Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירוקו או גולף - 160 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות עכשיו אני יודע שהיחס שאני קיבלתי לא היה אישי. גם אני לא חושב שבשביל להוציא סכום כסף כזה, אני צריך לרדוף אחרי מישהו, מיוחד כאשר ברור שהיחס אחרי הקניה לא ישתפר.

נושא השירות/יחס בצמפיון כבר נטחן כבר יותר מדי בפורום וזה הסיבה שאין לי GTI חדשה בחניה.

באפריל פותחים את פנקס ההזמנות לגולייטה... לכל אלה שרוצים גולף 160 אז יש גולייטה 170 באותו מחיר של הגולף.

השירות של אלפא הרבה יותר טוב מצמפיון.

לי יש 159 ואני יזמין את הגולייטה במקום הגולף GTI שרציתי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, לא הכל ורוד.

נושא השירות/יחס בצמפיון כבר נטחן כבר יותר מדי בפורום וזה הסיבה שאין לי GTI חדשה בחניה.

באפריל פותחים את פנקס ההזמנות לגולייטה... לכל אלה שרוצים גולף 160 אז יש גולייטה 170 באותו מחיר של הגולף.

השירות של אלפא הרבה יותר טוב מצמפיון. היום. אתמול היה אחרת. מה יהיה מחר? נדמה לי שאין אף יבואן (אולי חוץ מטויוטה) שמתייחס ברצינות ללקוחות שלו - לאורך זמן.

לי יש 159 ואני יזמין את הגולייטה במקום הגולף GTI שרציתי.

אבל אם ה- 170 מתחרה ב- 160, היא לא תחרות ל- GTI.

אני חושב שהג'ולייטה (על אף שמה מעורר המחלוקת) נראית מעולה מבפנים ומבחוץ, והיא בהחלט תהיה על הרדאר שלי עוד שנה, כייגמרו השנתיים שלי עם ה- 160. אגב, אני הייתי מתעניין יותר בגרסת 1.8 TBI 235 hp - יש סיכוי שיביאו אותה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לגביי - נראה לי שהשירוקו יורדת מרשימת האופציות, כי בצ'מפיון כניראה לא מעוניינים לתת לי נסיעת מבחן.

נכנסתי פעמיים לאתר והשארתי פרטים - לא חזרו אלי.

אמרתי לעצמי שהם לא יכולים לארגן נסיעת מבחן לכל זב חוטם שנכנס לאתר, אז הטרחתי את עצמי שלשום באמצע היום לאולם המכירות, שיראו שאני אדם בוגר ורציני, השארתי פרטים - ולא חזרו אלי.

היום התקשרתי ואחרי המתנה ארוכה וניתוק, התקשרתי שוב ושוב אמרו שיחזרו אלי.

האם אני ברשימה שחורה כי לפני מספר שנים עשיתי נסיעת מבחן על גולף ובסוף לא ביצעתי רכישה?

בכל מקרה, צ'מפיון היא חברה פרטית וזכותם לא לתת לי נסיעת מבחן. אני לא נעלב, אבל זכותי להוציא את כספי במקום אחר.

מבין אותך לחלוטין, אבל אני חושב שהנושא רלוונטי יותר לסוכנות ספציפית ולא וליבואן כלשהו.

בזמנו חיפשתי ספורטיבית חדשה ושקלתי את הקליאו 197.

הגעתי לסוכנות בחיפה, ביררתי לגבי המחיר והאבזור וביקשתי נסיעת מבחן.

המתנתי כשבועיים בטרם פניתי שנית, מילאתי פרטים באינטרנט וצלצלתי ליבואן עצמו.

מיותר לציין כי לא ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב האמור מפני שסירבתי (לאחר המתנה של חודש) לשלם 2000 ש"ח ולבצע הזמנה ורק לאחר מכן לקבל נסיעת מבחן- כי אלו הנהלים.

אז רנו לא קניתי אבל אוקטביה VRS דווקא כן.

