Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הניסן פרימירה היא הבחירה הנכונה,היא יפה,נוחה,מאד מיוחדת ובעלת אמינות אבסולוטית (עפ"י דיווחים מחו"ל ובעיקר מאנגליה). המחיר סביר בהחלט וכנמהגה של ניסן היא מציעה רכב עם איכות ואמינות יפניים ועם נוחות והנדסת אנוש אירופאים.

מה שנכון וכפי שכמה חברה ציינו,המכירות שלה בישראל צולעות ובאמת באמת ללא כל סיבה.

אם מתגברים על נטיית העדר (נכון גם לגבי מונדיאו) ולא קונים כמו כולם מאזדה 6,הניסן היא הבחירה (שלי לפחות).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הניסן פרימירה היא הבחירה הנכונה,היא יפה,נוחה,מאד מיוחדת ובעלת אמינות אבסולוטית (עפ"י דיווחים מחו"ל ובעיקר מאנגליה). המחיר סביר בהחלט וכנמהגה של ניסן היא מציעה רכב עם איכות ואמינות יפניים ועם נוחות והנדסת אנוש אירופאים.

אם מתגברים על נטיית העדר (נכון גם לגבי מונדיאו) ולא קונים כמו כולם מאזדה 6,הניסן היא הבחירה (שלי לפחות).

מה יהיה... קראתי את התגובה והשאלה המתבקשת הייתה, האם יש לך או למשפחתך פרימרה... בסוף גם הייתה תשובה לשאלה בסוף התגובה... זה פשוט מתסכל כל ההודעות האלה, שכל אחד ממליץ על הרכב שלו...

זה רק מה שרציתי לומר... לא משהו אישי... אתה בסדר, אתה פשוט כמו כולם, אני החריג.

ינון.

פורסם

מה יהיה... קראתי את התגובה והשאלה המתבקשת הייתה, האם יש לך או למשפחתך פרימרה... בסוף גם הייתה תשובה לשאלה בסוף התגובה... זה פשוט מתסכל כל ההודעות האלה, שכל אחד ממליץ על הרכב שלו...

ינון.

אז לא לקנות S40 :?: :mm_tongu:

וברצינות , "האנשים" האלה עשו נסיעות מבחן על המתחרות והחליטו לבסוף לבחור את האחת שלדעתם היא הטובה ביותר.

באופן עקרוני , אני מעדיף לקבל המלצות מבעלי נסיון ממשי על רכבים (יותר משעה נסיעה או ישיבה בקבינה) מהמלצות על סמך קריאת מגזינים.

בעיני ההמלצה על הפרימירה לגיטימית.

פורסם

ינון.

אז לא לקנות S40 :?: :mm_tongu:

וברצינות , "האנשים" האלה עשו נסיעות מבחן על המתחרות והחליטו לבסוף לבחור את האחת שלדעתם היא הטובה ביותר.

באופן עקרוני , אני מעדיף לקבל המלצות מבעלי נסיון ממשי על רכבים (יותר משעה נסיעה או ישיבה בקבינה) מהמלצות על סמך קריאת מגזינים.

בעיני ההמלצה על הפרימירה לגיטימית.

קודם כל מבחינתי יש הבדל בין S40(שמעולם לא הייתה קניה ממש כדאית לדעתי) ל-T4, בכל מקרה, שתיהן לא ממש מתאימות לכל אחד, בכל שנותיי בפורומים (מעל שנתיים), המלצתי על הרכב שלי (על ה-T4 בלבד) אולי פעמיים וזה היה כי על פי הדרישות היא הייתה הכי מתאימה, במקרים רבים (בעיקר כשדובר על S40 רגילה) ממש לא המלצתי ובמקרים רבים אחרים בכלל לא התייחסתי.

רק לאחרונה דניאל מהפורום שלנו התלבט בין T4 ל-156 ותעשה חיפוש ותראה על מה המלצתי לו (טוב אני אחסוך לך... 156).

בטח שעדיף לקבל המלצות מבעלי נסיון וכמובן שזה לגיטימי להמליץ, אבל הניסוח מרגיז, אצל רוב גדול זה פשוט "הרכב שלי הכי טוב" וזה מה שמרגיז... לכן, מבחינתי נסיון שמהול בחוסר אובייקטיביות אולי לגיטימי אבל לא שווה כלום.

