Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע באיזה סוכנות חבר שלך ביקר, אבל לפני הרכישה גם אנחנו פחדנו קצת מצמפיון ומכל הסיפורים עליהם. בינתיים מאז הרכישה ואחרי הטיפול הראשון לא היו שום בעיות והיחס היה טוב. במצב כזה שהסוכן לא מודע לשום דבר, אני פשוט הולך לסוכן אחר ואם גם הוא לא יודע פשוט עוזב את הסוכנות, לא חסר מקומות בארץ שכן רוצים למכור רכבים.

ואם כבר יש סוכנות אחת שכולם צריכים ללמוד מהם לגבי יחס ללקוח. יונדאי.

פורסם

בסבב שעשיתי לפני שנה אז בלובינסקי היו אחלה, במיני היו אחלה (למרות זמני אספקה הזויים). בקרסו עשינו טרור ועדיין קיבלו יחס מעולה. אף אחד מהאנשים בסוכנות לא היה מתנשא, מאנשי המכירות ועד מנהל האולם. אין שום סיבה שלקוח שבא לקנות מכונית חדשה יקבל יחס מתנשא, ואם כן אין שום סיבה לקנות מהסוכנות הזאת כלום, לא ג'אנט ולא מכונית.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

שוב ושוב אותה טעות:

אין כמעט שום קשר בין יבואן להתנהגות של אנשי המכירות. בכל סניף זה אחרת,

בהתאם למי שמנהל את הסניף. כמו קפה שמוגש לך בסניפים שונים של אותה רשת בתי קפה.

יכול להיות טוב או גרוע, תלוי מי הכין אותו, לא משנה מה שם הרשת.

ובהכללה גורפת אך די נכונה, בירושלים תמיד תקבל יחס גרוע יותר.

יותר צפירות בכביש, יותר דחיפות של זקנות באוטובוסים, ויותר התעלמות מצד המלצריות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ברור לי למה כשנציג נסיעת מבחן אומר ללקוח שאין עדיין מחירים ל2010 והוא לא יודע מועדי אספקה, מדובר על "התייחסות בצורה משפילה ללקוחות".

ד"א, בעקבות השינויים בשיטת חישוב שווי השימוש, השינויים בחישוב המיסים, השינויים בצורת התייחסות רשות המיסים לשערי המטבע וכו'

גם אצל יבואניות אחרות אין עדיין מחירים רשמיים למכוניות שיעלו על הכביש ב2010 (לכו תבדקו כמה תעלה לכם טויוטה אוריס אחרי ה1 לינואר).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואם כבר יש סוכנות אחת שכולם צריכים ללמוד מהם לגבי יחס ללקוח. יונדאי.

ומיצובישי. כנראה שזה בכל זאת קשור ליבואן ולא לסוכנות הספציפית.

emotion of motion

פורסם

בהחלט יש קשר בין היבואן לבין הסוכניות. כאשר היבואן מבהיר כללים ומדיניות מסוימת כלפי הלקוח אז כן אפשר לראות את זה.

פורסם
שוב ושוב אותה טעות:

אין כמעט שום קשר בין יבואן להתנהגות של אנשי המכירות. בכל סניף זה אחרת

אוי לאותו היבואן שלא דואג שיהיה קשר והנחיות ברורות היוצאות ממנו ועד לאחרון הפועלים בשמו. יש לא מעט כאלה בארץ, זה נכון וזאת בעיה עצומה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מעשה במקרה שהיה שבוע שעבר

"כמה עולה"- אני לא יודע תתקשר בינואר אולי נדע

"מתי יהיה במלאי"- לא יודע תתקשר בינואר יגידו לך

עוד דבר שהאיש מכירות ציין זה שהמחיר שיהיה זה מחיר שיהיה ולא יהיה עליו מיקוח גם לא של שקל

אני לא מבין מה הבעיה. טון הדיבור שלו? (כי זה לגיטימי) אבל לגבי השאר, הבחור לא יודע (ואני מניח שבאמת לא יודעים) מה יהיה המחיר בינואר, או מתי יגיע מלאי חדש (יתכן והיא תוחלף בדגם עם שלושה מושבים מאחור ואולי בגלל זה, לא יודע). חוסר גמישות במחיר? אולי ואולי לא. שכנך המנוסה בוודאי יודע שכמעט על כל דבר אפשר להתמקח כשאתה בא עם הכסף, רק שלא כרגע לא רלבנטי כנראה.

לא ברור לי למה כשנציג נסיעת מבחן אומר ללקוח שאין עדיין מחירים ל2010 והוא לא יודע מועדי אספקה, מדובר על "התייחסות בצורה משפילה ללקוחות".

