Jump to content

ow-polo

  • הודעות

    91
  • כאן מאז:

הנקודות של ow-polo

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

10

מוניטין

  1. אשמח על מקום מומלץ במרכז וצפונה (עדיפות לצפון). תודה!
  2. נראה ש IbizaLoca גנב לי את השרשור בכל מקרה, אני לא יותר קרוב לפתרון הדילמה.
  3. היי, 1. ביצעתי נסיעת מבחן על הלאון 1.8 ומאוד נהנתי מנהסיעה והנוחות (יחסית ל 18 אינצ') - פתחתי הזמנה על לאון בימי ה"מבצעים" של צ'מפיון. 2. כמו כן ביצעתי נסיעת מבחן על המאדה 5 דלתות -מנוע 1.5 , אז המנוע מרגיש מאוד עצל ומרגישים שהרכב רוצה יותר סוסים. הגיר עובד יחסית טוב לאוטומטי רגיל וגם נוחות הנסיעה בסדר עם ה 18 אינצ'. הגג מרגיש מאוד נמוך ליושבים מאחור למרות שזה לא כל כך מטריד אותי. המאזדה על הכביש יוצאת 144(לא כולל מיגון) , הלאון שירינתי בקצת פחות מ 160 על הכביש(כולל מיגון), כך שיש הבדל של 15K בינהן. עדיין בדילמה.
  4. היי, אשמח לשמוע קצת חוות דעות בעניין שכן אני מתלבט ביני לבין עצמי לבין אישתי כבר חודש בערך רק אומר שכיום אני נוסע על שירוקו 160 וחשוב לי לשמור כמה יותר על רמה של איכות גימור בשילוב של הרגשה ספורטיבית ( ובכוונה אני לא אומר ספורטיבי). אם יש לכם הצעות אחרות בטווח המחירים הזה אשמח לשמוע. המאפיינים כאמור: 1. הרגשה ספורטיבית. 2. איכות גימור. 3. חמש דלתות. 4. גיר אוטומטי. תודה, אורן
  5. השאלה היא כיצד אני מחזיר לתוכנה מקורית במידת הצורך?
  6. כמה עולה תוכנה לשירוקו 160 עם DSG? האם ניתן לשלוט על התוכנה דרך האפליקציה? או בצורה אחרת ללא הגעה למוסך? תודה.
  7. אבקש לשנות את השם ל Ow_Vw , תודה.
  8. אפשר בבקשה לשנות ל OW? תודה.
  9. אתה יכול לבקש,אבל אני בספק אם יתנו לך, שכן עלות של מודול GPS ל RDS510 היא גבוהה ממכשיר GPS נפרד וחיישנים רגילים לדעתי לא ניתן לחבר למערכת זו.
  10. שלום , אם אפשר בבקשה לשנות את שם השתמש ל OW . תודה.
  11. מצטרף להמלצה על צבע לבן. לאחרונה קיבלתי לבנה לאחר המתנה של חודשיים. התלבטתי עם כחול אבל לאחר שהחלטתי שזה יהיה בולט מדי, הלכתי בלב שלב עם הלבן שאכן הכי מתאים לקווים של הרכב.
  12. אני קיבלתי הנחה על השירוקו שקיבלתי השבוע. ההנחה הייתה במעמד התשלום לפני כשבועיים. אני לא יכול לספר כמה בדיוק ובאיזה סוכנות אך זה היה באזור של מה שמדובר פה כעת. אגב מדובר על 1.4 DSG . אז תתמקחו קצת. זה לא יכול להזיק.
  13. RCD510, הורי קיבלו אותה לפני שבועיים...
  14. שלום, ניתן לשנות בבקשה את שם המשתמש ל OW . תודה.
  15. שלום לכולם, אולי זכור לחלק מכם שהלבטתי רבות בין גולף 160 לשירוקו 160. לאחר שהגעתי לסוכנות היום וראיתי את השירוקו יורדת ממשאית המכוניות הבנתי שקיבלתי החלטה נכונה. רכב מהמם במראה החיצוני ללא ספק. עוד לא הספקתי לצלם תמונות אך יהיו בקרוב. מהנסיעה הקצרה שהספקתי לבצע היום גיליתי שאכן אחיזת הרכב יוצאת מן הכלל. מה שחסר הוא רעש מנוע שמתקבל רק כאשר ממש מאמצים אותו וגם אז הוא לא הכי נשמע בתא הנוסעים. זהו בנתיים, המשך יבוא.
×
×
  • תוכן חדש...