Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Ultimo vs Ultimo SC vs Jl Audio W6V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם האולטימו וגם הW6 בעיניי הם שני סאבים מעולים. למוראל יש יותר עומק.

הבעיה אצלי היא שבשבילי הם פשוט נותנים פאנצ' חזק מידי ומדוייק מידי ואני תוך חצי דקה של האזנה פשוט בורח מהרכב שאני נמצא בו כשיש את אחד משני הסאבים האלה בפנים.

עוד סאב שיש לו יכולת שכזו שהייתי מציע לך לשקול בחום אם זה מה שאתה אוהב - כאוס של AA ללא ספק עומד ברמה הזאת. אתה חייב לשמוע אותו ברכב של גורל.

אני גם באותה נשימה מכניס לקטגוריה הזו את הIDMAX

לגבי האולטימו SC - אני מקווה שמדובר בסאב קצת יותר "עדין".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה,

אני מכיר די טוב את ה-W6, לכן הוא משמש אותי בתור קנה מידה. האים אפשר לפרט יותר לגבי ULTIMO ביחס ל-W6?

פורסם

חזק באותה המידה, איטי יותר לדעתי אל חשבון זה שהוא יורד נמוך יותר או לפחות מרגיש ככה.

הW6 הזיז לי שיערות בראש ובידיים מרוב שהוא מהיר אני לא אתפלא אם האולטימו גם מסוגל אבל האולטימו לפחות חזק באותה המידה אם לא יותר.

הW6 הייתי אומר הוא כמו P2 על סטרואידים.

האולטימו מאוד מזכיר לי את הIDMAX משום מה רק חזק יותר ויש לו טיפה יותר עומק ממה שאני זוכר מערכות עם IDMAX.

זה התיאור הכי קרוב שאני יכול לתת מהזכרון שלי.

נסיון ארוך טווח לא היה לי וסביר מאוד להניח שגם לא יהיה - בטח ובטח שלא עם הW6

אולטימו בעתיד? אצלי? יכול להיות אבל הוא יהיה על סמי הרגעה קשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה-W6 סאב מעולה ואחד המדויקים, סאב שלדעתי לא פחות ממנו ברמה הוא הרץ הי אנרג'י ה-V CONE זה שיש לי בחתימה מאוד מדויק ואיכותי לאוהבי הבאס הקצת יותר אטום ומהיר.

ממליץ לבדוק גם אותו.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

במספר ביקורות שקראתי, אנשים הגדירו את האולטימו "שקוף", כאילו לא מרגישים בנוכחותו. האים זה נכון והאים הוא שונה בזה מ-W6?

פורסם

ה דבליו שש סאב מהמדויקים ששמעתי . מאוד מהיר ומאוד פאנצי . האולטימו יותר נמוך ממנו ברושם אבל בתעכלס זה עניין של כיוונים ואקוסטיקה כך שקשה לדעת .

פורסם

כבעל אולטימו אני יכול להגיד רק דברים טובים על הסאב הזה.

סאב מעולה ומדוייק.

אדי- באיזו תיבה שמעת את האולטימו ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

1CF אטומה זה הנפח היחידי שאני זוכר בוודאות.

ברכב של אלי - לא יודע איך זה מכוון אצלו.

ברכב תצוגה בתחרות בעפולה אצל אפי נראה לי גם בתיבה 1CF אטומה.

אני זוכר שכמה דקות בודדות לאחר ששמעתי את הסאב הזה הראש התנפח לי מהמכה המדוייקת שלו.

זכרתי את זה ופחדתי מזה - במפגש דרום האחרון נוכחתי לדעת שזה נכון, ישבתי אולי שתי דקות ברכב של אלי ופשוט לא יכלתי לעמוד בזה ויצאתי מהרכב והוא עוד היה מכוון עדין אצלו.

משהו בפעולה של הסאב הזה והW6 (גם הP2), משהו במכה יבשה ומהירה פשוט מביא לי כאב ראש ומהר.

Pioneer TS-X150

פורסם

הסאב הזה מאוד פאנצ'י, אני מסכים איתך, אך הוא גם לא חסר עומק ונפח לטעמי, ושוב הכל יחסי, כי ביחס להאבוק 15" הוא כן חסר נפח.

ממליץ לך לשמוע את הסאב בתיבות אחרות, זה משנה הכל פשוט. ב- 45 ליטר אטומה הוא יישמע יותר רך.

ד"א, התיבה האופטימלית לסאב הזה היא בכלל 60 ליטר פורטד, ואני מאמין שמתישהו אנסה אחת כזו אם וכאשר אדע לבנות אותה באופן נכון ולא רק לפי המלצות יצרן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool

האים אתה יכול להשוות את ULTIMO ל-W6? את הפירוט, עומק, מהירות? איזה מהם אתה רואה יותר מתאים ל-SQ? אין צורך "לתת בראש".

פורסם

ישראל - פורטים אני מציע לך לקנות דרך מדיסאונד - אתה קונה פורטים שהם פליירד משני הכוונים ואתה יכול לשלוט באורך שלהם

ויש להם פורטים בקטרים שמתאימים כמעט לכל מצב ומצב

במקרה הכי גרוע אתה יכול לנסות לחשב את האורך של הפורט מחדש עם הקוטר שלך טיפה שונה.

אפרופו - באאורה סאונד שלי - התברר שגליל של פרינגלס נופל בול על הגדרות היצרן לפורט :-D

מעניין איך הם בדקו את הסאב בQA :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...