Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני צריך לקנות כבלים להתנעה. בהום סנטר הראו לי 2 סוגים:

סיני ב-50 ש"ח וVARTA ב-100 ש"ח.

ת'כלס, זה משהו שרק צריך לדעת שהוא עובד עבור הפעם בשנה שצריך אותו.

יש סיבה לקנות את הכבלים היקרים יותר?

תודה

פורסם

אני הייתי בוחר בכבלים היקרים יותר של VARTA כי כבלים דקים שאיכותם ירודה יאזבוך גם בפעם היחידה שתזדקק להם והם לא יצליחו להניע רכב שמצברו חלש.

אני תמיד משפר כבלי התנעה ע"י הלחמת סיבי הנחושת של הכבל אל התנין עצמו, להגברת מגע חשמלי טוב, כי הכבלים מגיעים כשהכבל מחובר אל התנין רק בלחיצה.

בברכה - רפי לין

פורסם

מציע לך בחום לבדוק במקומות אחרים.

אם אין לך הנחה של לפחות 30% בהום סנטר, צא מתוך הנחה שהם יקרנים.

אני דיי בטוח שתוכל לקנות כבלים שאיכותם סבירה בסביבות ה50 ש"ח במקום אחר.

ולדעתי כולם מיוצרים בסין.

פורסם

כבר יצא לי פעם אחת להתקע עם כבלים סיניים של אמריקן איגל , הייתי צריך לצרף שני סטים כדי שיהיה מספיק עובי מצטבר כדי להניע.

שווה להשקיע עוד כי ברגע האמת ה50 שקל האלה לא ישחקו תפקיד. רק תבדוק ש VARTA זה גם לא איזה משהו סיני שנמכר תחת המותג.

פעם היה לי סט איכותי שמקורו בשנות ה80, מהדברים שלא מוכרים כיום יותר. הלכו בתאונת טוטאל לוס יחד עם הרכב הראשון שלי (נלכדו בתוך תא המטען שהפך לאקורדיאון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תוכל לייצר בעצמך בעלות קטנה בהרבה

קרוקודילים יעלו לך 30 שקלים בחנות למוצרי חשמל לחשמלאים

כבל 25 קוודרט באורך 5 מטר שאותו תחתוך ל 2 יעלה לך כ 20 שקלים ,במקום שמחווטים לוחות חשמל.

יישאר לך רק להרכיב

פורסם

תיצר בעצמך,כבל של רתכת איחותי סביבות ה40 ש''ח קרוקודילים עוד 40 ש''ח 80 ש''ח ויש לך קבל איכותי שלא חייב להתניע את הרכב שמספק חשמל

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
תוכל לייצר בעצמך בעלות קטנה בהרבה

קרוקודילים יעלו לך 30 שקלים בחנות למוצרי חשמל לחשמלאים

כבל 25 קוודרט באורך 5 מטר שאותו תחתוך ל 2 יעלה לך כ 20 שקלים ,במקום שמחווטים לוחות חשמל.

יישאר לך רק להרכיב

אם הקרוקודילים לא צבעוניים הייתי מוסיף גם סרט בידוד אדום לסמן את הקטבים של ה + (שני כבלים באותו צבע מזמינים קצר).

פורסם

הכבלים הסיניים של היום הם כבלים עבים מאוד ונראים איכותיים גם אלו של ורטה רק שהכל העובי הזה הוא בידוד שמכסה על כבל נחושת דק מאודד הכי כדאי זה כמו שהמליצו לך לייצר לך זוג כזה מחוטים של רתכת ותנינים יעודיים

פורסם

אני בספק שגם הכבלים של VARTA שווים משהו.

בשורה התחתונה מה שחשוב זה עובי מוליך הנחושת בכבל ואיכות התנין (החשיבות בסדר שרשמתי).

להכין סט איכותי בעבודה עצמית עולה הרבה יותר מ-80 ש"ח. אני נוהל להשתמש בתנינים קטנים של רתכת ולא בתנינים גדולים לכבלים, שלא שווים הרבה בעיניי. בתנינים של רתכת יש גם צמת גישור רצינית בין שני הצדדים וגם חיבור קרוב לנקודת המגע ולא בקצה.

• תוכן חדש...