ינון.

פורסם

בטח שעדיף לקבל המלצות מבעלי נסיון וכמובן שזה לגיטימי להמליץ, אבל הניסוח מרגיז, אצל רוב גדול זה פשוט "הרכב שלי הכי טוב" וזה מה שמרגיז... לכן, מבחינתי נסיון שמהול בחוסר אובייקטיביות אולי לגיטימי אבל לא שווה כלום.

ינון.

אתה צודק.. גם אני דוגל בגישה הזאת וגם בשרשור הקודם שהיה וויכוח קטן עם עוד מספר גולשים בפורום-טענתי שהרבה אנשים ממליצים על הרכב שברשותם "כטוב ביותר", וכמובן שאין אובייקטיביות!

אני רכשתי מאזדה 6 לפני קצת יותר משנה, וכמוך גם אני נוהג להמליץ על הרכב רק שאני מאמין שהוא באמת מתאים לדרישה.

כמו-כן, אני יודע גם לומר את החסרונות שברכב שברשותי ולא רק ההיתרונות.

בסופו של דבר נסיעת מבחן היא שצריכה לקבוע, מהסיבה הפשוטה שלכל רכב יש את הפגמים שלו ואין רכב מושלם באף קטגוריה.

נחכה לנסיעת המבחן של כותב השרשור ונראה איזה יתרונות של איזה רכב הוא העדיף לקחת איתו!

אמיר.

פורסם

בתור אחד שעובד בענף הרכב כמעט שבע שנים ולא רק בחברה אחת ,אני מרשה לעצמי להעביר ביקורת על מבחר האופציות שהועלו כאן. :p

1. מאזדה 6 -קשה לנסיעה ולא נעימה במיוחד :mad: ,חומרים איכותיים יחסית ,עיצוב ערסי מידי(למרות שיש כאלה שזה מדבר אליהם...),שוק טוב אבל אי אפשר לדעת לטווח ארוך כי ה-626 קיבלה נוגרה לגרוגרת מיצחק לוי הנשמה...

2 .ניסן - רכב שקצת הקדים את זמנו מבחינת העיצוב (לישראלי הממוצע קצת קשה לקבל דברים חריגים ) בסך הכל רכב מצויין שחבל שלא מקבל את הכבוד הראוי לו בשוק.

3. הונדה אקורד- רכב מעולה ,איכותי ,מחיר קצת יקר מידי בעבור הגירסה בסיסית,אחזקה יקרה.

4.מונדאו-אחיזת כביש מדהימה ,איכות חומרים זועתית הגומי שמצפה את ידיות הפתיחה הפנימיות החזיר את נשמתו לבורא מהר מאד :drinking: ,שוק רע מאד ( לא בזכות הדגם הנוכחי,אלא בגלל התדמית הבעייתית שיצר לעצמו הרכב הקודם) אבל שיא השיאים מבחינתי היה לקוח שנכנס אלי לסניף עם ידית ההילוכים ביד....) :shock: כן כן ...בעוונותי הרבים מכרתי כמה עשרות כאלה שנעים על כבישי הארץ.

5. לגונה- רכב יפיפה ואיכותי חבל רק שתדמית האמינות הלקויה של הרכבים הצרפתיים עדיין לא עברה מהשוק הישראלי ( ועל סיטרואן אני נמנע בכלל מלדבר...)

6.סובארו- אחיזת כביש שהרבה רכבים יכולים רק לפנטז עליה,אני חושב שהדגם החדש איכותי בעשרות מונים על הדגם הקודם, בסך הכל קניה מאד מאוזנת והגיונית...(ולמען הסר ספק,אני לא עובד שם )

בכל מקרה אני מאחל בהצלחה ,תקנה את מה שהכי אהבת כי חיים רק פעם אחת,ואל תושפע יותר מידי ,מרבה יועצים, מרבה בלגאן... :multi:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני מקווה לא לקבל מכות פה מאחרים

טוב אני עוד צעיר ועד שאני יגיע למצב של להתלבט על רכבים של 170000 שקל יש עוד זמן

בכול מיקרה ....

דבר אחד אם אתה חושב גם על מראה ההודנה אקורד שווה פה כמה נקודות מעל רוב המתחרים !!!

