Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

- נהגתי בניסאן Note והתנגשו בי מאחור (סיכוי ל-"צליפת שוט").

- מעוניין לרכוש רכב חדש עם דגש מיוחד על הגנה מפני סוג זה של פגיעה.

- הרכב מיועד ל:

נסיעה בעיקר בעיר (בית - עבודה).

ללא ילדים קטנים.

מוכן להביא בחשבון גם רכב גדול יותר (טנדר ? ואן ?) משומש אם אכן יש לו יתרון מבחינת ההגנה.

- סדר גודל של תקציב: 120,000-140,000 ש"ח.

- אשמח לעצותיכם.

תודה

אבי

פורסם

הסיטרואן C5 הישנה שלי עמדה בתאונה כזו בכבוד. קשיש חולמני נכנס ברכב במהירות מלאה מאחור, בעת עמידה בפקק פתאומי. לא קרה לנהג הסיטרואן כלום! החלק האחורי מכיל פגוש מתכתי, מתחת לפלסטי, שיושב על בולם זעזועים חד-פעמי. הוא ספג הכל, ובנוסף המשענת מנעה את תנועת הראש לאחור.

רואים במשענות הראש שיש מין חריץ כזה שמאפשר תנועה קדימה של החלק העליון של המשענת. אם רק מכוונים את הגובה נכון (נו באמת, מי שם לב לזה?), זה עובד מצוין.

פורסם

סיפור קצר ואמיתי מניסיון אישי עם טנדר מזדה בשנת 2001 .בצומת אשדוד התחלף לי המרמזור של הרכבת לאדום והמחסום החל לרדת ואני כמובן עצרתי.רק שהבחור מאחורי עם מסחרית של מרצדס כנראה נרדם על ההגה והוא נכנס בי.בקיצור המשענת גב נשברה ואני מצאתי את עצמי בוהה בתקרה ולא מבין למה אני בוהה בה.כשניה לאחר מכן שילבתי הילוך וברחתי מהפסי רכבת כי הגאון דחף אותי על הפסים.מה שאני רוצה להגיד זה שאוטו גדול לא תמיד מהווה בטיחות גדולה יותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...