Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להגיע ל350 כ"ס בקופרה זה מה שצריך להחליף

אם הרכב עם קילומטרז נמוך ניתן לוותר על התלתלים

הסעפת יניקה המקורית טובה ל400כ"ס

האינטרקולר המקורי בשילוב הזרקת מתנול יעשה עבודה טובה

שכחתי צריך גם משאבת דלק מחוזקת

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביחי בקשר לקיט של המתנול

המים אחראים לקירור הטמפ' ביניקה והמתנול אחראי להעלאת האוקטן ?

יש אפשרות לנסוע עם 100% מים בלבד במיכל ?

ואם כן איך זה עובד בדיוק ? המים נכנסים לסעפת יניקה ?

פורסם

ניתן לנסוע רק עם מיים ולהנות רק מירידה בטמפרטורת היניקה

ההזרקה ממוקמת אחרי האינטרקולר ולפני המיצערת

צורת ההזרקה דומה לערפל סמיך ודומה לצורת הריסוס שמשתמשים על מאוררים בבתי קפה בקיץ

בגלל צורת הריסוס כל האויר בא במגע וכך הטמפרטורה יורדת וההספק עולה

בקופרות לדוגמא ביום של 35מעלות קיבלנו בין 35-40 מעלות ביניקה לעומת 60-65 ללא הזרקת המתנול

ברכב שלך אתה יכול לבדוק טמפרטורת יניקה על ידי VAG-COM

תיבדוק מה הטמפרטורה במהלך כמה האצות מהילוך 2 עד כמה שאתה יכול

אם האינטרקולר שלך עושה את העבודה הטמפרטורה ביניקה לא צריכה להיות יותר מ10-15 מעלות מעל הטמפרטורה בחוץ

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

להגיע ל 250 עם K03S זה אומר שטורבו יעבוד כל הזמן בשיא שלו,שמצדו אומר אורך חיים קצר ביותר.ואיך בדיוק אפשר להגיע ל250 .נניח אחרי צ'יפ ופילטר זה 215 (אפסולוט כרגע),צנרת עוד 15,משאבת דלק לא נותנת תוספת וגם לא אינלט .הגענו ל 230.איפה עוד 20? :oops:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
ניתן לנסוע רק עם מיים ולהנות רק מירידה בטמפרטורת היניקה

ההזרקה ממוקמת אחרי האינטרקולר ולפני המיצערת

צורת ההזרקה דומה לערפל סמיך ודומה לצורת הריסוס שמשתמשים על מאוררים בבתי קפה בקיץ

בגלל צורת הריסוס כל האויר בא במגע וכך הטמפרטורה יורדת וההספק עולה

בקופרות לדוגמא ביום של 35מעלות קיבלנו בין 35-40 מעלות ביניקה לעומת 60-65 ללא הזרקת המתנול

ברכב שלך אתה יכול לבדוק טמפרטורת יניקה על ידי VAG-COM

תיבדוק מה הטמפרטורה במהלך כמה האצות מהילוך 2 עד כמה שאתה יכול

אם האינטרקולר שלך עושה את העבודה הטמפרטורה ביניקה לא צריכה להיות יותר מ10-15 מעלות מעל הטמפרטורה בחוץ

והמים לא פוגעים במנוע?

פורסם

כמו שאביחי הסביר,המים נכנסים לפני סעפת היניקה כתרסיס,הם מתאדים עם האויר החם שנכנס למנוע ומקררים אותו

idsaash אין פה מספרים מדויקים,אתה יכול להשים צנרת שתוריד לך מהביצועים,וצנרת שתעלה ביצועים

וסתם שתדע שצנרת לא מוסיפה כח סוס,היא עוזרת למנוע לפלוט גזים מהר יותר ומיעלת את עבודת המנוע

ובעקבות כך המנוע מיצר יותר כוח סוס ומומנט,כמו כן פילטר אויר שתורם בזה שהמנוע יונק אויר יותר בקלות.

כוח סוס הוא נתון שנגזר מהמנוע ולא מצנרת או פילטר אויר.בעזרת כל הדברים שמסביב-צנרת,קולר,פילטר,טורבו ועוד המנוע מפיק יותר כ"ס ומומנט,וכמובן כל זה לא תקף אם לא שמת צ'יפ שיחבר את הכל ביחד ויגלגל את כל העינינים

ואם אתה רוצה לדעת איך מגיעים ל250 כ"ס במנוע הזה אז פשוט מאוד

בעזרת פילטר וצנרת המנוע יונק ופולט גזים בחופשיות,בעזרת הקולר האויר שנכנס למנוע יותר קר והפיצוץ של הדלק יותר יעיל

כמובן צריך משאבת דלק,פלאגים,ומזרקים שיתמכו בכל הספק נדרש...ובסוף בסוף הצ'יפ שמוסיף יותר אויר ודלק בתערובת נכונה

והטורבו שמעלים איתו גדישה,עם כל זה ההספק עולה לסביבות ב250 כ"ס במנוע

יש מבין ?

פורסם

אני מבחן

מה שאתה לא מבין זה איך בדיוק אתה עובר את 230 ,במנוע כמובן..כי מזרקים ומשאבת דלק מקורית תספק את הסחורה עד לשיא העבודה של טורבינה,כמו כן גם קולר חזית המקורי.

אז איך מגיעים ל 250,אה?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני רואה שאתה ממש לא מבין

אני הסברתי את זה הכי פשוט שאפשר ואתה אומר שאני לא מבין ??

