוניות שזה היה לפני חודשיים פלוס... המקבילה באיבזור לאוונסיס מצד האקורד עלתה 212 אלף שזה היה מוגזם לגמרה מכל הבחינות האפשריות.. אז גם עדיין לא הייתה הB4 החדשה ומה לעשות לדעתי כל שאר המכוניות ממש לא מתחרות לא הלגונה עם העיצוב השנוי במחלוקת או המונדאו שלדעתי פורד טיפה פיספסו לא יודע להצביע על מה בדיוק אלא תחושה כללית... הכל נידון כבר הדיון הקודם שהיה לנו

212,000?

אתה בטח בתכוון לאקורד TYPE-S 2.4

עם כל הכבוד לאוונסיס ויש לה הרבה כבוד ממני

אני לא חושב שהדגם הזה של האקורד מתחרה בה

בין אם זה המנוע,איבזור,מחיר וכו'....

הגירסה שמתחרה באוונסיס זה ה-EXECUTIVE 2.0...שעולה 190,000 ש"ח... :roll:

ויש גם את גירסת ה-COMFORT שמחירה מתחיל לדגדג את 160,000 ש"ח... :roll:

אבל האיבזור של האוונסיס לא רואה את זה של האקרוד(COMFORT)

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם
רוני כאשר אנחנו בדקנו את המכוניות שזה היה לפני חודשיים פלוס... המקבילה באיבזור לאוונסיס מצד האקורד עלתה 212 אלף שזה היה מוגזם לגמרה מכל הבחינות האפשריות.. אז גם עדיין לא הייתה הB4 החדשה ומה לעשות לדעתי כל שאר המכוניות ממש לא מתחרות לא הלגונה עם העיצוב השנוי במחלוקת או המונדאו שלדעתי פורד טיפה פיספסו לא יודע להצביע על מה בדיוק אלא תחושה כללית... הכל נידון כבר הדיון הקודם שהיה לנו

שאדומסטר ובראבוס - בואו לא נפתח את הדיון הזה שוב כאן. עם כל הכבוד, תנו לאנשים עם קצת יותר ניסיון לפתח את הנושא, ואל תחזרו על המנטרות הידועות שלכם. (לדוגמא - אוונסיס זה הכי מגניב בעולם, הלגונה לא מתחרה עם העיצוב המוזר והמונדאו שבה פורד פספסו או משהו - אין לך הרי מושג, ואני נהגתי בשלושת המכוניות הללו יום שלם, אז אני מבטיח לך שאתה טועה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי אני טועה... סיימתי את טיעוני...

ולא אמרתי שאוונסיס הכי מגניב אלא הגבתי פה על משהו שאמרו..

אני לא חושב שאוונסיס הכי מגניב או הכי טוב אבל העיצוב של הלגונה באמת מכוער ואני לא היחיד שחושב ככה ובקשר למונדאו עזוב...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

אני מסכים עם מה שרוני רשם.

אני רק יחדד עובדה אחת חשובה:

האקורד אינה נוחה לנסיעה כמו שאר המתחרות.

בנסיעת המבחן שערכתי עליה מצאתי מתלים מאוד קשיחים שמעבירים את תחושת השיבושים בכביש לנהג.

הכותב הזכיר נוחות, לכן נראה לי שגם על האקורד תיאלץ לחשוב בשנית.

למרות זאת, אין כל ספק שמבחינת מנוע-גיר היא המעולה בחבורה.. ורק להזכיר שהאיבזור ממש קמצני..(לי זה מאוד חשוב דרך אגב)

על המונדאו אפשר להגיד שיש לה גיר מסרס, ככה שתחושת העברת ההילוכים לא עובדת בצורה מושלמת- חוץ מזה היא כמעט טובה בהכל, יש לה נוחות,איבזור,כוח וכמובן הנאה מקסמלית מנהיגה.

הלגונה אמנם מרגישה מאוד כבדה, אבל מבחינת נוחות היא יכולה לתת מענה טוב בשבילך.

