Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת h4 לרכב.

shlomi ohana
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי בבקשה עזרה בקשר למנורת הh4, שמעתי שהמחיר שלה הוא זול והיא נותנת תאורה בצבע לבן-כחלחל.

בכל אופן ברשותי רכב מסוג subaru impreaza wrx שנת 2004, ורציתי להתקין ברכב את המנורות האלה בגלל שהבנתי שעל קסנון עושים בלאגן ולא מעבירים איתו טסט.

אשמח לחוות דעת על המנורה,מחירים,ושל איזו חברה הכי כדאי לקנות את המנורה.

תודה!!

*נ.ב.-אשמח לעזרה גם בקשר לפנסי הערפל.

פורסם

יש לי את הנורות הללו, בטעות רכשתי את ה H4 במקום H7 עלותם 70 ש"ח.

אם אתה חושב שהן מאירות טוב יותר אתה טועה, הן בסך הכל נותנות גוון לבן כחול בהיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לתשובתך נהגת שודים,

אבל אני שמעתי שיש גם מנורות מסוג h4 או h7 של חברת פיליפס שאומנם עלותם היא יותר יקרה אך עוצמת האור שלהם לא נופלת מהעוצמה של האור הצהוב ברכב.

אשמח לעזרה מצד אנשים שמכירים את נורות הלוגן של פיליפס,צבעם,מחירם,וטווח המחרק שלהם.

פורסם

חבר'ה רציתי בבקשה חוות דעת על המנורות Diamond Vision ממישהוא שיש לו אותם או שראה אותם.

האם הצבע של האור שלהם באמת לבן כחול ושונה מהאור הצהוב הרגיל או שהם מאירים חלש ואין כמעט הבדל.

תודה!!!!!

פורסם

הן אכן מאירות בדומה לקסנון מבחינת הצבע.

מבחינת העוצמה, הן מאירות חלש יותר מנורה רגילה. לצבע הכחול יש מחיר, אין מה לעשות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש סוגים רבים של מנורות H4 של פיליפס ובכלל.

שבוע שעבר התקנתי באוטו שלי נורות H4 של פיליפס Vision Plus

הם אמורים לספק 50% יותר אור מנורות H4 רגילות (כך על פי הפרסום).

אני לא יודע אם זה באמת 50%, אבל תחילה התקנתי נורה אחת על מנת להשוות, והאור ללא ספק יותר חזק.

האור הוא גם לבן יותר מהנורה הרגילה, אבל אינו נוטה לכחול, והוא גם חוקי לשימוש בישראל, בניגוד לחלק מהנורות הכחולות, שיעשו לך בעיות עם הכחולים.

אין לי מושג כמה הם עולים בארץ. אני מצאתי אותם ב 5 יורו ליחידה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

גם אצלי מותקנות vision plus.

זה יותר חזק אבל בטח לא 50% יותר. ה 50% יותר מושג בתנאי מעבדה רק בתחום מסוים של הספקטרום.

זה מה שנקרא benchmarking.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...