Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטין מונטגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטיישן היה להיט ונמכר רבות בגלל התוספת של 2 מושבים הפוכים שהפכו אותה בסט סלר בבני ברק.

האונו 70 היה אוטו חלום לזמנו = חלונות חשמל, מד טורים וומנוע 70 כ"ס על בודי קטן, בתקופה שכמעט כל המכוניות המשפחתיות היו בעלות 75 כ"ס עם תוספת תשלום לאופציה של מצית ושעון זמן.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היתה לי מטרו מודל 90 בצעירותי.

איך שקניתי אותה לקחתי אותה למוסך מורשה שניפח לה את הבולמים (למזלי הם לא היו סדוקים) והחליף לה שטנגות (הרביעי היה קופץ במאמץ) ומשם היא נסעה לא רע.

המנוע שלה היה חזק למדי. אחריה היה לי 205 1100 שהיתה עגלה לידה.

בכביש חלק האחיזה היתה לא רעה. בכביש משובש - קטסטרופה. לרכב היתה נוחות נסיעה קורקינט.

היתה גם בעיה של צמיגים. חתך נמוך יחסית ברוחב 165 מה שהפך אותם ליקרים יחסית.

לא היתה לה חלודה כלל.

היא נמכרה ללא פירסום כמעט בסכום הקנייה. לא רע.

סביר להניח שאני כותב את זה מנוסטלגיה. תכלס, הרכב הכי טוב שהיה לי אחריה ועלה עליה בכל פרמטר למעט החלודה הוא ג'סטי 1000 מודל 86.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

היה לנו במשפחה אוסטין מונטגו 1300 שניקנה כחדש מחירו היה נמוך יותר מהליאונה ,רכב שעל פניו ניראה עולה על הסובארו,רכב יפה, פח עבה יותר, ראש ברזל ... אולם בהמשך התברר שזהו רכב עם אמינות נמוכה, תיכנון לקוי.

דרך אגב המונטגו 1300 היה יותר אמין מהמונטגו 1600.

פורסם

הרכב הראשון שלי היה, לצערי, המטרו.

אכלתי ממנו הרבה מרורים, לדעתי האמינות לא הייתה מהתכונות החזקות של רכב זה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

גם לי היתה אחת ואפילו הראשונה שלי. דגם 1.3S שנת 82. נקנתה בשנת 87 ושרתה אותי ואת אשתי לאחר מכן במשך 5 שנים. היא היתה אופציה זולה וזמינה ואפילו מתקדמת מולה היו פיאט 127 ואוטוביאנקי. לפיג'ו היה אז 104 ולסיטרואן ויזה היתה גם רנו 4 וגם 5 וסובארו רקס.

הרכב אהב מוסך. בעיקר בעיות גיר . כשהבולמים הגיעו למצבם הנמוך הרכב היה חד כתער ומאוד מהנה. המנוע הרעיש מאוד ועם 4 הילוכים 120 היה ממש מטרד.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אבי חובב מכוניות הסטיישן היה בין הראשונים שרכשו מונטגו. הוא הלך שבי אחרי הגגון האינטגרלי והמושבים המתקפלים.

הרכב סבל מאיכות ייצור נמוכה שהייתה אפיינית לתעשיית הרכב הבריטית המתדרדרת בשנות ה-80. ירידת הערך שלו הייתה מזעזעת בהשוואה לסוברו סטיישן. הרכב עבר לאחי שהמשיך לתחזק אותו עוד מספר שנים בכוחות עצמו, בנחישות ובהשקעת זמן ומרץ סזיפית. רק תאונת דרכים (קלה, השבח לאל) גאלה אותו מן העונש ושלחה את המונטגו לשדות הגרוטאות הנצחיים של המכוניות.

• תוכן חדש...