הפרימרה מעולה, אבל לא כל אחד יכול להתרגל לעיצוב המיוחד הזה.

האונסיס כאמור יקרה מאוד, ולא נסעתי בה ככה שאין לי מושג איך היא בשאר הדברים.

על ה-B4 החדשה גם לא נסעתי. ממה שנאמר כאן היא הולכת לתת פייט טוב בסגמנט הזה.

לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין האקורד למונדאו (ואולי גם לסובארו למרות שלא אהבת במיוחד).

אמיר.

פורסם

גם לי היתה את ההתלבטות הזו בדיוק ואני הוספתי גם את ה - C5 לקלחת, ובחרתי בסוף את המונדיאו, משום המחיר ובעיקר משום החבילה הכוללת. רציתי לציין דבר נוסף או שניים; הניסאן פרימרה הוא רכב נפלא (הגיר הרציף נהדר) אולם פנים הרכב לבן, וברכב המבחן שהיה בן כמה חודשים הזדקן/התלכלך בצורה לא "יפה". דבר נוסף המסך שבו נמצאת תצוגת הרדיו בפרימרה אינו נראה באור יום כאשר פנסי הרכב דולקים (מדובר על רכב משנת דגם 2004). מעבר לכך הרכב ...תענוג וכך גם הביקורות באירופה.

לגבי המאזדה....הרגשתי ברכב צעצוע, סוג של מצ'בוקס ממש ממש גדול. בלי שום קשר בנסיעת המבחן הרכב לטעמי לא ממש נוח.

ההונדה אקורד שמחירה כיום נושק ל - 170,000 ש"ח וחבילת איבזור כל כך דלה (2 כריות אויר) זה ממש מעליב, אולם כמו שכתבו חברים נוספים מנוע רץ עם גיר נמרץ.

כאמור, אני בחרתי את המונדיאו שלטעמי משלבת את רוב האלמנטים בחבילה נאה ביותר.

בהצלחה.

פורסם

אפשר להגיד משהו?

אני נסעתי באקורד 2.0 דגם ספורט(נסעתי...לא נהגתי)

אז מה שאני בא להגיד

זה שבאמת היא לא כזאת נוחה

כל בור קטן הרגשנו והרגיז

היו הרבה אבנים קטנות שהרגשנו....

וישבתי גם מאחורה וגם מקדימה.

מקדימה הכיסאות נוחים(לטעמי)

ומאחורה הם נמוכים ולא הכי הכי מרווח...

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם
אפשר להגיד משהו?

אני נסעתי באקורד 2.0 דגם ספורט(נסעתי...לא נהגתי)

אז מה שאני בא להגיד

זה שבאמת היא לא כזאת נוחה

כל בור קטן הרגשנו והרגיז

היו הרבה אבנים קטנות שהרגשנו....

וישבתי גם מאחורה וגם מקדימה.

מקדימה הכיסאות נוחים(לטעמי)

ומאחורה הם נמוכים ולא הכי הכי מרווח...

נכון, וזה אותו דבר גם בגרסת ה-COMFORT.

זה פשוט מהסיבה שלא הייתה כנראה להונדה ברירה.

מתלים רכים יותר היו הופכים את הנסיעה באקורד לשייט בסירה בלב ים סוער.

המנוע כל כך חזק יחסית, ככה שהכוח מתרסן במתלים מאוד אגרסיביים.

(ולא הייתם רוצים לעלות על באמפר במהירות עם האקורד ולשבת מאחורה :twisted: )

כאמור, אני בחרתי את המונדיאו שלטעמי משלבת את רוב האלמנטים בחבילה נאה ביותר.

אכן, גם לדעתי זוהי הבחירה המוצלחת.

אין לי מושג למה היא לא נמכרת בארץ בכמויות.. :roll:

פורסם

תתבייש לך!!!!!

