Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

brembo vs omp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי היום על דיסקים קדמיים לרכב שלי (קסרה 2 ליטר בנזין) של omp ושל brembo.

מה שמוזר זה שע"פ האתר של omp לרכב שלי הדיסק הוא בגודל 266 מ"מ וע"פ brembo הוא 283 מ"מ, כאשר לפי דעתי הדיסק אצלי הוא בגודל 283 מ"מ.

בנוסף עובי הדיסק של omp הוא 20.4 מ"מ ושל brembo הוא 26 מ"מ.

השאלות שלי הן קודם כל למה יש הבדל בגודל הדיסק כי כנראה נפלה פה טעות (אולי זאת גם טעות שלי), למה יש הבדל כזה גדול בעובי הדיסק.

ובאופן כללי, איזה יצרן יותר מומלץ?

תודה לעוזרים

פורסם

איזה מגניב לרשום ברמבו...

ובנימה יותר רצינית , ה283 מ"מ מתייחס לקסארה 2000 אחרת - לVTS - גירסאת 167 כ"ס (מקביל לGTI6) ולא לגירסאת ה2.0 שלך עם ה138 כ"ס (ורוב הסיכויים שאוטומט)

לך יש (ב99%) דיסק מאוורר 266 מ"מ מקדימה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

על הצלחות האלה:

http://cgi.ebay.co.uk/FRONT-BREMBO-BRAKE-DISCS-CITROEN-XSARA-2-0-16V-9-00-04_W0QQitemZ330362141911QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4ceb1e3cd7

שהן בעובי 26 מ"מ ויש גם את אלה:

http://cgi.ebay.co.uk/Brembo-Brake-Disc-CITROEN-Xsara-2-0i-16V-9-00-to-04_W0QQitemZ290356956105QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item439a9f8bc9

שהן בעובי 22 מ"מ

איך אני יכול לדעת איזה עובי מתאים לרכב שלי?

ד"א, לגבי הבילבול שלי בהודעה המקורית, עד למתיחת פנים הדיסק היה בגודל 266 מ"מ (גם בVTS) ואחריה גדל ל283 מ"מ

פורסם

לא הייתי לוקח סיכון עם האישורים למכס בנוסף למחיר משלוח גבוהה עקב משקל המשלוח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...