Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי גולף "GTI" ב2003 ב180K, איפרזה WRX הייתה בתמחור דומה באותה תקופה.

זה הרבה יותר גרוע. הרווחתי ידע וניסיון, היה קצת יקר :)

הקליאו היא לפחות באמת ספורטיבית וטובה מאוד.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בטוח שיש אנשים שיעדיפו את הקליאו על השירוקו, בדיוק כמו שיש אנשים שמעדיפים IS250 על 325i.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עופר, בדיוק רציתי להגיב ונזכרתי בך.

למה? בפעמים הרבות שהיינו בערד, אחרי שנסעתי ברכב שלך איתך וכשלאון נוהג, ועליתי על הרכב שלי (גם שלאון נהג וגם כשאני) - אני מרגיש שזה לא כזה נורא שאין לי 150K בכיס. בטוטאל, (נעזוב ויכוחים על אחיזה [מדהימה בשלך, ב-MK1 האחיזה האבסולוטית פחות טובה), כח (כמעט זהה) והגה), כשמדברים על כיף נטו - אין הבדל. נקודה. לא שווה את התוספת, לטעמי.

בעצם, אולי בכל זאת אני מתבאס שאין לי 150K. כדי לקנות איוו/S2000 :lol:

פורסם

זה גם מה שאני אמרתי כשהשתתפתי במבחן הדורות כשה-MK3 רק הגיעה לארץ.

הזמנים במסלול גם הראו שהרכב בהחלט מהיר יותר אבל בנהיגה בכבישים הציבוריים ההבדל ב"פאן" לא היה כזה משמעותי.

ה-MK3 יותר נשלטת וצפויה מהדורות שלפניה, טיפה יותר חזקה ויותר אוחזת (אני חושב שזה בעיקר בשל מידת צמיגים ב-2 רמות יותר רחב מהישנות). אני גם רשמתי בזמנו שאני מעדיף להשקיע קצת יותר כסף ב"גרוטאה" שלי מאשר לקנות את החדשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בנושא הזה - אני מסכים שההפרש הכספי לא שווה את התוספת להנאה. מה שכן, החדשה היא מכונית טובה יותר לטעמי (ללא התחשבות בכסף) מכיוון שהיא רהוטה יותר, מגיבה טוב יותר לפקודות הנהג ויותר בטוחה לנהיגה מהירה.

את ה-150K היא בפירוש שווה עבור חובב ההגה - תראו לי מכונית אחרת במחיר כזה שתספק את אותה מעטפת ביצועים (בהסתייגות - לא נהגתי על הקופרה עדיין). לחובתה יש כמובן את תחושת הפשטות המוגזמת בתא הנוסעים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בן אדם שהיה עם קליאו ספורט - בזבוז בשבילו לקנות אחת חדשה. התחושות והיכולות מאד דומות. באותה מידה כנראה שבעל STI 2005 לא יראה בשנת דגם 2009 כזה שדרוג. מה שבטוח, גם כחדשה ב- 150 וגם כמשומשת ב- 40-60, אין הרבה דגמים של מכוניות ששווה לסוע איתם שעות רק כדי לבקר במנחת, או לקום מוקדם לפנות בוקר ולסוע לנס הרים. הקליאו ספורט היא מכונית כזאת.

העובדה שיש עוד מכוניות אצל היבואן אחרי כל-כך הרבה זמן מעידה שקרסו בונים לסגור את העסקה באולם המכירות, כשמרכז העניין של הלקוח זה הפתחים של המזגן והשטיחי גומי. שיקחו לקוחות לאן שצריך, שם מה שיעניין אותם זה הבלמי ברמבו ששותלים להם את המצח בשמשה, המתלים ששותלים להם את האוזן בחלון, המנוע שמבקש "אם אפשר לא לרדת מ- 5000, משעמם לי" וגיר תובעני. אם היו עושים לי סיבוב כזה בתקופת ההתלבטות שלי, אין ספק שהארנק שלי היה נפתח שניה אחרי שהלסת שלי הייתה חוזרת למקומה ולא הייתה לי שום התלבטות מה אני צריך לקנות ולמה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
ולא שההגה של המוחלפת היה מוצלח במיוחד. אם כבר, זו היתה נקודת תורפה בולטת במיוחד למול יכולתה הכוללת של השלדה ואופיה הספורטיבי של המכונית.

נהגת עליה?

ההגה מוצלח בהתחשב בעובדה שהוא חשמלי, מוצלח מאוד אפילו.

במיוחד בהשוואה אל המתחרות שלה.

התמחור של הקליאו לא הגיוני בעליל.

תגידו מה שתגידו, אני רוצה לראות את הבן אדם שב 180 אש"ח יבחר בקליאו ולא בשירוקו.

כמות הקליאו ספורט דור 3 על הכביש היא זעומה. ראיתי כזאת רק פעם או פעמיים סה"כ.

גם מגאן ספורט ראיתי רק פעם אחת.

מכוניות מעולות בתמחור גבוה מידי וגם יבואן שלא יודע למכור.

