Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצות למקומות במרכז שבהם ניתן לרכוש ברזי מתכת של מדגל. כל חנויות הטמבור שהתקשרתי אליהן לא מחזיקות מדגל, אלא תוצרות עלומות ולא ידועות. עם מדגל יש לי פשוט ניסיון טוב.

אגב, מה דעתכם לגבי ברז שירָל? אני לא מכיר ואם מדובר במשהו טוב, לא אפסול לקנות כזה. הם כולם המליצו עליו :shock:.

כניראה זה מה שיש להם בדיוק במלאי?

אני זקוק לברז רגיל לכיור בחדר האמבטיה, לא משהו מיוחד או יקר. מצד שני, אני לא רוצה להחליפו בעוד שנה...

תודה מראש.

פורסם

אני מרוצה מאוד מברזי מדגל ובברז שאצלי במטבח לאחר כמעט 5 שנים שהוא קצת פעל קשה, להזמנתי הגיע טכנאי מקצועי שהחליף את מנגנון הפעלתו ללא תשלום במסגרת אחריות של 5 שנים.

צור קשר עם שרות הלקוחות שלהם וברר היכן ניתן לרכוש את תוצרתם באזורך ואתרם הנו:

http://www.madgal.co.il/contact.asp

בברכה - רפי לין

פורסם

שלום רב !

בעבר מדגל נחשבו לברזים לאנשים שאין להם כסף והיו דיי לא משהו.

היום זה עולם אחר. זרימת מים יפה ועמידות טובה לאורך שנים.

אני רכשתי ברזים של משהו שנקרא סיוון אופיר - ואני ממש לא ממליץ. הברזים יפים מאד ואין כאלה לאף חברה

אבל רק אחרי כמה חודשים לפתע פתאום ברז האמבטיה הזרים מים ללא הפסקה ונאלצתי לסגור את ה"שיבר" של הדירה.

כל המנגנון הוחלף.

(ואני נזכר שהתקנת הסוללה באמבטיה הייתה מאד מסובכת כאשר אחד האומים פשוט נשלף ממקומו)

ברז אחר שלהם שיש לי גם ממש לא להיט.

חבל שלא קניתי מדגל ומתפשר על הצורה....:-(.

מדגל מוכרים גם באייס ובהום סנטר ובכל חנות שמוכרים קרמיקה ואמבטיות ומרצפות - חנויות גדולות של שיפוצי חדרי אמבט.

פורסם

בטווח המחירים אני חושב שאתה מגיע כבר לכיוון ה "חמת" למה לא ללכת על המוכר והטוב.

למרות שראיתי לאחרונה ברזים יפים מאוד של מדגל ובמחירי מבצע.

פורסם

עבדתי תקופה מסויימת אצל שיפוצניק ואני יכול לתת לך מספר עצות.

נכון ש"חמת" זה שם ומותג אבל "מדגל" כבר עברו אותו בגלל השירות שלהם, תוסיף לזה את העובדה שמדגל העלתה את תקופת האחריות ל7 שנים אם אני לא טועה ובמקביל לכך חמת הורידה ל3 שנים ותגלה שעדיף לך ללכת על הברז של מדגל.

מאיפה אתה בארץ?

עדיין יש לי את הכרטיס של "הנחת קבלן" ואם אתה מאיזור כפר סבא אני יכול לקנות איתך ולהוזיל לך את הקניה, למרות שב"רוזנפלד" יש מחירים מאוד זולים לברזים הנ"ל.

קובי

פורסם

מדגל קיים ברוב החנויות שמוכרות קרמיקות ואביזרים לחדר האמבטיה.

מביקור באיקאה התרשמתי שגם להם יש סחורה מעניינת במחירים סבירים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

יש המלצות, תלוי במחיר..

אני עכשיו בהליך של בנית בית , והקבלן הגיע לאינסטלציה.

אני חילקתי את הברזים לשני סוגים, אילו שמחיבים אמינות גבוהה לאורך שנים ובלתי ניתן להחליפם, ואילו שניתן בקלות להחליפם.

בסעיף הראשון אמינות גבוהה לאורך שנים, כמו אינטרפוץ שקוע בקיר , וברזים לחדרים רטובים לקחתי פירמה יקרה האנס גרואה , לשקט נפשי לטווח ארוך.

בסעיף השני אני לקחתי מדגל \ חמת, מתקלקל אין בעיה להחליף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה מן האוב...

אני לפני רכישת ברז אינטרפוץ למקלחון ואין לי מושג במה לבחור.

האם יש המלצות/תובנות חדשות כעבור 6 שנים?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לכל החברות כולל חמת, מדגל ו- Grohe יש דגמים טובים ודגמים פשוטים מאד. השאלה היא שאלה של איכות ומחיר, ולא של מותג.

אם אתה מחפש משהו סטנדרטי (פשוט) קח את זה שנותן הכי הרבה אחריות ושיש זמינות חלקים טובה. מאחר ומדובר באינטרפוץ ולא בברז שניתן להחליף בקלות את הגוף ממליץ לך, כחלק מהעסקה לקנות גם את המנגנון הפנימי כדי שיהיה לך אחד ספייר, אלא אם זאת דירה שאתה מתכנן לעזוב תוך כמה שנים.

פורסם

תודה לכולם,עפ"י המלצת השרברב רכשתי אינטרפוץ פשוט של חמת עם 5 שנות אחריות.

נקווה שלא אצטרך את האחריות.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...