Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מראש מצטער אם אני לא עומד באיזה כלל פורום , זו ההודעה הראשונה שלי).

אבסורד מבחינת הנדסת אנוש בגולף 2001. מקרה שקרה כך קרה, בגולף , מסתבר אין צפצוף שמודיע על אורות דלוקים. כך שקרה מצב בו נגמר לי המצבר לחלוטין, אי לכך הנעילה המרכזית לא עבדה. לא דאגתי כי חשבתי שאוכל לפתוח בעזרת המפתח, לפתוח את המכסה מנוע ולחברים כבלים. איפה שאמור להיות שקע למפתח יש חיפוי פלסטיק שלוקח 3 שעות להוציא אותו מהמקום ואז מתגלה השוק, אין מתחת בכלל מנעול אלא איזה מנגנון אחר שגם הוא חשמלי ולא עובד. הזמנתי פורץ שהצליח לפתוח רק את מכסה המנוע , חיברתי כאבלים , פתחתי את הדלתות בעזרת השלט והנעתי. הצרה הגדולה בכל הסיפור הזה , שאיכשהו הדלתות הקדמיות לא נפתחות מבחוץ כרגע , הנעילה נפתחת , ניתן לפתוח מבפנים , אך מבחוץ בלתי אפשרי. מישהו נתקל בדבר כזה אי פעם? למישהו יש רעיון לפתרון?

תודה , אור

פורסם

ידידי היקר,

1. לרכב שברשותך קיימת התראה על השארת אורות דולקים אבל כנראה רכשת את הרכב מיד שנייה או שלישית והמנגנון תקול לכן ההתראה לא עובדת.

2. מנגנון פתיחת מכסה המנוע הינו מכני וניתן לפתוח את מכסה המנוע גם אם המצבר מנותק ולכן גם פה הזנחה/קומבינה/תקלה שלא טופלה ויש לגשת למוסך לטיפול בכול התקלות.

האם אתה זקוק להמלצה על מוסך מומחה לרכב שלך ?

איזה כייף לי :)

פורסם
ידידי היקר,

1. לרכב שברשותך קיימת התראה על השארת אורות דולקים אבל כנראה רכשת את הרכב מיד שנייה או שלישית והמנגנון תקול לכן ההתראה לא עובדת.

2. מנגנון פתיחת מכסה המנוע הינו מכני וניתן לפתוח את מכסה המנוע גם אם המצבר מנותק ולכן גם פה הזנחה/קומבינה/תקלה שלא טופלה ויש לגשת למוסך לטיפול בכול התקלות.

האם אתה זקוק להמלצה על מוסך מומחה לרכב שלך ?

1. יכול להיות שאתה צודק, האבסורד כאן הוא לא עניין התראה האורות אלה העובדה שברגע שנגמר המצבר אין דרך להכנס לרכב.

2. לא טענתי לקשר בין פתיחת מכסה המנוע לבין מערכת החשמל, אך פתיחת מכסה המנוע מבחוץ לאדם לא מקצועי היא כמעט בלתי אפשרית ,וכדי לפתוח אותו מבפנים ... צריך להכנס לאוטו. הדרך היחידה שפורץ מקצעי הצליח לפתוח את המכסה מנוע זה בעזרת חוט ברזל ארוך על הידית הפנימית שלו.

3. שאלתי היא בנוגע לסיבה לכך שהדלתות לא נפתחות מבחוץ כרגע.

פורסם

למה הפתיחה מבחוץ צריכה להיות קלה ? שכול גנב מתחיל יפתח לך את מכסה המנוע ויפרק לך את מחשב הרכב שעלותו 10.000 שקלים ?

הדלתות לא נפתחות לך מבחוץ בגלל שקיימת תקלה במנגנון.

במקרה אני מכיר את הרכב מכיוון שבעבר החזקתי את הרכב וטיפלתי בכמה רכבים מסוג זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדרך כלל הצפצוף של האורות לא עובד עקב בעיה במנעול דלת הנהג. (אם פותחים את הדלת ולא נדלק אור בתוך הרכב, זו אינדיקציה טובה לבעיה הזו)

לדעתי יותר פשוט לחבר (בצורה מסודרת, לא חאפרית כולל הלחמה וחיבור נעלי כבל על החוטים) את האורות דרך ממסר לסוויץ' מאשר להתחיל לפרק את הדלת ולהחליף מנעול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שמרק כתב: נראה שאחד מבעליו הקודמים של הרכב שלך היה מלך הקומבינות.

יותר מידי דברים לא מסתדרים לי במה שכתבת. בהנחה שהכל אמת, הייתי מכניס אותו בהקדם למוסך שיעיף את כל הבלגאן ויחזיר הכל למצב המקורי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

בגולף דור רביעי ישנם שני צילינדרים בדלתות הקדמיות לפתיחה

מכנית של מנעולי הדלתות .

מישהו אצלך עשה קומבינה וכנראה החליק את הידיות (הצילינדר כנראה הפריע לו)

וכעת לא ניתן לפתוח עם המפתח מבחוץ .

כמו כן כפי שאמרו לך אם זמזם האורות לא עובד זו בדרך כלל בעיה במנעול של דלת הנהג .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ברכב הזה שפורצים אותו לרוב תולשים את הצילינדר עם מברג

התיקון עולה כמה מאות שקלים ולכן הרבה אנשים לא מתקנים ואז ביום שאתה בא לפתוח עם מפתח

אתה מגלה ש....לא תיקנו

• תוכן חדש...