Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקניתי מצלמה חדשה (קנון 500D עדשת קיט 18-55 IS)

הנה מספר תמונות, לא כולן נערכו

אשמח לתגובות רוב התמונות נלקחו בבזל וחלקם על יד הבית.

IMG_0865.jpg

IMG_07148.jpg

IMG_02414.jpg

IMG_0807.jpg

IMG_0355-Edit.jpg

פורסם

תודה, היא אכן מרשימה, במיוחד מלעבור ממצלמה קומפקטית של קנון :-D

רק נשאר לקנות עוד עדשה (ברגע שיהיה תקציב והאישה תסכים כמובן) עד 200 מ"מ.

פורסם

עד כדי כך? בתמורה למחיר של המצלמה, העדשה (במיוחד בשבילי) נותנת תמונה יחסית טובה (עוד הפעם לא יצא לי לעבוד עם עדשות אחרות).

המצלמה יצאה לי כל כך זול שפשוט לא היה כדאי להגיד לא (ובשוויץ מי שקונה קנון 500 או 450 מקבל 100 פרנק חזרה)

פורסם

תמונות מעולות, במיוחד התמונה במסעדה.

-500D מאפשר לצלם 30fps ב1080P?

-ה55-250 מגיע באירופה כחלק מהקיט?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
עד כדי כך? בתמורה למחיר של המצלמה, העדשה (במיוחד בשבילי) נותנת תמונה יחסית טובה (עוד הפעם לא יצא לי לעבוד עם עדשות אחרות).

המצלמה יצאה לי כל כך זול שפשוט לא היה כדאי להגיד לא (ובשוויץ מי שקונה קנון 500 או 450 מקבל 100 פרנק חזרה)

אכן, הקיט של ה-400D די זוועתית.

רכשתי במקומה טמרון 17-50 מ"מ F2.8 :-)

אני שוקל מעבר ל-7D :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

באירופה יש לך אפשרות לקניית מספר קיטים, שההתחלתי הן 18-55

ויש קיט הכולל את זה: EF-S 18-55mm IS & EF-S 55-250mm IS המחיר: CHF 1'119.00

וקיט כזה: EF-S 18-200mm IS המחיר : CHF 1'272.96

אני בחרתי את האופציה הזולה ביותר (סה"כ מה שקיבלתי היה מצלמה עדשה קיט 18-55 כמובן כבל USB כבל לטלוויזיה לא HDMI וכרטיס זיכרון) המחיר שאני שילמתי עליה סה"כ בפרנקים כמעט 700 פרנק שזה יוצא כמעט 3000 שח.

תודה לגבי התמונות.

לגבי האפשרויות צילום אני עדין לומד אותה, ככה שאני יוכל להגיד לך בהמשך אם אפשרי או לא.

את האמת אני לא יודע עם זאת המרפסת המפורסמת שבה עמד הרצל (רק הפעם השניה שלי בבזל עוד להתעמקתי בעיר).

פורסם

לקראת סוף חודש הבא אני יעלה תמונות מחתונה שתיהיה בדבוס (אחות של אישתי מתחתנת, היא מופיעה בתמונה במסעדה וזה הארוס שלה)

פורסם
את האמת אני לא יודע אם זאת המרפסת המפורסמת שבה עמד הרצל (רק הפעם השניה שלי בבזל עוד לא התעמקתי בעיר).

בבזל נמצא גם "מלון שלושת המלכים" (DreiKonige) שעל המרפסת שלו צולמה תמונתו המפורסמת של תאודור הרצל. כיום זהו מלון יוקרתי הנקרא Les Trois Rois.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%96%D7%9C

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב, הייתי חייב: זאת התמונה שעליה אני מדבר.

44-9.jpg

ועכשיו, משמילאתי את חובתי המוסרית כלפי חוזה המדינה, אניח לדיון המצלמות הזה להתקיים ללא הפרעות נוספות :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...