Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אנחנו כבר ב"מה היה אם...?"

אני הייתי חוסך, מוכר כליה וממתין בסבלנות חיוורת למגאן RS החדשה, רצוי בצבע אפור מטאלי. :inlove:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שצריך להיות שיכור כדי להעדיף את הזבל הזה (קליאו) על פני שירוקו חדשה. בעלי קליאו אל תעלבו.

רק כדי להנות איתה יותר מהשירוקו (וגם זה בערבון מוגבל) פעם בשבוע/שבועיים במנחת או בנס הרים, וכל השבועיים "לסבול".

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
עידן, במחיר לא רחוק מהקליאו'ס הספציפיות האלה שבמלאי - ישנה גם אוקטביה vRS אחרונה במלאי.

עוד אופציה שהייתי שוקל בכובד ראש ובהתאם לשיקולים.

אני סגור (עד כמה שאני יכול לשלוט על העתיד כמובן) לכמה שנים הקרובות.

בקרוב (שוב, לפי המידע הנוכחי) אני אמור לקבל רכב מהעבודה ואז נתחיל כמה פרוייקטים על האוקטביה.

רכב חדש? יש לי זמן...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני חושב שצריך להיות שיכור כדי להעדיף את הזבל הזה (קליאו) על פני שירוקו חדשה. בעלי קליאו אל תעלבו.

רק כדי להנות איתה יותר מהשירוקו (וגם זה בערבון מוגבל) פעם בשבוע/שבועיים במנחת או בנס הרים, וכל השבועיים "לסבול".

ואני חושב שצריך להיות טמבל כדי לקרוא לקליאו זבל. השירוקו מכונית מרשימה ומצליחה להיות גם מהנה לנהיגה וגם להיראות מצוין מבחוץ ומבפנים, אבל זה בוודאי לא הופך אותה לטובה יותר מהקליאו עבור כל האנשים. עבור רובם - נכון. עבור חובבי ההגה שקונים רכב לא רק כדי להיראות איתו אלא בעיקר כדי לנהוג בו - הקליאו בהחלט יכולה להתאים יותר. אם אתה לא מבין את זה - כנראה שהיא לא בשבילך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה צודק, היא ממש לא בשבילי. וגם לא בשביל רוב האנשים שמחפשים רכב ספורטיבי ולא רכב למסלול בלבד.

אני מסכים שבמסלול היא תהיה מהירה ומהנה. אם היו אומרים לי לבחור בין שירוקו לקליאו כדי לתפור את אשדוד הייתי בוחר בקליאו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רגע, ולקנות רכב ספורט רק בגלל שהוא יפה וחזק בקו ישר זה נשמע יותר טוב מאשר לפסול רכב ספורט בגלל אבזור ומראה?

לי זה מזכיר לי את האנשים שקונים רכב שטח אבל לא יורדים לשטח. או להגיד שקניתי סדרה 7 בשביל התא מטען הגדול שיש לה.

בשבילי רכב ספורט אמור לענות קודם כל על הצרכים המוטוריים שלי, אם הוא לא עונה עליהם אז הרכב חסר טעם מבחינתי, גם אם הוא יספק ביצועים טובים פי 10 מהמתחרות.

אני שמח שתקנת בהודעה השניה שלך את ההצהרות המוגזמות שלך, זה משהו שלא הייתי מצפה לקרוא בפורום של חובבי הגה.

התשובה לשאלה מי יותר טובה (קליאו או שירוקו) היא פשוט הדרישות של מי שמעוניין לקנות אותם.

ד"א, לבחור שטען שהשירוקו עדיפה כי היא נמכרת בכמויות גדולות יותר, כנראה שאתה גם חושב אותו הדבר על יונדאי גטס ומאזדה 3?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אתה צודק, היא ממש לא בשבילי. וגם לא בשביל רוב האנשים שמחפשים רכב ספורטיבי ולא רכב למסלול בלבד.

אני מסכים שבמסלול היא תהיה מהירה ומהנה. אם היו אומרים לי לבחור בין שירוקו לקליאו כדי לתפור את אשדוד הייתי בוחר בקליאו.

"רכב למסלול בלבד"? אתה חי בסרט. הקליאו היא מכונית ספורטיבית עם יכולות פרקטיות יומיומיות לא נחותות משל השירוקו. נכון, היא קצת פחות נוחה ופחות מהודרת מבפנים אבל מאיפה החלטת שהיא "סבל" או שהיא מתאימה רק למסלול - באמת שאין לי מושג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה צודק, היא ממש לא בשבילי. וגם לא בשביל רוב האנשים...

...שלא יודעים לנהוג.

אנשים שקוראים לעצמם על שם של מותג הם מראש מוגבלים ביכולת שלהם לבחור את המוצר הטוב ביותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר להנות מהMK3 ביום יום בלי שום בעיה, לפונקציית חובב ההגה אין מתג שמדליקים רק בנס הרים או ערד.