אני אעדיף לקנות בכל יום את הקליאו על פני השירוקו, גם אם השירוקו תהיה ב10 אלף פחות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
התמחור של הקליאו לא הגיוני בעליל.

כמות הקליאו ספורט דור 3 על הכביש היא זעומה. ראיתי כזאת רק פעם או פעמיים סה"כ.

גם מגאן ספורט ראיתי רק פעם אחת.

מכוניות מעולות בתמחור גבוה מידי וגם יבואן שלא יודע למכור.

אני הייתי קונה קליאו ספורט במקום שירוקו באותו מחיר. ואני מאוד אוהב את השירוקו...

בתור בעלים של קליאו ספורט הייתי שמח לקבל את אותן יכולות ברכב מרווח, מעוצב והכי חשוב חדש. הקליאו ספורט עושה בדיוק את זה. המחיר לא היה תמיד 180K וקשה לי להאמין שנמכרו מכוניות במחיר הזה. המחיר היה 169K ובפועל על ריצפת המכירה ניתנו הטבות יפות. במחירים האלו לא היתה (ועדיין אין) הוט האץ' אמיתית בישראל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנה אתה מכיר. אמנם לא שילמתי 180K על הקליאו, אבל גם השירוקו 1.4 הגיעה עם תג מחיר התחלתי של 160K (באותו זמן המחירון של הקליאו היה 169K). אני עשיתי את נסיעת המבחן על השירוקו 2.0 ולהפתעתי לא התחברתי.

בסופו של דבר, וצודק רוני בקשר לתחושת הפשטות, הוזמנה הצרפתיה.

פורסם

כמו חברי המכובדים גם אני מעדיף את הMK1 שלי על פני הMK3 שיצא לי לחוות לא מעט.

הMK1 היא כמו נעל ספורט ישנה שאתה מכיר ואוהב לרוץ בה, למרות שכבר יצא דגם חדש וטוב ויותר שבנתיים קצת לוחץ לך בבוהן.

אם זאת, אני בטוח שאם הייתה בבעלותי MK3 לתקופה רצופה של חודש חודשיים לא הייתי מבין איך יכולתי לנהוג על משהו אחר.

הגנים שם, רק צריך נהג שידע להשתמש בהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בשורה התחתונה אף אחד פה לא שילם על הקליאו גם לא 170.

כל השאר רק היו בוחרים בה, אבל אין אנשים ששמו את הסכום על הקליאו. לשירוקו לעומת זאת צריך לחכות כמה חודשים.

לדבר הרבה יותר קל מאשר לפתוח את הארנק.

אני מסכים שב 150 היא אחלה קניה למי שמחפש את מה שהיא מציעה, אבל לא ב 170 וממש לא ב 180.

emotion of motion

פורסם

אני אעדיף לקנות בכל יום את הקליאו על פני השירוקו, גם אם השירוקו תהיה ב10 אלף פחות.

גם אני.

ואני אוהב מאוד את השירוקו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
העובדה שיש עוד מכוניות אצל היבואן אחרי כל-כך הרבה זמן מעידה שקרסו בונים לסגור את העסקה באולם המכירות, כשמרכז העניין של הלקוח זה הפתחים של המזגן והשטיחי גומי. שיקחו לקוחות לאן שצריך, שם מה שיעניין אותם זה הבלמי ברמבו ששותלים להם את המצח בשמשה, המתלים ששותלים להם את האוזן בחלון, המנוע שמבקש "אם אפשר לא לרדת מ- 5000, משעמם לי" וגיר תובעני. אם היו עושים לי סיבוב כזה בתקופת ההתלבטות שלי, אין ספק שהארנק שלי היה נפתח שניה אחרי שהלסת שלי הייתה חוזרת למקומה ולא הייתה לי שום התלבטות מה אני צריך לקנות ולמה.

עופר, אני מסכים איתך טורבו.

היה פרק זמן מסויים לאחר שמכרתי את האימפרזה וחיפשתי רכב סםורטיבי אחר ובחנתי בין השאר גם את הקלאו המדוברת.

חודש חיכיתי לנסיעת מבחן שלא הגיעה ובנתיים הרושם הראשוני והעני מעיצוב הפנים והאבזור גרמו לחלון ההזדמניות הזה להיסגר.

רכשתי אוקטביה VRS ואני מאוד מאוד מרוצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ובינתיים שניכם קניתם פאביה או שתיים.

טאוווווווווווווווווווווווווווווב אחי.

אלכס, אתה זורק משפטים חסרי כל טעם ותכלית.

כנראה שלא הבנת את כוונתי, או שאינך מנסה להבין את כוונתי בכלל.

אחדד - במידה ויהיו לי התלבטויות בין שירוקו לקליאו (והיה לי את הסכום בידי) - אני אבחר בקליאו. מובן יותר כרגע?

זה לא אומר שאני רץ, מוכר את הפביה, מוכר איברים וקונה קליאו...

עידן, במחיר לא רחוק מהקליאו'ס הספציפיות האלה שבמלאי - ישנה גם אוקטביה vRS אחרונה במלאי.

עוד אופציה שהייתי שוקל בכובד ראש ובהתאם לשיקולים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...