Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שומאכר - קח בקלות, לא משהו אישי נגדך, סתם קצת צחוק תוך שימוש בסטיגמה על גרוזינים שקיימת בארץ כבר 50 שנה.

נ.ב. מה ההבדל בין כלב של 2000 יורו לכלב שאתה מאמץ בחינם? יש לו איזה פיצ'ר מיוחד ? הוא עושה קפה ? :)

כמו שאומרת הבדיחה על לברדור: אם מגיע גנב הוא עושה לו קפה :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כרגיל מדברים על נושא רציני ואתם עונים כמו עלובי החיים. ואני שילמתי על הכלב שלי 2000יורו. מעניין איזה הורה שלכם היה משלם עלכם משו דומה.אתם גברים במחשב, זה כבר ידוע

אל תדאג ..ילד עולה קצת יותר לתחזק.

דריש, אם אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך אז איך אתה יכול לצחוק עליי כאילו אנחנו חברים כבר שנים?. אם אני יגיד שכל הרוסיות נותנות ומסתובבות עם ערבים, וכל הרוסים מנקי רחובות שיכורים, שותים אלסקה של 3 שח, אתה תצחק? אם אנחנו לא מכירים, קצת קשה לצחוק אחד על השני בנושאים כאלה, ומי שמכיר אותי יודע שיש לי חוש הומור מפותח

זה באמת מצחיק לאור התגובות האחרונות שלך שקראתי..

קח את זה בקלות גבר..אתה באמת לוקח דברים יותר מדי ברצינות ויותר מדי לצד האישי.

פורסם

בא בן אדם אומר אני לא רוצה את החתול (שנראה מטופל היטב ומפונק). מה נפשכם ממנו?

אפילו תמונה פרסם (ללא אבטיח להשוואה).

אל תהיו קטנוניים ואל תגזימו לפחות הוא כן ואמיתי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...