Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי חיפוש ומצאתי שחלק שוטפים את הרכב ומשלבים את הוקס תוך כדי, חלק בסוף, חלק עושים איזור כל פעם וחלק עושים את כל הרכב במכה.. כמה ממליצים לעבור עם הוקס גם על הבקליות מאחורה ומקדימה, כנ"ל לגביי הפלסטיקה של הרכב.

מה נכון לעשות? איך למרוח את הוקס? בצמר גפן?

פורסם

עושים ווקס על רכב נקי (שטוף) ויבש שעומד בצל, והפח "קר" בטמרטורת הצל.

רצוי לעבוד על חלק אחד או שניים בכל פעם, לא כל הרכב ביחד. הכוונה היא למרוח עם בד רך, בתנועות סיבוביות.

אני מורח את הגג ומכסה המנוע, ואז חוזר לגג לניקוי עם בד רך ונקי ואחריו את מכסה המנוע.

משם אני מורח שתי כנפיים או כנף ודלת וכו'.

מספיק לעשות פעמיים בשנה אבל זה כבר תלוי ברמת השגעון של הבעלים. אני עושה בין פעמיים לארבע פעמים בשנה.

בבקליות אף פעם לא נגעתי. על הפלסטיקים אני גם לא ממליץ למרוח, נשאר עליהם שאריות "לבנות" מכוערות.

לאחרונה התחלתי לעבוד עם ווקס קרנאובה, והוא לא משאיר שאריות לבנות, אבל גם איתו אני לא רואה סיבה לגעת בפלסטיק. ווקס מיועד למשטחים הצבועים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...