ד"א, בעקבות השינויים בשיטת חישוב שווי השימוש, השינויים בחישוב המיסים, השינויים בצורת התייחסות רשות המיסים לשערי המטבע וכו'

גם אצל יבואניות אחרות אין עדיין מחירים רשמיים למכוניות שיעלו על הכביש ב2010 (לכו תבדקו כמה תעלה לכם טויוטה אוריס אחרי ה1 לינואר).

+1

זה נחמד לנסות ולחבוט ב'צמפיון ומוצריה (סליחה, בפורום הזה חובטים רק ב- VW) מתי שרק אפשר, גם אני לא מחבב אותם מי יודע מה, אבל תמצאו דברים רציניים. תמיד קיבלתי יחס טוב בסוכנות המרכזית ובפליקס, מה שאי אפשר לומר על סוכנות ניסאן, למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ד"א אם מדברים על יחס גרוע - מאזדה (רעננה) לפני כשנתיים!

שום רצון לעזור

שום ידע טכני

שום רצון למכור

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האמת שיש לי ניסיון לא רע עם מאזדה רעננה. אמנם הם לא הכי נחמדים (אבל גם לא גסים) ולא באמת מנסים למכור לך, אבל הם מאוד יעילים (שלחתי בקשה לנסיעת מבחן דרך האתר וחזרו אליי ממש מהר וגם קבעו מאוד מהר).

מה שכן, הנציג נכנס להסטריה כל פעם שהמיאטה זרקה טיפה תחת.

emotion of motion

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה. טון הדיבור שלו? (כי זה לגיטימי) אבל לגבי השאר, הבחור לא יודע (ואני מניח שבאמת לא יודעים) מה יהיה המחיר בינואר, או מתי יגיע מלאי חדש (יתכן והיא תוחלף בדגם עם שלושה מושבים מאחור ואולי בגלל זה, לא יודע). חוסר גמישות במחיר? אולי ואולי לא. שכנך המנוסה בוודאי יודע שכמעט על כל דבר אפשר להתמקח כשאתה בא עם הכסף, רק שלא כרגע לא רלבנטי כנראה.

הבעיה היא היחס המתנשא, וההתיחחסות זה שבכל מקרה תקנה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הבעיה היא היחס המתנשא, וההתיחחסות זה שבכל מקרה תקנה

יחס מתנשא אני לא מוכן לקבל.

למרות שאני חייב להודות שיש אנשים שאולי זה עובד עליהם (אם אתה שואל כמה עולה היגואר כנראה שאתה לא יכול להרשות אחת לעצמך ;-) ).

OFFTOPIC:

לך תדע מה עובד על אנשים. אנו תמיד מכבדים את הלקוחות שלנו, קטנים כגדולים, אבל בדיוק לאחרונה, כשהצענו שירותים לחברה מסוימת, והם אמרו שהם שוקלים לעבוד במקום זה עם אחד מה- Big4, התייחסתי לנושא בבדיחות הדעת משום שנמאס לי לשמוע את הליין הזה, וממש אמרתי להם - "הצעת המחיר שלהם לא רלבנטית אלינו; לכו לעבוד איתם, ואחרי שתקראו מה שהם כתבו לכם אתם תבואו לעבוד איתנו, בדיוק כמו שעשו XXX (חברת תרופות) ו- YYY (חברת תוכנה)". ובסוף הם בחרו בנו. לך תבין. :shock:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בשלהי שנת 1997 (שנת דגם 98) עת הושקה הגולף החדשה, אבא שלי נורא התלהב ורצה לקנות לו אחת...

כל הארץ היתה בהתלהבות מהגולף והביקוש היה גבוה.

היחס בסוכנות הראשית היה מחפיר.

על אשראי, הנחה ואבזור היה אפשר רק לחלום.

זה הביא לו את החלסטרה שדחפה אותו לזרועות מאזדה.

בהרבה כסף פחות (לא זוכר מספרים) הוא קנה לנטיס 1.8, קיבל אשראי ללא ריבית, רדיו דיסק ואזעקה.

נכון...זו לא גולף על זה אני לא מתווכח.

אבל זו היתה עיסקה טובה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עכשיו רציתי להרים את הג'אנט ולשקול אותו (היה לי משקל באוטו), אז מתוך נימוס בסיסי שאלתי אם אפשר,

התשובה הייתה "לא, זה מסובך להחזיר אחרי זה" (שזה בדיוק שניה).

עכשיו תגידו, זה נראה לכם יחס נורמלי?!

רק לי נראה הזוי לחלוטין סרט של מישהו נכנס לסוכנות ורוצה לשקול ג'אנט וגם יש לו משקל באוטו?

אני הייתי חושש שבאיזה מחלקה סגורה מצאו פרצה.

הוא בטח שקשק מפחד, המסכן, אבל ניסה לא להראות את זה ובטח לא עשה שום תנועה חדה בלתי צפויה...

• תוכן חדש...