Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף tsi תקלות חוזרות 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי שמועות של בעיות אמינות מחברים של חברים, אז הנה מספר מכוניות של חברים טובים והתקלות שלהם:

טוארג- בעיות חשמל חוזרות ונשנות

גולף TDI 2006- הלך סטרטר, רדיאטור, מגדש טורבו, כל הצבע מהפלסטיקים בתוך הרכב ירדו (הרכב היה בן פחות משנה)

גולף 2000- רכב בן שנתיים בזמנו 70 אלף קילומטר הלך הגיר, והחלונות נפלו פעמיים (בפעם השניה הוא כבר שילם)

פולו 2000- כל החלונות תקועים מברגים כי נמאס לו ללכת למוסך כל פעם שחלון נופל

באילת יש מונית ג'טה שרשום עליה "פולקסווגן ג'טה קנית אל הכסף בכית"- צריך להוסיף עוד משהו...

אני יכול להמשיך...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי שמועות של בעיות אמינות מחברים של חברים, אז הנה מספר מכוניות של חברים טובים והתקלות שלהם:

גולף TDI 2006- הלך סטרטר, רדיאטור, מגדש טורבו, כל הצבע מהפלסטיקים בתוך הרכב ירדו (הרכב היה בן פחות משנה)

גולף 2000- רכב בן שנתיים בזמנו 70 אלף קילומטר הלך הגיר, והחלונות נפלו פעמיים (בפעם השניה הוא כבר שילם)

באילת יש מונית ג'טה שרשום עליה "פולקסווגן ג'טה קנית אל הכסף בכית"- צריך להוסיף עוד משהו...

אני יכול להמשיך...

וואו, רוצה לבדוק פה בפורום כמה מנועים הלכו בקורולות ?

קישקוש והכללות ותו לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת! אחד החברים הטובים שלי מחזיק בטוארג tdi שנשחט באופן יום יומי בשטח ובכביש

(התנאים מחייבים, חלק מהעבודה)

ועבר בגבורה את ה200 אלף ק"מ כבר ועדיין בועט כמו חדש.

לא שאני חסיד של גרמניות, בכלל לא. אבל מעניין שרק יוזרים חדשים שיש להם פחות מ50 הודעות

מתלוננים ללא היכר.

תמיר.

פורסם

רק תזכיר לי כמה קורולות נמכרות וכמה גולף או פולקסווגן בכלל

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

אני בטוח שיש לך אמת סדורה על כל תוצרת ותוצרת , כולם מיד של חבר של חבר שלך.

יש תוצרת כלשהי אצלך שיוצאת בסדר חוץ מהיפניות ?

פורסם

אין לי שום דבר אישי נגד אף יצרן

אני פשוט אומר שמי שקונה פולקסווגן צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי טוב שיהיה לו בעיות כלשהם... תאמין או לא אבל אפילו אני שוקל לקנות את הגולף GTI החדשה ובגלל בעיות האמינות שלהם אני עדיין שוקל...(ולפי דעתי זה רכב מעולה)

פורסם

אני לפני שנה מכרתי ג'טה שנת 2007 עם מנוע 2.0 fsi עם 30.000 בזמן שהרכב היה ברשותי לרכב לא היו בעיות מכניות

כלל וכלל, במהלך התקופה שהיה ברשותי הוא עבר טיפול קטן ב 15.000 ולפני המכירה טיפול גדול ב 30.000, כמו כן לאחר כחצי שנה החלו הכפתורים של המזגן, הרדיו והחלונות חשמל להתקלף,והריפוד בדלתות החל להיפרם,נכון שהדבר הוא מעצבן לרכב בן חצי שנה אבל עדיין יש לקחת את הדברים בפרופורציה,יש לציין שהכל הוחלף במסגרת האחריות לשביעות רצוני המלאה.

ללא ספק הרכב הבא שלי יהיה מתוצרת vag.

אני בטוח שגם לטויוטה ומאזדה יש תקלות ויצא לי לשמוע די הרבה, אני מעדיף שיתקלפו לי הכפתורים ברכב מאשר לנהוג במקרר!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

גיבשת דעה על יצרן על סמך רכבים משנת 2000 , אכן דרך לוגית לקבלת החלטות.

