Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 106 xr מנוע 1400 שנת 94 , ברכב מותקן הגה כוח שברצוני להחליפו להגה רגיל השאלה שלי היא האם הגה רגיל של 106 מאותו הדגם יתאים בלי שינויים לרכב שלי ? .

- אני יודע שאין הגיון לפעולה אבל זה רצוני .

פורסם

זה מאוד מזכיר לי מישהי, שעשתה הסבה מרגיל לאוטומט בלנסר מתחילת שנות ה-90.

נכון שיותר זול להחליף רכב, נכון שרוב רובם של הלנסרים אוטומטיים, אבל היא רוצה!

מה המטרה מאחורי זה?

להקטין הפסדי מנוע? להקטין תצרוכת הדלק?

הפתרון המהיר והקל הוא להוריד רצועת ה"כ, ועל הדרך לעסות גם כושר!

זה גם יוזיל לך את הטיפולים :wink:

פורסם

המסרק הגה דפוק ולכן אני חייב להחליף אותו בכל מקרה השאלה אם אני יכול לקנות ישר הגה רגיל ולא כוח שבו אני יצתרך לבטל דברים .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון , קניתי מסרק הגה רגיל והוא מתאים אבל התעוררה בעיה חדשה שהמוט שמקשר בין ההגה עצמו למסרק קצר יותר מאשר אותו המוט בהגה רגיל ועכשיו הוא בעצם לא מגיע למסרק החדש .

חדש עולה 1700 ש"ח ולכן אפשרות זו נשללת .

עכשיו אני מחפש מפירוק אבל איני מוצא פרוקיות שברשותן פגו 106 ולכן אשמח לכתובות והצעות , אני מתגורר באזור השרון \מרכז .

פורסם

אילן כל העניין הוא שאני מחליף להגה רגיל ולכן איני רוצה לשפץ את ההגה ההדראולי הישן .

אני צריך פתרון לבעיה החדש עניין המסרק כבר סודר .

פורסם

היום עלה לי רעיון להחליף את המסרק המכני שקניתי במסרק הדראולי כמו שהיה לי במקור וכך לא תהיה לי בעיה של התאמה ופשוט לא לחבר אליו ת המערכת ההדראולית והוא יתפקד כמו מסרק הגה רגיל .

האם אני צודק ? .

פורסם

צודק.

אבל אם כבר אתה מחליף למסרק הגה הידראולי אז תחבר אותו ותשאר עם ההגה ההידראולי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

טועה טעות מוחלטת,ואתה גם דיי הזוי.

מסרק הדרואלי שמבטלים לו את אספקת השמן יהיה קשה משמעותית מהגה רגיל ללא הגה כוח.

מה הבעיה כבר אצלך שאתה רוצה לבטל את ההגה כוח?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הוא צודק בזה שזה יתפקד. קשה מאוד אבל יתפקד.

בהודעה השלישית שלך כתבת שהבעיה שלך היא שהמסרק דפוק.

למה לך לוותר על אביזר כל כך נוח ברכב? הרי ידוע שברכבים האלה ההגה כוח מספק תקשורת מעולה לנהג (כמעט כמו הגה מכני).

אשמח אם תפרט מדוע אתה רוצה לוותר עליו?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ל 106 devil האם מה שיעשה את ההגה קשה יותר מהגה רגיל היא המערכת וההתנגדות שלה כאשר היא לא פועלת ובעצם "נגררת" אחרי פעולת הסיבוב או עצם המסרק עצמו שבנוי שונה ? , בנוסף בצעתי עוד חיפוש ומצאתי שרשור של חבר הפורום "אאוץ" שבצע בדיוק את אותה הפעול בסיירה והתוצאות היו טובות כאשר הוא הוריד את כל המערכת וביצע " לופ" שלא בדיוק הבנתי מה זה אומר אשמח להסבר .

פורסם

אחת הסיבות היא שבהגה כח יש יחס העברה גבוה, שנותן פחות סיבובים מנעילה לנעילה אבל גם מצריך יותר כח כשאין לו תיגבור.

פורסם

עדכון , היום בררתי לגבי שיפוץ והמחיר הוא 800 ש"ח .

השאלה שלי עכשיו אם אני מחליט לשפץ ולא לחבר את המערכת ההדראולית האם אני חייב לעשות "לופ" ולמלא את המסרק בשמן או שהוא יכול לעבוד ריק ? .

ואם לעשות "לופ" אז פשוט לחבר צינור בין 2 חיבורי השמן במסרק למלא ולסגור ?

פורסם

תסלח לי, אבל אני ממש אבל ממש לא מבין אותך.

איזה סיבה יש לך שלא לחבר את ההגה כח?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...