אישית אני נוסע על הקליאו עם בולמי קוני סגורים כמעט עד הסוף (קשיחים, למתקשים) ביום יום אפילו בנסיעה לסופר, אפילו לי זה נשמע דבילי.

אבל בשביל לתקוף כמה פניות בדרך כשאין אף אחד סביב ולהנות מהתקשורת וההרגשה אני מוכן שזה ישמע לי דבילי בכל יום נתון.

השירוקו רכב מעולה, הוא גם פונה לקהל יעד הרבה יותר גדול. אבל אין שום סיבה להרים גבה כשמישהו בוחר צרפתייה אנמית ולא גרמני זועם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
טאוווווווווווווווווווווווווווווב אחי.

אלכס, אתה זורק משפטים חסרי כל טעם ותכלית.

כנראה שלא הבנת את כוונתי, או שאינך מנסה להבין את כוונתי בכלל.

אחדד - במידה ויהיו לי התלבטויות בין שירוקו לקליאו (והיה לי את הסכום בידי) - אני אבחר בקליאו. מובן יותר כרגע?

זה לא אומר שאני רץ, מוכר את הפביה, מוכר איברים וקונה קליאו...

כל מה שאני אומר הוא שיותר קל לדבר מאשר אשכרה לשים את הכסף. כשתגיע ליום שתצטרך לבחור, נראה מה תבחר.

רגע, ולקנות רכב ספורט רק בגלל שהוא יפה וחזק בקו ישר זה נשמע יותר טוב מאשר לפסול רכב ספורט בגלל אבזור ומראה?

לי זה מזכיר לי את האנשים שקונים רכב שטח אבל לא יורדים לשטח. או להגיד שקניתי סדרה 7 בשביל התא מטען הגדול שיש לה.

בשבילי רכב ספורט אמור לענות קודם כל על הצרכים המוטוריים שלי, אם הוא לא עונה עליהם אז הרכב חסר טעם מבחינתי, גם אם הוא יספק ביצועים טובים פי 10 מהמתחרות.

אני שמח שתקנת בהודעה השניה שלך את ההצהרות המוגזמות שלך, זה משהו שלא הייתי מצפה לקרוא בפורום של חובבי הגה.

התשובה לשאלה מי יותר טובה (קליאו או שירוקו) היא פשוט הדרישות של מי שמעוניין לקנות אותם.

ד"א, לבחור שטען שהשירוקו עדיפה כי היא נמכרת בכמויות גדולות יותר, כנראה שאתה גם חושב אותו הדבר על יונדאי גטס ומאזדה 3?

שני הרכבים הם רכבי נישה. אין פה שום קשר לרכבי מרכז השדה שציינת.

אני סה"כ אומר שעובדתית הקליאו נמכרת הרבה פחות טוב מהשירוקו. אני גם אומר שלמחיר שלה חלק גדול בזה.

emotion of motion

פורסם

יאללה התחילה מלחמה.... רק חיכיתי ש"חכמים" כמוך יגיבו!

מה קשור לא יודעים לנהוג?! תמורת כזה סכום אני רוצה להיכנס לרכב שנראה סביר בפנים ולא כמו פח זבל.

כבר אמרתי שאני מעדיף קליאו במסלול על פני האוטו שלי?!

אבל לי יותר חשוב נוחות ופינוק באוטו מה לעשות... בגלל ש-95% מהנהיגה שלי אני לא "על הצד" כי אין איפה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

גם 95% מהזמן שאתה עם זוגתך הוא לא סקס. אבל יש מי שיודע מה חשוב לעומת העברת זמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגיל מסויים זה נהיה אסימפטוטי לכיוון ה- 100% :roll:

כדאי להפסיק את הזילזול ב- 197 172 לדורותיה,לא פעם הוכח שהזילזול הזה לא מחזיק מים.....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
שני הרכבים הם רכבי נישה. אין פה שום קשר לרכבי מרכז השדה שציינת.

אני סה"כ אומר שעובדתית הקליאו נמכרת הרבה פחות טוב מהשירוקו. אני גם אומר שלמחיר שלה חלק גדול בזה.

זה נכון שרואים הרבה יותר שירוקו על הכביש מאשר קליאו, זה לא אומר שאחת עדיפה על השניה.

אני הייתי מחזיק יותר את הטיעון שלך אם היית אומר שרכבים כמו הקליאו הולכים ונעלמים, מה שמראה ששוק "סוגדי התקשורת" הולך ונעלם, או במילים אחרות גם כאשר אין לקליאו הרבה מתחרות שמציעות את המעלות שלה, היא עדיין לא נמכרת כמו המתחרות. פה אני לגמרי מסכים, לצערי זה רק עניין של זמן עד שכל אופנת ה-"GO" תעלם מהעולם ונשאר עם רכבים שיודעים לתת רק "SHOW".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...