Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דודים שלי רוצים לקנות פורד פוקוס חדשה מהסוכנות.. ואני זוכר שראיתי באחד השרשורים שבאוקטובר 2010 תגיע המחליפה של הפוקוס ולכן לא משתלם לקנות אותו כרגע באופן פרטי..

מה דעתכם בנושא? זה צריך להוות שיקול באם לקנות את האוטו או לא? והאם באמת מגיעה מחליפה ב2010? אם כן, בטח הדבר ישפיע על הירידת ערך של הרכב לא?

תודה לעונים..

פורסם

קשה להגיד לך מתי היא תגיע, כי היא עוד לא הוצגה לקהל הרחב, לדעתי הגיוני מאוד שהיא תגיע בקיץ 2010 אבל לא נראה לי לפני... חשבתם על אופציות אחרות חוץ מפוקוס?אני לא יודע אם זה שייך אבל בקרוב צריכות להגיע מכוניות חדשות מקיה: הסול, הסיד החדשה והפורטה (גרסת סדאן מבוססת על הסיד). יש גם דגמים חדשים שנחתו לא מזמן ולא תהיה להם בעיה של התיישנות או משהו: מאזדה3 החדשה, שברולט קרוז, ועוד... תציין דרישות ויוכלו לעזור לך למצוא מכונית מתאימה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

כבר פורסם שלישראל הפוקוס הבאה תגיע ברבעון הראשון של 2011. באירופה היא תתחיל להימכר לקראת סוף 2010.

לדעתי רכב שיגיע עוד מעל שנה לישראל זה בכלל לא שיקול בקניית רכב חדש כרגע. אלא אם אתה באמת אבל באמת לא לחוץ על רכב חדש ויכול לחכות עוד הרבה מעל שנה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...