Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה!

אבל אם לא אכפת לך, אתה יכול להסביר איך בדיוק הגעת לזה? ואיך אתה יודע שמתאים לסיאט?

ידידי עם כל הכבוד ויש כבוד!

אף אחד כאן לא רוצה להכשיל אותך או לגרום לך לקנות את המוצר הלא נכון,

יש כאן חברה שיש להם ידע ומושג בעניין .

יש כאלה שמתמחים בגרמניות,צרפתיות,אמריקאיות,

יש כאן המון ידע באתר ולא חושב שמישהו זורק מילה סתם ככה כי בא לו לכתוב הודעה,

אני המון שואב מן הפורום הזה והולך בדרכים שנלמדים כאן,

אגב אם היה טעות במה שהוא אמר,המומחים הגדולים כאן היו כבר דואגים לתקן אותו!

היום בוצע הטיפול במלואו(עם פאדיחה קטנה שאסור לספר :wink:)

שמתי תוסף גולדן לייבל -האוטו פשוט כאילו קיבל חיים מחדש,נתן שיפור מאוד משמעותי

טעות שחיכיתי מהטיפול הראשון שלו 10,000 עד לטיפול הזה,

הטיפול הבא יתבצע בעוד 7500 ק"מ

שאלה שאלתית:האם כדאי שאני יבצע עם הדלק שיש במיכל הדלק +גולדן לייבל

נסיעות ארוכות למען עבודת נקיון יותר טובה של התוסף?

על פחית הגולד שמתי 16-17 ליטר,

תודה רבה לכל מי שעזר,שנפגש בשמחות:-D.

פורסם
ידידי עם כל הכבוד ויש כבוד!

אף אחד כאן לא רוצה להכשיל אותך או לגרום לך לקנות את המוצר הלא נכון,

יש כאן חברה שיש להם ידע ומושג בעניין .

יש כאלה שמתמחים בגרמניות,צרפתיות,אמריקאיות,

יש כאן המון ידע באתר ולא חושב שמישהו זורק מילה סתם ככה כי בא לו לכתוב הודעה,

אני המון שואב מן הפורום הזה והולך בדרכים שנלמדים כאן,

אגב אם היה טעות במה שהוא אמר,המומחים הגדולים כאן היו כבר דואגים לתקן אותו!

היום בוצע הטיפול במלואו(עם פאדיחה קטנה שאסור לספר :wink:)

שמתי תוסף גולדן לייבל -האוטו פשוט כאילו קיבל חיים מחדש,נתן שיפור מאוד משמעותי

טעות שחיכיתי מהטיפול הראשון שלו 10,000 עד לטיפול הזה,

הטיפול הבא יתבצע בעוד 7500 ק"מ

שאלה שאלתית:האם כדאי שאני יבצע עם הדלק שיש במיכל הדלק +גולדן לייבל

נסיעות ארוכות למען עבודת נקיון יותר טובה של התוסף?

על פחית הגולד שמתי 16-17 ליטר,

תודה רבה לכל מי שעזר,שנפגש בשמחות:-D.

ליאור אני מתנצל אם לא הבנתם אותי נכון חברה, אני לא טוען שהוא טועה או סתם כותב דברים בלי ידע - להיפך נשמע לי שאנשים בכללי יודעים על מה הם מדברים, אבל מה שאני מנסה להבין, איך מוצאים את הדברים והידע לבד - בלי לשאול אנשים :)

כך שאם אני למשל לא מכיר את לוק, או יודע שהם מייצרים חלקים עבור VW, שאני אוכל לגלות את הדברים בעצמי, ובהתאם לבחור את החלקים המתאימים וכו... לכן שאלתי איך בדיוק הגיע לזה :) ברור שאם יודעים שם החברה והחלק שמחפשים, אז מוצאים בשניות :-P שאלת המליון דולר שאני פשוט לא מצליח לקבל תשובה עליה, זה איך יודעים? זה הכל 8)

פורסם
אתה יכול להביא דוגמא? למשל אני מחפש קלאץ' לסיאט איביזה 2002 1.4 מנוע, עדיף גרמני.. איפה אני מכלל מתחיל ואיזה מילות מפתח אני מחפש? ואיך אני יודע שחברה מסוימת היא טובה/ידועה וכו?

