Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להדביק מדבקת רשת על השימשה האחורית ברכב פרטי. המדבקה מחוררת וניתן לראות מתוך האוטו.

מותר או אסור? במידה והיה וילון שמתאים לשימשה שלי היתי שם.מדובר בסובארו קופה 87

015.jpg

פורסם

כל עוד יש לך 2 מראות תקינות אין עם זה בעיה.

בכל זאת היתי ממליצה לך לנסות למצא וילון מתאים.

הוילונות השחורים שנמכרים בהום סנטר אינם מתאימים לשמשה שלך הרכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי החוק בארץ אין להתקין כל וילון על השמשה האחור או להשחיר שמשות .

אבל בארץ יש לא מעט כלי רכב שנוסעים בניגוד לחוק ועוברים רישוי שנתי (טסט ).

פורסם

לא נכתבים דוחות איסור שימוש בגין הדבקה על השמשה האחורית, בתנאי שברכב מותקנות לפחות שתי מראות תשקיף מימין ומשמאל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפי החוק בארץ אין להתקין כל וילון על השמשה האחור או להשחיר שמשות .

אבל בארץ יש לא מעט כלי רכב שנוסעים בניגוד לחוק ועוברים רישוי שנתי (טסט ).

לא מסכים איתך חבר במקרה אני שוטר מותר בשמשות אחוריות בלבד!!!

ויש רכבים החדשים שמגיעים מהחברה כהים מקדימה שעם זה איין בעיה כמובן רק אם זה מגיע מהחברה ככה

החברות יודעות את רמת הכהות שמותרת בארץ...

וסתם שתדעו כולםחלונות כהים מקדימה+שוטר אכזר(מזמין בוחן)=הורדה מהכביש=אוווץ אחד גדול

פורסם

אין כאן כל עינן של הסכמה זה שלא מקפדים על לשון החוק אחד

אך בקובץ חוקים ותקנות לבוחן רכב במכון רישוי יש סעיף הקובע מפורשות סיבות לפסילה

והוא מתיחס גם למקרה של חלון אשר יוצר במקור מושחר ורק אז אין סיבה לפסילה .

אני שמח שאתה כשוטר לא מטריד אזרחים על דברים ממש לא חשובים כמו זה .

פורסם

הרכב לא יעבור טסט אתה תכשל על "ציפוי שמשות " אבור לך להדביק כלום על השמשה האחורית וגם על הקדמית,

מה שכן יש כאלו שמדביקים פרסום על השמשה וכן יש להם טסט , (כנראה שהם עושים קומבינות)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...