מצד שני, ביום שמכרתי את הWRX נכנסתי לסוכנות סיאט כדי לבצע הזמנה ללאון של אבי.

נציג המכירות שראה שאני מבואס תיאם לי באותו היום נסיעת מבחן על הלאון קופרה החדשה, אף שידע כי אינני מתכוון לרכוש אחת.

יומיים לאחר מכן אספה אותי ממקום העבודה לאון קופרה כתומה מדהימה ותאמינו לי שלא ריחמתי עליה.

אז בחשבון שלי: צ'מפיון 1- קרסו 0.

ועדיין אני לא חושב שהבעיה היא ביבואן כי אם בסוכני השטח שלו שעושים אולי סוג של סלקציה מטומטמת או סתם לא יודעים לתת שירות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אין להם בכלל מכוניות מבחן ידניות, אבל יש שירוקו 2.0 DSG למבחן.

אתמול חזרה אלי מנהלת אולם התצוגה והבטיחה שיתקשרו אלי לתאם נסיעת מבחן. זה עדיין לא קרה.

היא אמרה שלא חזרו אלי לאחר ההודעות באתר, כי יש כל מיני ילדים שמזמינים נסיעות מבחן סתם. אמרתי לה שאני מבין, אבל אם אדם בוגר בא לאולם התצוגה (ועוד עם הן שלו כדי לבדוק נוחות כניסה למושב האחורי) ומשאיר פרטים, אז כדאי לחזור אליו.

בב.מ.וו. מספיק להשאיר פרטים באתר וחוזרים אליך מייד.

BAR - תודה, אבל אני לא חושב שאני צריך לפנות לאנשים מסויימים כדי לבקש משהו אלמנטרי.

נכון שאין ממש תחרות בשוק החדשות לשירוקו, אבל בשוק המשומשות יש כמה גרמניות חביבות מאוד שבעליהן ישמחו למסור אותן תמורת 170 אלף ש"ח.

אני בעצמי נסעתי על השירוקו הזאת. יכול להיות שלא הבנתי את דבריו של היחצ"ן בצורה נכונה. בכל אופן, 1.4 TSI אין למבחן (ומוזר, מכיוון שרוב המכירות הם של הדגם הזה).

דווקא ב.מ.וו, בכל הקשור לנסיעות מבחן, מרגיזים אותי. אני לא יודע בבירור מה הם מחזיקים בצי מכוניות המבחן שלהם (ספציפית לעכשיו, ידוע לי על X1 ששוחררה - לפחות לתקופה מוגבלת). יחד עם זאת, אין להם רכבי הדגמה להרבה מהמכוניות שלהם והם מעדיפים לשלוח את הלקוחות לגרמניה. לא שיש לי משהו נגד נסיעה לחו"ל, אבל מה קרה לרעיון הבסיסי של התרשמות בלתי מתחייבת על המכונית במסגרת נסיעת מבחן?

אני ביצעתי נסיעת מבחן על ה 2 ליטר לפני שבוע וחצי. אומנם בחיפה, אבל זה אותו רכב.

כדאי שתברר שוב.

אני בספק שהסוכנות בחיפה בסמכות לשחרר מכוניות למבחן לתקשורת. מכוניות מבחן כאלה (ליום-יומיים וללא נציג מכירות) משוחררות מהסניף בבני ברק.

פורסם

טוב, נקבעה לי נסיעת מבחן על השירוקו ליום שלישי.

אני בהתלבטויות אדירות, כי יש מרצדס C קופה מודל 2007 עם 10 אלפים (כן, עשרת אלפים) ק"מ במחיר נמוך בטיפה משירוקו חדשה.

כמעט סגרתי על המרצדס וכבר דיברתי עם המוסך המרכזי לבוא לביטול כרית אוויר קדמית, אבל אז הסתבר שזה נושא לא פשוט ואין את כסא הפעוטות המיוחד שמבטל את חיישני כרית האוויר.