ברצינות, בתור אחד שכינויו בפורום הוא שמה של אחת החברות שמצליחה כבר הרבה שנים לייצר מכוניות נוחות מאוד וגם מתנהגות להפליא (סדרה 5 למשל), או סתם נוחות יחסית ומתנהגות מעולה (סדרה 3), אתה באמת מאמין שלא ניתן לייצר מכונית נוחה וגם מתנהגת?

אפילו יצרן זוטר (עלק) כמו פז'ו, יודע כבר במשך שנים לייצר מכוניות שנחשבות מהמתנהגות לסוגן, ולא נופלות בסעיף הנוחות מכמעט אף מתחרה (בעצם, אולי נופלות רק למתחרות מבית...).

תכנון מתלים מתוחכם המשפר התנהגות של רכב הוא לא סיבה לוויתור כואב (תרתי משמע) בנוחות הנסיעה. הלגונה למשל היא מכונית מאוד נוחה, אך בעלת התנהגות כביש מצוינת ובטוחה מאוד. האוונסיס נוחה פחות ממנה בהפרש, ללא שום יתרון בהתנהגות הכביש.

והצחקת אותי עם "המנוע כל כך חזק יחסית, שחייבים מתלים אגרסיביים" - אני יכול למצוא לך מכוניות חזקות בהרבה עם נוחות מעולה. זה בכלל לא קשור.

האמת הפשוטה היא שהונדה פשוט... פישלו. (דממה, כולם עוצרים את נשימתם ומביטים אחד לכיוון השני בתימהון - כיצד קרה הדבר? :p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתבייש לך!!!!!

ברצינות, בתור אחד שכינויו בפורום הוא שמה של אחת החברות שמצליחה כבר הרבה שנים לייצר מכוניות נוחות מאוד וגם מתנהגות להפליא (סדרה 5 למשל), או סתם נוחות יחסית ומתנהגות מעולה (סדרה 3), אתה באמת מאמין שלא ניתן לייצר מכונית נוחה וגם מתנהגת?

אפילו יצרן זוטר (עלק) כמו פז'ו, יודע כבר במשך שנים לייצר מכוניות שנחשבות מהמתנהגות לסוגן, ולא נופלות בסעיף הנוחות מכמעט אף מתחרה (בעצם, אולי נופלות רק למתחרות מבית...).

תכנון מתלים מתוחכם המשפר התנהגות של רכב הוא לא סיבה לוויתור כואב (תרתי משמע) בנוחות הנסיעה. הלגונה למשל היא מכונית מאוד נוחה, אך בעלת התנהגות כביש מצוינת ובטוחה מאוד. האוונסיס נוחה פחות ממנה בהפרש, ללא שום יתרון בהתנהגות הכביש.

והצחקת אותי עם "המנוע כל כך חזק יחסית, שחייבים מתלים אגרסיביים" - אני יכול למצוא לך מכוניות חזקות בהרבה עם נוחות מעולה. זה בכלל לא קשור.

האמת הפשוטה היא שהונדה פשוט... פישלו. (דממה, כולם עוצרים את נשימתם ומביטים אחד לכיוון השני בתימהון - כיצד קרה הדבר? :p )

רוני

לא רוני, ממש לא!

לא הבנת אותי נכון... :roll: , אני אתקן את עצמי ואכתוב ברור יותר.

ברור וידוע שניתן, ללא שום צל של ספק, ליצור מכונית מתנהגת ונוחה!!!

החל באודי, ב.מ.וו ועוד המון חברות ודגמים למינהם...(הולכים רחוק מדי, קח את המונדאו המצויינת לדוגמא מוצלחת).

אני התכוונתי ספציפית לאקורד, שחוץ מהנוחות, הרכב מדורג גבוה בסגמנט הזה..

אני לא יודע אם חברה ברמתה של הונדה מפשלת סתם ככה בנושא כזה חשוב, לכן אני מאמין שהם לקחו בחשבון את זה שהאקורד תיהיה מכוונת יותר לצד הספורטיבי והמהנה על חשבון הנוחות.