אתה נכנס לאתר הנ"ל ומחפש את החלף שאתה צריך, במידה והוא OEM משמע הוא בסטנדרט מקורי.

או לחילופין תשיג לעצמך תוכנה שנקראת ETKA ובה תוכל לבדוק בדיוק מה הוא המק"ט של החלק שאתה מחפש ע"פ תרשימים.

וא פשוט Google

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כיבואן פילטרים יותר מעשור התשובה היא חד משמעית:

קנכט הוא יצרן מקורי ל VW וזה הפילטר הכי טוב שאתה יכול לשים ברכב.

המחיר שלו פה זול מאוד כי יש כמה מסננים (כמו לאוטו שלך) שהם מאוד פופולריים בישראל ומכיוון שיש יותר מיבואן אחד

למסננים של קנכט, התחרות גדולה מאוד.

פורסם
אתה נכנס לאתר הנ"ל ומחפש את החלף שאתה צריך, במידה והוא OEM משמע הוא בסטנדרט מקורי.

או לחילופין תשיג לעצמך תוכנה שנקראת ETKA ובה תוכל לבדוק בדיוק מה הוא המק"ט של החלק שאתה מחפש ע"פ תרשימים.

וא פשוט Google

הסתובבתי כשעה באתר, עשיתי חיפושים שונים וכל מה שמצאתי זה מין מדריך ב - PDF שמסביר מה לשאול לקוחות, על סימפטומים של בעיות בקלאץ', ואיזה חלק זה כנראה לא תקין... עם הרבה תמונות. חוץ מזה לא מצאתי משהו.

שאלה יותר ספציפית: איך אני יודע מה המק"ט של כל חלק וחלק ברכב?? רוב הדברים או שאי אפשר לראות/ להגיע לשם, או שאני לא יודע איך לפרק.. סיבה נוספת למה אני צריך למצוא את הספרות הטכנית דחוף....

ליאור - קנכט זה Hengst H90W17 נכון? או שזה חברה שונה?

כמה כזה עולה אתה חושב אמרת שהוא זול פה... מעניין מה זה זול, ביחס למחיר שאני שילמתי (110 שח) עליו.. אבל זה כלל התקנה.

פורסם

אתה מסתבך יותר מדי, תשיג לעצמך תוכנת ETOS או ETKA שם יש לך את המקטים המקוריים.

במידה ולא תשיג, פשוט תכנס לאתר חלקים שנתי לך. תחפש שם פילטר שמן לפי סוג הרכב ואותיות המנוע והוא כבר ייתן לך תוצאות עם תמונות ובין שאר הדברים יש שם גם את המק"ט המקורי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הסתובבתי כשעה באתר, עשיתי חיפושים שונים וכל מה שמצאתי זה מין מדריך ב - PDF שמסביר מה לשאול לקוחות, על סימפטומים של בעיות בקלאץ', ואיזה חלק זה כנראה לא תקין... עם הרבה תמונות. חוץ מזה לא מצאתי משהו.

שאלה יותר ספציפית: איך אני יודע מה המק"ט של כל חלק וחלק ברכב?? רוב הדברים או שאי אפשר לראות/ להגיע לשם, או שאני לא יודע איך לפרק.. סיבה נוספת למה אני צריך למצוא את הספרות הטכנית דחוף....

ליאור - קנכט זה Hengst H90W17 נכון? או שזה חברה שונה?

כמה כזה עולה אתה חושב אמרת שהוא זול פה... מעניין מה זה זול, ביחס למחיר שאני שילמתי (110 שח) עליו.. אבל זה כלל התקנה.

לא.

H970W17 זה מק"ט של חברה גרמנית בשם HENGST.

היא גם חברה מצוינת ומשמשת כ OEM ללא מעט יצרנים. (מתמחה בECCO FILTER - מסננים פנימיים)

אתה יכול להיות רגוע, זה פילטר מעולה.

לגבי המחיר, קצת גירזנו אותך...

• תוכן חדש...