Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היה מדובר על הרמה הרגילה של HOT WHEELS הייתי מסכים איתך,אבל כמו שציינתי מדובר בסידרה ברמה מאוד גבוהה וזו הסיבה שהם עשו אותה לסידרה מוגבלת.

יש ל-HOT WHEELS גירסה רגילה של סקודריה אבל היא רחוקה מהאיכות והפירוט של הדגם שיש לי והיא באמת נופלת באיכות מהדגמים של BBR.

את הדגמים של BBR תאמין לי שאני מכיר מקרוב,הם ברמה מאוד גבוהה כמובן,ועדיין,הדגם הספציפי הזה ברמה מאוד גבוהה ומבחינת פירוט הוא יותר מפורט מהדגמים של BBR.

מבחינת מחיר,אל תדאג,זה המחיר שהדגם נמכר גם באיביי.

הסדרות המוגבלות והמיוחדות של 'הוט-ווילס' הן אכן יותר איכותיות, אבל באמת שאי אפשר להשוות אותן ל- BBR, בטח ובטח שלא במחיר.

מצד שני, 'הוט-ווילס' מוציאה דגמים מסויימים שאף יצרנית אחרת לא מוציאה (של פרארי כמובן) ולכן אספנים אמיתיים ימצאו את עצמם מוציאים סכומים כאלו גם על דגמים שלא באמת מצדיקים את המחיר.

סתם בשביל ההשוואה - זו ה- BBR שלי, אחת מתוך בערך 2500 בעולם. המושבים עשויים עור אמיתי, תפירה ידנית, מכסה תא דלק נפתח, ונטילים על הצמיגים וכיתוב מובלט על הצמיגים:

P1190380-1.jpg

P1190385-1.jpg

P1190391.jpg

P1190392.jpg

P1190393.jpg

P1190394.jpg

P1190396.jpg

P1190411.jpg

P1190413.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גם לי יש F430 כזו של BBR.

אין מה להשוות את האיכות שלה לזו של ההוט-ווילס.

ולאור התמונות של מאזדה 3, אסיים עם הפתגם הידוע; תמונה שווה אלף מילים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין ספק שהדגם של BBR מדהים, אני שקלתי לקנות את ה-F430 ספיידר של BBR אבל בסוף ירדתי מזה, אבל שוב, ההבדל באיכות הוא לא משמעותי ואולי למעט הבדלים קטנטנים ממש לא יהיה ניתן להבחין בהבדלים.

מעבר לזה, כתב איש המאזדה וצדק, היתרון של הוט וילס נעוץ בכך שהם מוציאים רכבים שחברות אחרות לא מוציאות והסדרות המוגבלות שלהן בהחלט ברמה טובה.

ל-BBR אין בכלל גירסאת סקודריה, ל-AUTO ART אין בכלל רישיון לייצר דגמים של פרארי ככה שהאפשרויות מאוד מוגבלות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אפשר לשאול, איפה אתם מציגים את הדגמים?! וויטרינה, מדף וכ'ו.

אשמח גם לתמונות...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

וויטרינה חובה, וגם קופסאות ייעודיות לדגמים בודדים. בשום פנים ואופן לא להשאיר דגם על מדף ללא איזשהו כיסוי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...