Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אה, מיצית...

כמו משחק מחשב, משחקים קצת וממצים. :roll:

מאיפה מקבלים גישה כזו לבעלי חיים, מאיפה...?!

והרי החדשות, הארץ מלאה חתולים שמחפשים בית והסיכוי למצוא בית לחתול בן 8 (אוטוטו זקן ומת), כשאפשר להשיג גור או חתול צעיר וחמוד - קלוש. לעומת זאת, לטוס עם חתול לחו"ל, להוציא בריטניה, זה קל.

בקיצור, מה שאומרים לך כאן שתנטוש אותו בחו"ל :)

אנשים ,הגזמתם - חתולים זה לא ילדים, דברים בחיים משתנים.

סתם לדוגמא :עוברים לגור בדירה שבעל הדירה לא מרשה בעלי חיים,עושים רילוקיישן מהעבודה וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון. חתולים הם לא ילדים אבל הם עדיין יצורים חיים.

הסיבה היחידה להוציא בעל חיים מהבית היא אם הוא פוגע בחד מבני המשפחה (אלרגיה/ איום על ילדים וכו'). בכל מקרה אחר בעל חיים זו התחייבות לכל ימי חייו. אם אתה לא מוכן לקחת כזו התחייבות אל תיקח בעל חיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה זה הגזמתם? הכלב שלי הוא אחי הקטן השני. וההורים שלי מרגישים שהוא כמו עוד בן במשפחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה זה הגזמתם? הכלב שלי הוא אחי הקטן השני. וההורים שלי מרגישים שהוא כמו עוד בן במשפחה.

ועל כך נאמר, "עדיף כלב אח, מאשר אח כלב".

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יש פה פוטנציאל לא מבוטל לבדיחה על גרוזינים (גאורגים) ושיער גוף מיותר. אבל אני לא אתפתה.

זה לא שווה את העצמות השבורות. :x

פורסם

כרגיל מדברים על נושא רציני ואתם עונים כמו עלובי החיים. ואני שילמתי על הכלב שלי 2000יורו. מעניין איזה הורה שלכם היה משלם עלכם משו דומה.אתם גברים במחשב, זה כבר ידוע

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כרגיל אתה לוקח דברים קשה מדי, וחבל שכך. אנחנו לא באמת מכירים אותך ולכן ההערות שלנו לא אישיות נגדך.

זה כמו הסיפור עם הרוסים והגאורגים, עד עכשיו לא לגמרי ברור לי מה כ"כ הפריע לך שם.

בכלל, הומור זה לא הצד החזק שלך, הא?

פורסם

שומאכר - קח בקלות, לא משהו אישי נגדך, סתם קצת צחוק תוך שימוש בסטיגמה על גרוזינים שקיימת בארץ כבר 50 שנה.

נ.ב. מה ההבדל בין כלב של 2000 יורו לכלב שאתה מאמץ בחינם? יש לו איזה פיצ'ר מיוחד ? הוא עושה קפה ? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דריש, אם אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך אז איך אתה יכול לצחוק עליי כאילו אנחנו חברים כבר שנים?. אם אני יגיד שכל הרוסיות נותנות ומסתובבות עם ערבים, וכל הרוסים מנקי רחובות שיכורים, שותים אלסקה של 3 שח, אתה תצחק? אם אנחנו לא מכירים, קצת קשה לצחוק אחד על השני בנושאים כאלה, ומי שמכיר אותי יודע שיש לי חוש הומור מפותח

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכן המשפט הזה של 'מיציתי את עניין החתול' זה משהו נוראי ואכזרי להגיד.

זה אמנם לא בנאדם אבל זה לא "רק" חתול. זה בעל חיים חי ונושם. ואכן זה לא צעצוע שלוקחים וכשנמאס זורקים. מי שעושה כך הוא בנאדם ללא לב שמגיע לו להיענש על זה בחומרה.

אם אתה באמת תרצה אתה תוכל לקחת את החתול לחו"ל איתך. אם אתה לא באמת רוצה, כניראה שאתה לא באמת אוהב אותו. ואם כך המצב, חבל שלקחת אותו אלייך.

כשלוקחים בעל חיים הביתה, מאמצים אותו למשפחה. הוא לא סתם בשביל הכיף הפרטי שלך, הוא נהיה חלק מהמשפחה. ומחלק מהמשפחה אי אפשר להיפרד.

לדעתי צריך לאסור על אנשים מסויימים לאמץ בעלי חיים. זה שדאגת לו ופינקת אותו זה טוב ויפה, אבל זה ממש לא אומר שום דבר טוב לגבייך והיחס שלך לבעלי חיים.

מקווה מאוד ומאחל לך שתמצא לו בית חם ואוהב.

פורסם
אם אני יגיד שכל הרוסיות נותנות ומסתובבות עם ערבים, וכל הרוסים מנקי רחובות שיכורים, שותים אלסקה של 3 שח, אתה תצחק?

זה עוד כלום, אתה צריך לראות את הלאדה שלנו עם ערכת הכלים האינטגרלית. :-)

פורסם

1. מחזק את דברי המגיבים לעניין זה שבע"ח כגון חתול אשר מאמצים / קונים, לרוב נהיה חלק מהמשפחה ורואים בו כבן משפחה (האמור להלן בלשון זכר מתייחס גם לנקבה :wink:).

2.

זה עוד כלום, אתה צריך לראות את הלאדה שלנו עם ערכת הכלים האינטגרלית. :-)

:roflmao:.

• תוכן חדש...