Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסירה חתול גינגי מתוק בן 8 שהיה בבית כול השנים (נלקח גור מצער בעלי חיים)

מי שמעוניין נא לשוח הודעה פרטית

תמונה 005.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה, מיצית...

כמו משחק מחשב, משחקים קצת וממצים. :roll:

מאיפה מקבלים גישה כזו לבעלי חיים, מאיפה...?!

והרי החדשות, הארץ מלאה חתולים שמחפשים בית והסיכוי למצוא בית לחתול בן 8 (אוטוטו זקן ומת), כשאפשר להשיג גור או חתול צעיר וחמוד - קלוש. לעומת זאת, לטוס עם חתול לחו"ל, להוציא בריטניה, זה קל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אחרי שלוש שנים שהוא אצלי אני די מיציתי את העניין של חתול מה גם שכנראה אטוס לחול לתקופה מסוימת

חתול/ כלב וכל בעל חיים שאוספים ומאמצים למשפחה (בית), צריך להשאר עימנו עד הסוף.

זה לא צעצוע שמחזירים כי נמאס.

:mm_nah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אילו היית מפרסם לפני 3 חודשים הייתי לוקח.

TOO LATE, יש עכשיו מלכה חדשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אחרי שלוש שנים שהוא אצלי אני די מיציתי את העניין של חתול

תגיד לי, מה זה "מיציתי את העניין של החתול"? כשאתה מאמץ בעל חיים, הוא איתך לטוב ולרע עד הסוף.

כשתתחתן, תפרסם פה שירשור "למסירה ילד חמוד בן 5, אני פשוט מיציתי את העניין של הילדים, ואני גם טס לחו"ל"? :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לכול המתלהמים שקופצים עליי

החתול מקבל אצלי פינוק כמו בפנסיון הוא כמו התינוק שלי אתם לא יודעים איך אני מטפל בו אז לא להתנפל עליי

בזמן האחרון הוא די משגע אותי ולכן מתחיל קצת לחרפן אותי ובנוסף אני טס לחול

החתול מאוד יקר לי ולכן רשמתי שאני אתן אותו רק למי שיבטיח שימשיך לטפל בו כמו שאני מטפל בו

פורסם

מה אתם רוצים , לפעמים מסיבות כאלו ואחרות דרכי הבעלים והחיה נפרדים.

בדרך כלל בארץ פשוט זורקים אותם לרחוב.

הבן אדם רוצה למצא בית לחתול אין בזה משהו רע.

אם בסופו של דבר הוא לא ימצא לו בית ויזרוק אותו אז כבר נקרע אותו.

פורסם
אחרי שלוש שנים שהוא אצלי אני די מיציתי את העניין של חתול מה גם שכנראה אטוס לחול לתקופה מסוימת

טוב שאין לך ילדים.

גם הם יקרים מאוד להורים (תרתי משמע), משגעים אותך בלי סוף ומחרפנים הרבה. הם גם מפריעים לטוס לחו"ל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...