Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למצלמת תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכנראה יהיו פה תגובות כמו: אני מקווה שתפסו אותך, מגיע לך, וכו'

אבל זה קרה בטעות ואני מקווה שלא יהיו תגובות כאלה

היום עצרתי ברמזור, הנתיב שלי ממשיך ישר, והנתיב משמאלי פונה שמאלה. ויש 2 רמזורים, אחד לאלה שממשיכים ישר, ואחד לאלה שפונים שמאלה.

אני עמדתי ברמזור אדום, והרמזור לפניה שמאלה נהפך לירוק ואני בטעות הייתי בטוח שזה הרמזור שלי והתחלתי לסוע (אין לי מושג איך זה קרה לי)

שכבר עברתי חלק מהצומת הבנתי את הטעות, אבל פחדתי לעשות רורס כי היה לי ברור שזה ממש מסוכן

לא קיבלתי פלאש, ושחזרתי לכביש לא ראיתי שיש מצלמות.

השאלה שלי היא (ואני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל בשביל שאני ירגע): האם יש כזה דבר מצלמות תנועה נסתרות? זה היה בצומת בתוך העיר ליד מרכז קניות

וחשוב לי להגיד, לא עשיתי את זה בכונה, לגמרי טעות, ואני בחיים לא עשיתי ויעשה דבר שמסכן אותי ואת האנשים על הכביש.

פורסם

אם לא ראית מצלמה אז לא צולמת.

שים לב פעם הבאה. לחבר שלי בעבודה זה גם קרה פעם רק שאצלו זה נגמר בתאונה קשה (באשמתו), כאבי תופת שלו ואישתו ושלילה ארוכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...