Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה התחילה מלחמה.... רק חיכיתי ש"חכמים" כמוך יגיבו!

מה קשור לא יודעים לנהוג?! תמורת כזה סכום אני רוצה להיכנס לרכב שנראה סביר בפנים ולא כמו פח זבל.

כבר אמרתי שאני מעדיף קליאו במסלול על פני האוטו שלי?!

אבל לי יותר חשוב נוחות ופינוק באוטו מה לעשות... בגלל ש-95% מהנהיגה שלי אני לא "על הצד" כי אין איפה.

שמע בנאדם, אני לא יודע איך לגרום לך להבין ולפתוח את הראש לכך שלכל אחד יש דרוג שונה לחשיבות של תכונות רכב.

ברור שהייתי מעדיף בקליאו 197 תא נוסעים מפנק יותר, אבל דיפון גומי או עור לא יגרום לי לוותר על רכב מסויים ובטח שלא רכב ספורטיבי שאמור לתגמל במקומות אחרים (ואין ויכוח שהקליאו אכן מתגמלת באותם מקומות אחרים).

לך ולרבים אחרים חשוב תא נוסעים איכותי ועיצוב חיצוני בולט. גם לי זה חשוב באיזשהו מקום אבל לא ברמת חשיבות כזו שתגרום לי להעדיף את השירוקו על הקליאו. אני מת על העיצוב של השירוקו וכל אחת שאני רואה על הכביש זוכה ממני למבט שני ושלישי, אבל מבחינתי לאנונימיות היחסית של הקליאו יש קסם אדיר...רכב שימשוך את תשומת ליבם של מביני עניין בלבד ולא כל זב חוטם ברחוב.

אגב פונקציונליות, הקליאו יכולה ללמד את השירוקו כמה דברים על שימושיות ביום יום (מרווח בתא נוסעים, כניסה ויציאה מהרכב, שטחים מתים). תא הנוסעים הוא לא פח זבל, הוא פשוט לא מפנק כמו תוצרת גרמניה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל חומרים נעימים למגע זה לא מפנק. כסא תומך זה מפנק. תנוחת נהיגה משובחת זה מפנק. העדר קירקושים זה מפנק. כל השאר זה קישוטים, לא פינוקים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל מגני הקליאו פה, חבל שאתם לא עובדים בקרסו, אולי ככה מישהו היה לפחות מנסה למכור אותה.

מחיר שכ"כ קרוב למיאטה ולשירוקו להוט האצ' צרפתייה הוא נקודת התחלה מאוד בעייתית בארץ.

emotion of motion

פורסם

אין על מה להתפלא,

הקליאו ספורט זאת לא מכונית לדור הפליסטיישן.

זו מכונית שצריכה מוערבות גבוה בנהיגה בשביל להנות.

אצלה עובדים יותר קשה אבל המשכורות הרבה יותר גבוהות...

אגב, גם בשבילי קליאו 197/200 על פני שירוקו בכל יום.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הקליאו היא מכונית בדיוק לדור הפלייסטיישן ודווקא בכלל לא קשה לנהוג עליה.

היא מיועדת לצעירים. לא צריך להפוך אותה למה שהיא לא.

emotion of motion

פורסם

למה היא מיועדת לצעירים?

נ.ב

גילוי נאות חשוב, למרות שאני מ"מחנה הקליאו", במצב שבו אצטרך לבחור בין שיקורו לMK3 עם הכסף ביד הכל פתוח.

בגלל זה אמרתי שאני מעדיף להמתין למגאן RS.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם כך, גם השירוקו היא מכונית לצעירים?

ומה עם צעירים עם הרבה כסף או הורים ללא כסף כלל.

לצורך העניין, הרוכש האחרון של הקליאו MK3 האדומה בן כ50.

מי שיעדיף GTI על פני הקליאו לא יעשה זאת בגלל המחיר או הגיל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

השירוקו והקליאו פונות לאותו קהל יעד באופן עקרוני.

הורים שאין להם כסף יקנו קורולה משומשת.

לצורך העיניין הרוכש האחרון של גולף GTI הוא גבר בן 50 שקנה את זה לבתו בת ה 20. אז?

מי שיעדיף גולף GTI יעשה את זה מהמון סיבות אבל זה לא משנה את העובדה שקליאו היא רכב לצעירים. זה לא אומר שלמבוגרים אסור לקנות אותה.

emotion of motion

פורסם
לצורך העיניין הרוכש האחרון של גולף GTI הוא גבר בן 50 שקנה את זה לבתו בת ה 20. אז?

וואלה? מכיר אותו?

כי הוא דווקא רכש את האוטו לשימושו האישי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנקודה שלי היתה שדוגמא אחת לא מוכיחה כלום. זה כמו להגיד שראיתי קורולה עומדת בצד הכביש ולכן קורולה זה רכב לא אמין.

emotion of motion

פורסם
אני לא יודע מה איתכם, אבל חומרים נעימים למגע זה לא מפנק. כסא תומך זה מפנק. תנוחת נהיגה משובחת זה מפנק. העדר קירקושים זה מפנק. כל השאר זה קישוטים, לא פינוקים.

מה שנכון נכון הרכבים הגרמניים בדרך כלל בנויים טוב מאד,אבל לגמרי לא מפנקים,הפלסטיקים שחורים ומשעממים הכסאות קשים ונוחות הנסיעה קשיחה

פורסם
מה שנכון נכון הרכבים הגרמניים בדרך כלל בנויים טוב מאד,אבל לגמרי לא מפנקים,הפלסטיקים שחורים ומשעממים הכסאות קשים ונוחות הנסיעה קשיחה

משעמם? הכסאות תומכים מדי?

אין מה להכליל.

עידן

פנים נהג.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יאללה התחילה מלחמה.... רק חיכיתי ש"חכמים" כמוך יגיבו!

מה קשור לא יודעים לנהוג?! תמורת כזה סכום אני רוצה להיכנס לרכב שנראה סביר בפנים ולא כמו פח זבל.

כבר אמרתי שאני מעדיף קליאו במסלול על פני האוטו שלי?!

אבל לי יותר חשוב נוחות ופינוק באוטו מה לעשות... בגלל ש-95% מהנהיגה שלי אני לא "על הצד" כי אין איפה.

מדהים שכל מה שעושה לך את זה ברכב זה "איך שהוא נראה מבפנים".

יש לך טיעון אחר סביר מעבר לזה או שזה כל מה שאתה מחפש ברכב ?

פורסם

כשאני נכנס לרכב אז דברים כמו איכות הרכבה, חומרים ועיצוב פנים הם דברים שמאוד חשובים לי.

מהצד השני חשוב לי עוד יותר דברים כמו: תגובת מצערת, גיר, היגוי וכו'...

למרות שלא נהגתי בקליאו (יצא לי לנהוג על מגאן טורבו, לא שזה משנה), התחושה בתוך תא הנוסעים כל-כך מחפירה

שגם אם היא תהיה הרכב המהנה בעולם לנהיגה, היא לא באה בחשבון אצלי. יש עוד דברים חוץ מהתגרזנות על פניה פה ושם.

יש גבול מסוים, ובמחיר הזה הקליאו לא שווה את הכסף לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...