פורסם

גולף 2006

טוארג 2006

גטה 2009

ועוד דוגמאות פה עם השירוקו והגולף 2009

זה לא 2000 זה חדש

פורסם

אני יכול להמשיך...

הייתה לנו גולף 2002 בזמנו. 85K ק"מ ב-3 שהים כמעט ואפס תקלות (חוץ מחלונות קדמיים שנפלו אחרי שנה ותוקנו במסגרת אחריות). מכונית מצויינת.

אתה יכול להמשיך, זה נכון, אבל אז אתה רק תוציא את עצמך לא מבריק במיוחד. לא צריך להיות צר אופקים ומלא דעות קדומות מפה ועד להודעה חדשה.

פורסם
גולף 2006

טוארג 2006

גטה 2009

ועוד דוגמאות פה עם השירוקו והגולף 2009

זה לא 2000 זה חדש

זה לא מה שכתבת בהודעה המקורית שלך, אבל לא נורא, אתה מעדכן את המסקנות שלך תוך כדי תנועה.

פורסם

אני יגיד את זה עוד פעם, אין לי שום דבר נגד מכוניות גרמניות, כל אחד יעשה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה, יש כאלה שפרמטרים אחרים יותר חשובים לו לדוגמא: ביצועים, נוחות, פוזה, שם מותג וכו'. אני שאני הולך לקנות רכב חדש חשוב לי מאוד אמינות ולכן עד היום לא היה לי רכב גרמני. ולגבי דעות קדומות כיום יש לי אלפא 159 ולפני זה אלפא GT שתיהם עם 0 תקלות אם הייתי מקשיב והולך לפי דעות קדומות כנראה שאין סיכוי בעולם שיהיה לי אלפא אבל אני לא קונה לפי דעות קדומות, אני קונה לפי ניסיון שלי או של חברים ולא חברים של חברים.

משהו שקנה רכב כמו גולף ב150-200 אלף שקל ולא מבסוט ממנו בטח לא רץ לספרה לחבר'ה שהאוטו חרא.

פורסם

קרובי משפחה שלי מחזיקים ג'טה בת שנה וחצי שכבר חצתה את ה-120 אלף קילומטרים. האוטו עובר קריעה יומיומית. האצות חזקות ובלימות חזקות ונסיעות ברחבי כל הארץ. טיפולים מתבצעים בדרך כלל אחרי הזמן ונוהגים עליו 6 אנשים שונים בשבוע (לפחות).

הרכב מפגין אמינות מרשימה ביותר, שום כפתור לא התקלף ולא הייתה אפילו בעיה אחת ולו הקטנה ביותר. יש לציין שזו ג'טה דיזל.

הרכב הקודם של אותם קרובים היה טויוטה קורולה מהשנתונים הבעייתים שקיבלה את אותו היחס בדיוק ועברה נסיעות שטח ואינספור תאונות חנייה ופגיעות מכל דבר שזז (דודה שלי אוהבת להילחם ידיות של פחי זבל, מה שגרם פעם לחור בפח!!), השיא היה 40 אלף קילומטרים בלי טיפול והרכב לא צייץ.

הבאתי את הדוגמאות האלה כדי להמחיש שתקלות הן אולי עניין של מזל, יש מכוניות שיוצאות "מקוללות" ואילו יש כאלה שעוברות התעללות ומפגינות אמינות מרשימה.

לי אישית לא יצא לשמוע על "למון קארס" בסביבה הקרובה אליי אבל זו תופעה שקיימת.

פורסם
אין לי שום דבר אישי נגד אף יצרן

אני פשוט אומר שמי שקונה פולקסווגן צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי טוב שיהיה לו בעיות כלשהם... תאמין או לא אבל אפילו אני שוקל לקנות את הגולף GTI החדשה ובגלל בעיות האמינות שלהם אני עדיין שוקל...(ולפי דעתי זה רכב מעולה)

תקלות יכולות לקרות בכל רכב,מכל יצרן.

אתה והמזל שלך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...