Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף tsi תקלות חוזרות 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי שום דבר אישי נגד אף יצרן

אני פשוט אומר שמי שקונה פולקסווגן צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי טוב שיהיה לו בעיות כלשהם... תאמין או לא אבל אפילו אני שוקל לקנות את הגולף GTI החדשה ובגלל בעיות האמינות שלהם אני עדיין שוקל...(ולפי דעתי זה רכב מעולה)

מבלי לפגוע חס וחלילה אבל אולי כדאי שתוותר .

כיף גדול ושקט אתה תמצא בקורולה סאן או בניסאן טידה או כך שחבל .

ולעניין,

כאחד שעובד בחברה ומוסר רכבים חדשים ללקוחות אני רק יכול להגיד שרוב בלקוחות הם לקוחות חוזרים או כאלה שרוצים רכב חזק ואיכותי ,ודוגמאות על כך יש לי מספיק משלושה חודשים אחרונים .

נ.ב

בן כמה האדון והאם היה לו רכב מהקונצרן ,ואם לא אז מאיזה קונצרן היה לו (ולא לחבר או לאבא וכד')?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה

אני לא אומר שפולקסווגן הוא רכב גרוע.

דרך אגב החבר שהיה לו את הגולף דיזל מודל 2006- לומרות כל הבעיות רצה לקנות חדשה ובסוף הזמין רכב אחר אחרי ששיגעתי אותו- אמינות מבחינתו זה לא פרמטר כי הוא נוהג ב"גולף"

יש אנשים שנתפסו למותג גם אם הם קיבלו שירות גרוע או לא אמין וכו' רק כדי שיהיה להם מותג נחשב

לגבי אני בן 27 איש עסקים ולא איזה ילד

יש לי כיום אלפא 159 2009 ומאזדה6 פרימיום 2007 לפני זה היה לי מאזדה6 2003 ואלפאGT 2006

נוסע קבוע לנורברגרינג והייתי בקורס מירוצים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מה שאתה מתכוון זה בגיר סלספיד, בהתחלת נסיעה פשוט תתן יותר גז וכך לא תרגיש את השיחרור של הקלאץ

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

דווקא בגיר ידני והבנתי שזאת בעיה שמוכרת בכל העולם.

זה מופיע בחלק מהרכבים.

פשוט הגיע אלי לקוח עם הבעיה ואמר לי שאוטודלתה פותרים אותה על ידי עידכון תוכנה,_ואכן אחרי ששידרגנו לו את התוכנה {UPSOLUTE}נעלם הגימגום/קירטועבסלד נמוך.

מה שעוד השתפר מאד הוא תיצרוכת [צריכת] הדלק, שירדה ב10% במהירויות שיוט מחוץ לעיר.

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

מצטער, אבל לא מכיר בעיה זו. גם לא מחברים שלי עם 159

פורסם
אמת מידה למה ?

לבוצה במנוע ?

לבעיות מחשב וקטליזטור ?

לסעפות פליטה ?

הגלוריפיקציה שעושים בארץ לרכב כל כך בסיסי ופשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש.

כולה מקרר על 4 גלגלים שבארץ זוכה למחיר מופרך כאינטרס של שמאי וחברות ליסינג , כנ"ל מאזדה 3.

נכון,לקורולה בשנים 03- 04 את הבעיות שציינת,לעומת WV בטיוטה למדו והתשפרו.

הקרולה היא לא רכב מיוחד והגולף גם לא,גם הגולף זה רכב בסיסי ופשוט.

אתם מדברים כאילו הגולף היא מינימום פרארי,אז מצטער לאכזב אותם,זה רכב לא רע,וזהו.

זה לא שהגולף לא אמינה,היא פשוט הרבה יותר רגישה מרכבים כגון הקורולה ומאזדה 3.

בקורולה אתם יכולים לנקות את הדאשבורד עם אקונומיקה ולא יקרה כלום לרכב,לעומת זאת בגולף אם לא משתמשים במוצרים שקניתם בצ'מפיון כל הרכב מבפנים מתקלף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...