ואני ממש לא יודע למה אומרים שהיא לא נוחה נסעתי בה נסיעה שלמה מבנימינה לתל אביב

הלוך חזור פעמים שזה שעה וחצי נסיעה כול כיוון שזה אומר נסיעה של 6 שעות ותאמין לי

שהיא ממש נוחה ואני לא רוצה לדבר על המנוע...

אני יודע שהידע שלי פה לא מגיע לחצי מלכול מי שכתב פה...

אבל אני נותן לך דעה של מישהו מהצד אין על ההונדה אקורד....

פורסם
אני מקווה לא לקבל מכות פה מאחרים

טוב אני עוד צעיר ועד שאני יגיע למצב של להתלבט על רכבים של 170000 שקל יש עוד זמן

בכול מיקרה ....

דבר אחד אם אתה חושב גם על מראה ההודנה אקורד שווה פה כמה נקודות מעל רוב המתחרים !!!

ואני ממש לא יודע למה אומרים שהיא לא נוחה נסעתי בה נסיעה שלמה מבנימינה לתל אביב

הלוך חזור פעמים שזה שעה וחצי נסיעה כול כיוון שזה אומר נסיעה של 6 שעות ותאמין לי

שהיא ממש נוחה ואני לא רוצה לדבר על המנוע...

אני יודע שהידע שלי פה לא מגיע לחצי מלכול מי שכתב פה...

אבל אני נותן לך דעה של מישהו מהצד אין על ההונדה אקורד....

נוחה?

איפה ישבת?

בכל זאת

אני נסעתי מת"א

עד לרחובות ומשם לירושלים....כן עשינו סיבוב גדול כדי לשרוף זמן ולהנות איתה.

בהתחלה עד רחובות ישבתי מאחורה

שזה נסיעה של 20 דקות

לא היה פקקים אז נסענו די מהר

האוטו מהיר...

אבל שיושבים מאחורה

ה-ו-א ל-א נ-ו-ח

מרגישים כמעט כל אבן בכביש....

אבל אחרי זה החלפתי לקדימה ונסענו לירושלים...

לא היתי נותן יותר מדי פלוסים על הכיסאות ונוחות מקדימה....

כי הוא גם לא הכי נוח...

יש יותר נוחים!

וכמובן שאת כל זה עשינו גם בדרך חזרה(לת"א)

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

אתה נהגת באותו או רק נסעת? יש לך רישיון?

אני קראתי במס' מגזינים(הגה, לדוגמא) שההונדה מאוד נוחה ושייטת אוטוסטרדות מעולה.

פורסם
אתה נהגת באותו או רק נסעת? יש לך רישיון?

אני קראתי במס' מגזינים(הגה, לדוגמא) שההונדה מאוד נוחה ושייטת אוטוסטרדות מעולה.

לא נהגתי בה!

ואמרתי את זה!

אבל אני יכול להגיד מתי אוטו נוח ומתי לא!

ובקטע עם האקורד,לי היא לא היתה נוחה!

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

אני לא יכול להגיד הרבה על המכוניות כאן, למעט המונדיאו.

אני נוהג במונדיאו שנת 2004 כבר כמה חודשים, כמה פעמים בשבוע, כולל נסיעות ארוכות צפונה.

to make a long story short,

אין לי שום ספק שאם אני הייתי בא לקנות משהו מהקטיגוריה כיום, זו הייתה המונדיאו. ולא בגלל המחיר.

נתחיל מהמינוסים:

* המתלים, כפי שנאמר ב"אוטו", עוברים מהר מדי לחלק הקשיח של מהלכם מחוץ לעיר. המהמורות נספגות אך לא מדובר בשיוט בסגנון הC5. עם זאת, זו מכונית נוחה בהחלט.

בתוך העיר יש מעט יותר מדי ריסון על פסי האטה. לא משהו נוראי.

* לא שקטה כפי שהיית מצפה, המנוע, בסל"ד גבוה, משמיע את דעתו על החוליגן מאחורי ההגה, והצמיגים לא שקטים במיוחד. יש קצת רעשי רוח, בכמות בהחלט זניחה.

