Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטובת אלו שעיניהם לא כ"כ חדות / לא היו שם - אילו רכבים משתתפים?

הכבוד כולו שלי ולכן אני אענה לך:

המוביל - אנוכי. פורד סיירה 1.6RS, מנוע 1.6 BDA, הספק 197 כ"ס ב - 9,500 סל"ד (הקו האדום מתחיל ב - 11,000 סל"ד).

שני אחרי - מישל גדג'. סיטרואן ויזה אלף אגמים 4X4. מאחר ויתרון ה - 4X4 גרם להרבה וויכוחים המועדון המוטורי הישראלי, במרוץ הזה מישל ניתק את ההינע האחורי כך שלמעשה בסרטון הזה הוא בעל הינע קדמי. לשם האמת ההסטורית יש לציין שבמידה ובזינוק הזה הוא היה מחובר 4X4, לא היה לי סיכוי.

שלישי - חיים רוה. פולקסווגן פולו 1.3. למעשה הוא התחרה בקטגוריה 1,300 סמ"ק (היו 3 קטגוריות: עד 1,000, עד 1,300 ועד 1,600 סמ"ק. בגלל מיעוט משתתפים, הקטגוריות 1,300 ו - 1,600 אוחדו). ל - 1,600 לא היה יתרון מובהק על ה - 1,300 בגלל שהתקנות אפשרו ל - 1,300 להנות ממשקל נמוך יותר (בתקנות היה לכל קטגוריה משקל מותר מינימום).

רביעי - אני חושב שזה היה רוני ממושב חצבה שבערבה (אני לא בטוח). הרכב פורד אסקורט MK1.

ואחרון - הסליחה איתו אבל אני לא זוכר מי זה היה. הרכב מיני מינור (כנראה 1,300 סמ"ק).

זהו. עברו רק 19 שנים ....

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

איזה כיף לראות את זה.

כמה קהל, כמה צבע, איזה סאונד. פשוט נפלא, גורם לגעגוע גם למי שלא היה, געגוע למשהו טוב באמת.

במהרה בימנו - אמן

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם
הכבוד כולו שלי ולכן אני אענה לך:

המוביל - אנוכי. פורד סיירה 1.6RS, מנוע 1.6 BDA, הספק 197 כ"ס ב - 9,500 סל"ד (הקו האדום מתחיל ב - 11,000 סל"ד).

שני אחרי - מישל גדג'. סיטרואן ויזה אלף אגמים 4X4. מאחר ויתרון ה - 4X4 גרם להרבה וויכוחים המועדון המוטורי הישראלי, במרוץ הזה מישל ניתק את ההינע האחורי כך שלמעשה בסרטון הזה הוא בעל הינע קדמי. לשם האמת ההסטורית יש לציין שבמידה ובזינוק הזה הוא היה מחובר 4X4, לא היה לי סיכוי..

זהו. עברו רק 19 שנים ....

טוב אז אם כבר אז נדייק בפרטים !

הויזה שלי נקראת " מיל פיסט" בתרגום מצרפתית - "אלף המסלולים" - מנוע 1450 סמ'ק - 145 כ"ס - הנעה קדמית,וזהו ההסבר לכשלון שלי בזינוק !

נכון שאם היתה הנעה כפולה לניר לא היה סיכוי , כמו שנכון שבגלל ההנעה האחורית של ניר לי לא היה סיכוי באותו זינוק !!

להזכירכם, הויזה הובאה לארץ לאחר קבלת אישור כדת וכדין מוועד המנהל של המועדון המוטורי,כאשר כולם רצו לקנות GTI 'ם למינהם ולעגו לי ,בכך שאני מביא רכב עם מנוע כל כך חלש , ואף אחד לא הבין שההנעה הכפולה היא הגורם המכריע שדחף אותי לקבל ההחלטה ולשנות כיוון וללכת על הוויזה !!

אני חייב להזכיר לכולם, שאני נענתי לדרשת הוועד דאז (של המועדון המוטורי הישראלי) להפוך את הויזה שלי ל-4X2

ובתמורה לכך תפתח קבוצת 4X4 ב-1991 !!

ומה קרה ??

באותה עונה 1990,כשהבנתי שהויזה אינה תחרותית מספיק, העברתי את כל מכלולי הויזה לשלדה של "טלבוט סמבה ראלי" וסיימתי את המירוץ האחרון וה"סוער" של העונה כשאני מוביל בטבלת האליפות , וכאן התנפצו כל ההשערות והטזות ש"מישל מנצח בגלל ההנעה הכפולה" !!!!

וכאן התחולל מחול שדים ובעזרת וועדת "ערעורים מפוקפקת" הצליחו לשלול ממני את הנצחון באותו מירוץ ובכך לגזול ממני את האליפות הכי מתוקה שזכיתי בה !!

ועוד הגדילו לעשות , כאשר לא עמדו בסיכום וב-1991 לא נפתחה קבוצת 4X4 ולכן פרשתי המועדון ושנה לאחר מכן נסגר,כמה עצוב!!

מישל גדז'

פורסם

ככה זה שכל החיים מסתובבים סביב נוסטלגיות.

דווקא מישל אני זוכר איזה אירוע עם הסמבה שבאמצע סיבוב קפץ לך מתג החירום והרכב כבה ,זה היה באותו אירוע?

ניר

רוני חצבה לא השתתף בעפולה ,לעומת זאת חזר לתחר עם אסקורט עופר טולדו.

ב1991 ירד המסך סופית על הראלי קרוס בישראל

ב1994 כזכור לכם התחלנו לאכול "חלומי" בקפריסין.

מירוצי מכוניות

פורסם
אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך.

מה אתה אומר דני?

אפשר כבר "להתנתק" מאשקלון

לעבור לאי השכן שאימץ אותנו בחום.

שנפתח שירשור?

בב"ח

איתן

פורסם

אני בהחלט חושב שאפשר לפתוח שרשור

המירוצים בקפריסין שהחלו ב1994 ונמשכו ברצף עד 2003 לא היו פחות מסקרנים מאשקלון.

פתח שרשור איתן אני בהחלט אמלא אותו בתוכן.

גם שם למישל יש מקום של כבוד (ואני לא צוחק)

מירוצי מכוניות

פורסם

תודה על הקרדיט אבל הוא לא ממש מגיע לי כמו שאמר ניר הוידאו שלו אני רק קינאתי קצת למה אין לנו היום מה שהיה לנו פעם...

תודה ל jep על התמונה

בעלים גאה של:

mercedes 190e 2.0

citroen ax sport 1.6

• תוכן חדש...