Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב מאיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי שרשור ישן בנושא משנת 2008, לא הכי ברור.

אני חושב לייבא לארץ ביאנקי אבארט 1977 מאיטליה ( לא רכב שימור מורשת למיטב הבנתי ),

האם אחד מחברי הפורום המכובדים הביא רכב מאיטליה בשנתיים האחרונות ?

אשמח לקבל מידע על הפרוצדורה.

פורסם

השאלה מעניינת גם אותי אבל:

מחירי הקלאסיות באיטליה נראים לי גבוהים משמעותית משאר היבשת (גרמניה ובריטניה הן הזולות ביותר) כך לפחות אחרי מעקב שאני עורך אחרי מכוניות שמעניינות אותי.

ככל שידוע לי,על מנת להעביר בעלות ברכב ישן/קלאסי באיטליה תידרש לשלם מאות יורו בעבור האגרה,מה שמייקר את הרכישה.

יתכן שכדי להוציא את הרכב תידרש לפעול בתחום הביורוקראטי שאיטליה "מצטיינת" בו מול פקידים ומסמכים באיטלקית.

שילוב של מחיר גבוה עם האגרה הנ"ל הופך את הייבוא משם לפחות אטרקטיבי...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
השאלה מעניינת גם אותי אבל:

מחירי הקלאסיות באיטליה נראים לי גבוהים משמעותית משאר היבשת (גרמניה ובריטניה הן הזולות ביותר) כך לפחות אחרי מעקב שאני עורך אחרי מכוניות שמעניינות אותי.

ככל שידוע לי,על מנת להעביר בעלות ברכב ישן/קלאסי באיטליה תידרש לשלם מאות יורו בעבור האגרה,מה שמייקר את הרכישה.

יתכן שכדי להוציא את הרכב תידרש לפעול בתחום הביורוקראטי שאיטליה "מצטיינת" בו מול פקידים ומסמכים באיטלקית.

שילוב של מחיר גבוה עם האגרה הנ"ל הופך את הייבוא משם לפחות אטרקטיבי...

צודק לחלוטין.

כנראה שחלום "ביאנקי אבארט" יהיה יקר ולא מוצדק.. אבל חלומות צריך להגשים.

פורסם

אני לא מבין גדול ברכבי אספנות

אבל לפי מיטב הבנתי יש גם אבארט באנגליה.

אז מדוע להיות נעולים על איטליה?(חוץ מהסיבה של כמות רכבים.)

פורסם

לפי מה שידוע לי יש בעיה לייצא רכבי אספנות מאיטליה .

יש איזשהו חוק מקומי בעייתי כמו שהבנתי שטוען שמדובר באוצר לאומי או משהו בסגנון.

אף פעם לא הבנתי את האיטלקים האלה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
יש בעייה קטנטנה ברכבים מאנגליה, ההגה בצד הלא נכון.

לא נראה לי שביאנקי אברט' יוצרה עם הגה ימני.

גם אני חושב שכדאי לחפש ב-UK, מכוניות עם LHD פחות מוערכות שם, ומחירן נוח.

משכנתא זה קל

פורסם

לא הגה ימיני.

ראיתי בכמה אתרים ברשת אברט עם הגה בצד "הנכון"

ועכשיו שאני חושב על זה, בחיים לא ראיתי אברט עם הגה בצד ימין.

אז לפי דעתי שווה לבדוק את האפשרות.

פורסם

עד כמה שאני יודע, אין כל בעיה לעבור עם כל רכב באופן יבשתי בתוך האיחוד האירופי. האם יש בעיה לעבור עם רכב אספנות הרשום על שמך במעבורת ליוון או קפריסין למשל? כי משם הדרך לארץ כבר די קרובה 8)

נמרוד

פורסם
צודק לחלוטין.

כנראה שחלום "ביאנקי אבארט" יהיה יקר ולא מוצדק.. אבל חלומות צריך להגשים.

If you are serious about this I know about a real Abarth for sale here (Austria) by acquaintant of mine. It was modified by Angsten Motorsport for taking part in the German Abarth Cup -suspension, rollcage etc. - but not raced and has Austrian papers and could be made street legal. Engine is a modified 1050 with 85-90 hp. I have been in it and it goes round corner very well. In case you ask, I am not passing the info for money. Just passing the info. I am trying to get pics. Price in a personal message. All the best, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
עד כמה שאני יודע, אין כל בעיה לעבור עם כל רכב באופן יבשתי בתוך האיחוד האירופי. האם יש בעיה לעבור עם רכב אספנות הרשום על שמך במעבורת ליוון או קפריסין למשל? כי משם הדרך לארץ כבר די קרובה 8)

נמרוד

Guys – (sorry for the English)

You can try and export certain cars from Italy. Not all cars are subject to the restrictions.

From my experience, the EU customs are aware of the fact that Italian title cars need a release form from the Italian ministry of transport. Fir example, the FIAT 500 (old) cannot be exported, and thus an attempt to export it form any other EU country will be blocked by the fact that you will have Italian papers. If you do not export it properly, you will find yourself breaking the law and still having to pay for yearly license fee and transport tax.

I had to sign a consent when exporting my OSCA MT-4 form Italy in 2006, that basically stated, that although the car is my property, it is the cultural and heritage property of the republic of Italy, and that I understand that if it is deemed necessary to have the republic recall this car for at its own discretion, I will be responsible to comply with that at my expanse. In reality, this never happens, so it’s a theoretical risk.

In May of this year im doing the 2010 Mille Miglia in the car, and i have no concerns about being allowed to import and export the car to and from Italy. They are friendly and understand and respect these cultural icons

• תוכן חדש...