אני מחכה לבירורים בנושא.

לכאורה נראה כאילו אני מתלבט בין שתי מכוניות שונות לגמרי, אבל יש המון מהמשותף - שתיהן מכוניות קופה עם כ 160 כוחות סוס, כאשר השירוקו משיגה את זה ע"י מנוע 1.4 עם מגדש טורבו+ מגדש על והמרצדס ע"י מנוע 1.8 עם מגדש על.

יתרונות שירוקו: מראה, גיר ידני, ביטול כרית אוויר בקלות, תדמית פחות פלצנית, אחריות לשנתיים.

יתרונות מרצדס: פחות אובדן ערך כי הרכב משומש, מנוע עם אמינות יחסית מוכחת (לא אמין כמו מנועי המוניות של מרצדס, אבל יש ניסיון איתו של כמה שנים) לעומת מנוע ה TSI שאין שום אזכור בגוגל לגבי אמינותו, המרצדס חלום ישן לעומת השירוקו שקפצה לראשי בחודש האחרון...

בקיצור, אני כבר לא ישן בלילה מרוב התלבטויות.

פורסם

סגר = סגור על עצמו.

צר לי אם דבריי התפרשו כלא נכונים, בסה"כ התכוונתי שנחה דעתו על השירוקו (אך מסתבר שלא).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
סגר = סגור על עצמו.

צר לי אם דבריי התפרשו כלא נכונים, בסה"כ התכוונתי שנחה דעתו על השירוקו (אך מסתבר שלא).

השרשור נפתח על ידי.

ואני סגור על השירוקו:)

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם

אכן, התעלקתי על השרשור של מישהו שהתלבט בין גולף לשירוקו.

אצלי ההתלבטויות אחרות, כי אם כבר 3 דלתות אז שתהיה קופה ייעודית ולא גרסת 3 דלתות של משפחתית-קומפקטית.

גולף GTI אשקול בילד השני, כאשר ממש לא תהיה ברירה אלא להחזיק רכב של 5 דלתות.

אני קורא לכל הרווקים לנצל את התקופה בה אפשר להחזיק מכוניות של 2 או 3 דלתות, היא לא תחזור כל כך מהר.

פורסם

לא בטוח שאתה צודק לגבי הירידת ערך כי די ברור לי שהשירוקו תסחר במחירון יחסית גבוה אם אדם מהישוב צריך לטפס על קירות בשביל רק לקבוע נסיעת מבחן. כמו כן הטיפולים במרצדס כנראה יהיו יותר יקרים וקשה לי להאמין שהביטוח יהיה יותר זול, אז אם רצית לתת לעצמך תירוץ למה מרצדס - זה לא בגלל הפן הכלכלי. שלא לדבר על זה שרכב חדש תמיד יותר נחמד. היתרון הכי גדול במרצדס כמו שאני רואה אותו זה זמן האספקה המיידי ושלא תצטרך לחכות חודשים כמו כמה מהגולשים פה בפורום שרכשו VW לאחרונה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

זמן האספקה של השירוקו הוא במאי - כלומר המתנה של חודשיים שאני יכול לחיות איתה.

ה C קופה נדירה ומבוקשת. לגבי כיצד השוק ינהג בשירוקו, זו אכן חידה.

הוא יכול לתמחר אותה בהגזמה, כמו שקרה עם ה- TT-ים מתחילת העשור והוא יכול להעניש אותה על נדירותה.

יש פולקסווגן פייטון שמנסה להימכר כבר שנה.

אם תהיה שמועה (גם אם לא מוצדקת) על איזושהי בעיית אמינות - השוק ישפוט את השירוקו לחומרה.

אצלי זה חשוב, כי אחזיק את האוטו גג שנתיים.

אבל בשורה התחתונה, כמו שנאמר מה שקובע זה לא הפן הכלכלי (אחרת הייתי ממשיך לנסוע באותו רכב), אלא הרגשי.

• תוכן חדש...