אולי אני יסביר לך את זה בבדידים וציורים אז תבין.

ובכל זאת אני יעשה ניסיון אחרון

הצ'יפ מוסיף כ"ס לפי הסטאפ של האוטו

אם אפסולוט אמרו שצ'פ לקופרה עם פילטר אויר מוסיף נגיד 30 כ"ס זה לא אומר שאתה לא יכול להעלות יותר מזה

הטורבו הזה יכול לספק אויר עד 250 כ"ס-+ בגדישה מסוימת רק בתנאי שתיתן לו תמיכה מלאה.

תמיכה הכוונה היא שאם אתה רוצה להוציא את הטופ של הטורבו הזה אתה צריך להעלות גדישה

ובשביל להעלות גדישה אתה צריך משאבת דלק שתיתן יותר דלק בטורים גבוהים,אתה צריך צנרת פליטה שתפנה ותכניס גזים מהצילינדר בלי היתנגדות ובמהירות,ואתה צריך פלאגים שיחזיקו גדישות גבוהות מהמקור

בשביל כל זה אתה צריך לעשות צ'יפ "קאסטום",זה הצ'פ היחיד שיודע מה הסטאפ שלך ובעזרתו אתה יכול להוציא את כל הביצועים מהרכב והתמיכה שנתת לו.

אתה לא מצפה שצ'יפ "מדף" של אפסולוט יעלה אוטומטית את הרכב ל250 כ"ס אם הצ'יפ הזה מתוכנן לתת דלק וגדישה בשביל 210 כ"ס נגיד,גם אם תתקין את כל התמיכה ל250 כ"ס הרכב לא יסע כמו 250,אתה חייב לעשות צ'יפ חדש ואז תוכל לתת יותר דלק ולהעלות גדישה כי האוטו שלך תומך יותר וככה אתה מגיע ל250 כ"ס

אני מקווה שהבנת כי אני מאוד הישתדלתי לתת לך תשובה

אם לא הבנת אז יש אצלך בעיה

פורסם

K04+ ווסת לחץ דלק 4 באר+ תוכנת מדף של APR נותן 245 סוסים בהתחייבות.

ללא שום שינוי נוסף למעט ההמלצה להחליף דאון פייפ (שזה מומלץ בכל מקרה)

ב GIAC נותנים עם אותו טורבו עם מזרקים וחמוצים שונים תוספת של 60-100 כ"ס (תלוי בסט אפ המדוייק)

גם ל REVO וגם ל UNITRONIC יש קבצים עבור הטורבו הזה.

אבל סוסים זה לא הכל.

K04 מחזיק יותר גדישה (יעילה) ולאורך זמן וסל"ד גבוה יותר.

K04-001 לעולם לא יהיה תחליף ל GT28 ובוודאי לא תחליף לגדולים יותר. הוא גם עולה חצי מכך במקרה הגרוע ובד"כ הרבה פחות מכך.

K04-001 הוא תחליף אך ורק לטורבו המקורי ומאפשר עליה משמעותית בהספק במינימום עלות ובמקסימום זמינות (זהה למקורי) ואמינות גבוהה יותר.

זה נכון שאפשר "לקרוע את האים אמא" של ה K03S ולגרד הספקים של 250 סוסים (ביום טוב) אבל יש מחיר להרצת מכלולי רכב בעצימות מלאה. מה גם שבכדי להגיע להספקים כאלו עם K03S צריך להשקיע לפחות כמו (ולדעתי יותר) מאשר השדרוג ל K04-001

שורה תחתונה, הספקים של 250-280 בעלות של 9000-13000 ש"ח (כשנקודת המוצא היא רכב מקורי לחלוטין) זמינות זהה למקורי, רצועת כח ליניארית בדומה למקורי ואמינות של רכב מהחברה.

אהה, וגם מראה מקורי. בלי אינטרקולר בולט, מנוע עמוס צינורות וחוטים וללא ומע' פליטה רועשת.

רכב עם K04-001 יראה בדיוק כמו רכב סטנדרטי, רק חזק הרבה יותר.

אם יש לך 22 אלף או יותר להשקיע. ברור שעדיף ללכת על הגדולים. הם חזקים משמעותית.

אם התקציב הכולל הוא סביב ה 10, הייתי שוקל זאת ברצינות.

אם נתחשב בעובדה שבכל מקרה שמים תוכנה (לפחות 2000 ש"ח או כמעט כפול עם בוסט קונטרולר) ושניתן לקבל זיכוי עבור ה K03S בגובה של עד 2800 ש"ח אזי ההשקעה האמיתית מסתכמת בסביבות 4500 ש"ח מקסימום 5000 ש"ח כולל עבודה.

לדעתי, 4500 ש"ח תמורת איביזה עם 250 סוסים זה יחס לא רע בכלל. בהחלט שווה מחשבה.

אין באמור לעיל כדי לפתוח במלחמת עולם. כל אחד זכאי לדיעה משלו וברור שחלק נכבד מהדיעות נגוע באינטרסים (גם שלי)

כל הדיעות טובות וחשובות. גם לעובדה שהחברות הגדולות בעולם לשיפורי VAG מציעות את האופציה הזו יש משמעות.

בסוף, הכל מסתכם בשורה התחתונה בחשבון הויזה. כל ריגוש והמחיר שלו.

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...