והצחקת אותי עם "המנוע כל כך חזק יחסית, שחייבים מתלים אגרסיביים"

לא רשמתי "חייבים", רשמתי שהונדה מצאו לנכון לרסן את כוח המנוע עם מיתלים קשים יותר משאר המיתלים אצל המתחרות בקטגוריה.

מקווה שעכשיו אני ברור יותר... :D

וחס ושלום שחולה בימרים כמוני יזלזל בשילוב של הנאה מקסימלית מנהיגה בשילוב נוחות!!

:wink:8)

פורסם
מדהים אותי כל פעם מחדש איך כל שאלה הופכת לויכוח סוער :shock:

זה פשוט המשך של ויכוח שלא נרגע ממקודם, הייתי מעדיף להגדיר את זה דיון סוער. בכל מקרה תגיד את מה שיש לך להגיד לא להבהל :wink: . למרות שאכן לא יזיק לצדדים להבין שזה שX קנה מאזדה 6 ו Y קנה אוננסיס הופך את שלהם למדהים ואת השאר ל@$%, לכל אחד מהרכבים האלו יש יתרונות וחסרונות, הדבר הכי נכון הוא לעשות נסיעת מבחן ולראות מה טוב לכל אחד.

נשמח גם לשמוע את התרשמותך אחרי נסיעת המבחן.

אגב, מה עם הC5?

גיא

פורסם

גם את ה-c5 מאוד אהבתי. היא בעלת קבינה מרווחת מאוד ואוורירית, אם כי מאוד לא איכותית(בסוכנות יש את דגם הפאק, ולהפתעתי גיליתי כי בקונסולה המרכזית יש תא אחסון שלא נסגר, פשוט תמיד ישאר פתוח???, זה מעיד על איכות נמוכה). כמו כן שמעתי שהדגם הנוכחי אמור להתחלף במהלך שנת הדגם 2005, וזה יותר מדי זמן בשבילי.

פורסם
מדהים אותי כל פעם מחדש איך כל שאלה הופכת לויכוח סוער :shock:

זה פשוט המשך של ויכוח שלא נרגע ממקודם, הייתי מעדיף להגדיר את זה דיון סוער. בכל מקרה תגיד את מה שיש לך להגיד לא להבהל :wink: . למרות שאכן לא יזיק לצדדים להבין שזה שX קנה מאזדה 6 ו Y קנה אוננסיס הופך את שלהם למדהים ואת השאר ל@$%, לכל אחד מהרכבים האלו יש יתרונות וחסרונות, הדבר הכי נכון הוא לעשות נסיעת מבחן ולראות מה טוב לכל אחד.

נשמח גם לשמוע את התרשמותך אחרי נסיעת המבחן.

אגב, מה עם הC5?

גיא

וויכוח? מי? איזה וויכוח?

לא,ברצינות, אין שום וויכוח-רק חילוקי דעות.

אף אחד לא טוען שה-X שלו טוב מ-Y של אחר.

כתבתי והדגשתי כמה פעמים שלכל רכב יתרונות וחסרונות משלו.. :wink:

לגבי ה-C5:

כמו כן שמעתי שהדגם הנוכחי אמור להתחלף במהלך שנת הדגם 2005, וזה יותר מדי זמן בשבילי.

נכון, הדגם אמור להתחלף.. אם אתה לא יכול לחכות, אז אכן האופצייה של רכישת דגם מתחלף היא לא אקטואלית.

(נסיעות מבחן תהיינה בקרוב מאוד בפורד מונדיאו, ניסאם פרימרה, הונדה אקורד ורנו לגונה-האחרות ירדו מן הפרק)

אני מאמין שהמונדאו תענה על דרישותך..

כמו שגיא ציין רק נסיעת מבחן היא הדרך הנכונה לבחירת רכב לפי העדפה אישית.

פורסם

אה עם כל הכבוד... ויש כבוד.

אני רוצה לשבח את המונדיאו...

ולהוסיף שהיה מבחן של בגזין רכב בארץ (לא זוכר את השם) והמונדיאו יצאה מנצחת...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...