* המנוע לא גמיש במיוחד, אם אתה רוצה להאיץ אתה כמעט תמיד צריך לשדל את האוטו לקיקדאון, לעיתים אף קיקדאון פרוע (!).

* מיכל דלק קטן יחסית, משהו כמו 52 ליטרים אם אני זוכר נכון (ולא 60+ כמו אחרות), אבל זה כבר שטויות.

* הרדיו מחורבן למדי, הקליטה לא מבריקה והאיכות בינונית.

* השליטה בגיר האוטומטי פרימטיבית, וזה מעצבן - לא טיפטרוניק, ולא מסילה משוננת. מרגיז ומיותר.

* כלמיני אלמנטים מעט מיושנים בתא הנוסעים (כמו התצוגה של מחשב הדרך), וסתם דברים מטופשים (כמו הפסים הכסופים המרגיזים והמרתיעים למגע על ההגה).

* קצת קשה לעשות סיבובי פרסה עם הנדברקס ברחובות תל אביב בגשם, משהו עם כפתור השחרור שנוטה להתפס :shock:

ונסיים בפלוסים:

* היא מאוד מרווחת. אני 1.87 ולא הייתה לי בעיה בשום מקום באוטו. מרווח יש בשפע.

אתה אפילו מקבל בונוס אם לא נוצרת בתבנית הקוף - יען כי רגלייך ארוכות יחסית, אז תנוחת הנהיגה נוחה להפליא.

* כסאות מעולים - לא פחות. כוונון משובח. הנוחים ביותר בהם ישבתי במכונית, למעט בב.מ.וו סדרה 5.

* עם כל האמור לעיל, המתלים טובים, לכל הפחות, בכל מצב.

* ברקסים נהדרים, מלאי תחושה וכוח.

* הגה מרשים ביותר: מדוייק, חד, קצר, עם משקל נכון.

* שלדה פנומנלית; מהטובות בנמצא, בכל קטיגוריה. נותנת הרגשה נהדרת, מלאת בטחון ומאפשרת לך לעשות שטויות היסטריות (יעיד כל מי שראה, איפשהו בכבישי הצפון, מונדיאו נוסעת שלא כדרך הטבע, עם זנב בחוץ, ונהג אקסטטי).

* המנוע חזק כשבאמת לוחצים.

* איכות חומרים מצויינת, תא נוסעים נראה טוב, בסך הכל.

* אבזור נדיב, הרשים אותי במיוחד כיוון חשמלי לגובה כסא הנהג (קונים אותי בזול, מה לעשות). הנדסת אנוש מצויינת.

* אני אוהב את המראה שלה, במיוחד בכחול-כהה.

בסך הכל, עם השילוש הקדוש של ברקסים-הגה-שלדה, זו מכונית שתעשה את הנהג מאוד שמח. אני ללא ספק הייתי בוחר בה, מכל הקטיגוריה. אבל אצלי שיקולי הניהוג הם ראשונים; הייתי אומר שמבחינת ניהוג היא מהראשונות אם לא הראשונה, ומבחינת איכות נסיעה היא במקום טוב למעלה, גם אם לא הראשונה במעלה.

למעשה, אגדיל ואומר שאם היו מציעים לי לבחור מכונית עד 200 אלף שקל, שהיא לא אימפרזה טורבו והייתה מונדיאו עם גיר ידני, הייתי בוחר בה בלי ספק. ואני ילד בן 20 שנוטה לחלום בהקיץ על מסלולי ראלי מרוחקים ונעילות נגדיות סוחטות דמעות.

ואחרי כל זה בא המחיר, המשמעותית יותר זול מכל האחרות.

כנראה שבשביל איכות נסיעה ללא פשרות תצטרך לבחור בC5, אם כי תשלם באיכויות הניהוג.

הC5 לא באמת מוחלפת, אלא מבוצעת לה מתיחת פנים (מקיפה למדי). לא בטוח שזה משהו ששווה לחכות בשבילו עד 2005, מאחר וגם כך סביר להניח שהC5 היא הראשונה בקטיגוריה מבחינת איכות החיים (זה משהו שאני אומר אחרי כמה נסיעות בC5 ותחושת בטן).

אני מקווה שכל זה בלבל אותך עוד יותר והפך את חווית קניית הרכב לקשה מנשוא ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...