Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים 205/55R16

mindbomb
שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מחפש צמיגים אחוריים במחיר סביר (עד 550-600 גג כולל מעמ ועבודה לצמיג, נראה לי מספיק, רצוי פחות) ל-307 2L שלי.

הקדמיים הם Continental SportConnect-1 ממרץ 2009.

דרישות:

1. נוחות נסיעה (רך?)

2. שקט שקט שקט

3. אחיזה

4. בלאי נמוך (אם זה לא מתנגש עם שאר הדרישות)

(כן עשיתי חיפוש בפורום)

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם נוסע על91V Continental SportConnect 205/55R16 והם עושים את העבודה כמו שצריך, עונים על הכל הדרישות שצינת.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"צמיגי שטרק" נס ציונה מאחורי תחנת הדלק בכביש המוביל לרחובות ,

500 או 550 ש"ח לצמיג לא זוכר בדיוק , אבל ביקשתי יומיים לפני שיזמין לי אותם כי לא היה במלאי ורציתי את אלו ספציפית.

אני מאמין שיש טלפון ב144 אתה יכול להתקשר לברר .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השבוע הרכבתי רבעיית פאלקן 912 ב1600 ש"ח במידה הזו.

יש לי את אותו צמיג רק במידה שונה גם על הקסארה שלי כבר קרוב לשנה, שקטים, אוחזים, נוחים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"צמיגי שטרק" נס ציונה מאחורי תחנת הדלק בכביש המוביל לרחובות ,

צמיגי שטרק - יקרנים.

באיזור המרכז - צמיג ישיר, צמיגי אנטון וצמיגי כחלון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוסע כבר יותר משנתיים על רביעייה במידה הזו מסוג TOYO PROXES4 94V , מאוד מרוצה. אופציה נוספת : TOYO T1R.

המחירים סביבות ה500 ליחידה.

עם זאת,ברמת המחירים הזו אני גם מאוד מחבב את הקונטי ספורט (רצוי קונטי ספורט 2 או 3)

דווקא המחיר של הקונטי נשמע לי יחסית סביר , אפשר להשיג אותם בצמיג ישיר. את הטויו ניתן להשיג ברשת טייר קלאב.

אם אתה הולך לאנטון, שים לב שעושים לך איזון כמו שצריך כי המקום הוא כמו סרט נע , עובדים שם בלחץ ובמהירות.

מישלין אנרג'י הוא צמיג ירוק ליסינגי שנמכר במחיר מופקע וביחס עלות תועלת גרוע. לא הייתי מרכיב כזה.

בקשר לפאלקן - אותו סיפור, לדעתי הם פחות טובים משני הסוגים המדוברים, במיוחד במחלקת האחיזה על רטוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...