Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה לא רוצה לקנות גולף GTI דור 5 וחושב על הג'טה GLI?!

GTI חדשה תעלה המון מעל התקציב, וזה אותו הרכב כמו דור 5 :lol: +-, בזבוז אדיר של כסף...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקופרה לא נוחה וגם לא מרגשת,תעשה טובה לעצמך קפוץ לסוכנות סובארו הקרובה למקום מגוריך תספור להם בסביבות ה220K

על אחת ממלאי המכוניות שנשארו להם וקח לך אסתי חדשה נוצצת ומרגשת הרבה יותר.

2009subaruimprezasti330.jpg

פורסם

בהנחה שהסיור בארץ החלומות נגמר אז כדאי שוב לחשוב מה מחפשים - רכב משפחתי נוח, בטיחותי, מאובזר, תא מטען נורמלי. ולפן הספורטיבי - שיהיה גם קצת כוח, התנהגות, אחיזה, היגוי סביר, בלמים...

אלפא 159?

אם אתה רוצה חדשה - ה-2.2 הבסיסית תענה לכל הדרישות ב-200K. משומשת - אפשר למצוא 2.2 מאובזרת או אף V6, תלוי בשנתון הרצוי. המלצה אישית - 2.2 בגרסא המאובזרת, אחרי שנה על הכביש, ירידת הערך הראשונית כבר מאחוריה, עדיין באחריות וכמעט חדשה.

בעולם הגרמניות תצטרך ללכת הרבה יותר אחורה בשנתון כדי להגיע לאותה רמה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
איך בדיוק אתה יכול לקנות A4 דיזל 3.0 או בנזין 2.0 טורבו ידנית קוואטרו ב-200K נשגב מבינתי.

לאון קופרה - קיצונית מדי למשפחה. נוחות נסיעה גרועה, התנהגות כביש לא מהוקצעת. מה שכן - נראית טוב מאוד.

המחיר הוא לרכבים ידניים משומשים שנת 2008 ביבוא אישי מגרמניה. כרגע הדיזל מעניינת יותר עם ביקורות מהללות ופוטנציאל.

יש בחור ב VWVORTEX שאומר שמניסיונו הדיזל המשופרת שלו חזקה כמו ה S4. תמוה אבל בהחלט מעניין..

...CASKA for life

פורסם

על ההמלצה הזאת חלקכם תחשבו שזה לזקנים שובבים, אבל ה-Volvo S60R היא חתיכת חיה. היא קצת גדולה ומסורבלת אבל לוקחת גם במהירות וגם בכוח כל מה שהעלו פה עד עכשיו(300 כ"ס, 5.7 0-100). בנוסף יש בה גם הרבה מקום מאחורה. אפשר למצוא ב-200K מודל 2007.

עוד משהו, אני מצטרף להמלצה על ה-159, אך הייתי לוקח את ה-V6 כי ה-2.2 קצת חלשה. אם אתה מוכן לוותר על הדלתות מאחורה, חפש בררה 3.2 2006-2007. פה העיצוב הוא מה שעושה את ההבדל.

פורסם

הs60R עושה 5.7 שניות בגרסה הידנית שאין בארץ,האוטומטית עושה 6.7 לפי הנתוני יצרן למרות שמגזין אוטו בחן אותה במנחת והיא לא ירדה מ7.4 שניות.

פורסם

לגבי ה-S60R - רכב מדהים, מאוד נהניתי. עיצוב ספורטיבי (גם ג'אנטים יפים). מבחינתי ממש לא לזקנים. אגב, 0-100 ב-5.7 שניות הוא לא עושה בחיים. אין לי מושג למה, אבל הוא מזנק לאט יחסית מהמקום. (מבחינת התחושות - כמו בקליאו שלי. כלומר סביבות 7 שניות ל-100.

מניסיון עליו ועל ה-S70 T-5 אין הבדל מורגש בביצועים. בשתיהן מדובר בסנסציה (בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב מנהלים סולידי ולא STI). הרכב מגיע ל-220 קמ"ש בקטעים כל-כך קצרים, ומעודד לנסוע כמו חוליגן ביומיום.

מבחינת סיבובים ואחיזה יש יתרון רציני להנעה הכפולה. ב-S70 צריך להיות עדין עם הגז ביציאה מהסיבוב.

עוד משהו שאהבתי ב-R זה מצב ADVANCED שמקשיח את המתלים ומחדד את תגובת הדוושה ומהירות העברת ההילוכים (והופך את הרכב למאוד קופצני).

הברקסים מצויינים - היה כיף לבלום ברוורס מ-70 קמ"ש ולהדבק לכסא כמו שצריך :lol: :lol:

על ה-S60 T5 לא נהגתי, אבל אם להסיק מהניסיון על ה-S70 ומהעובדה שנראה לי שסיבובים פחות מעניינים אותך - חבל על התוספת הכספית. אפשר לקחת S60 T-5 במחירי זנות.

נ.ב אפשר להשיג R מודל 2006 בהרבה פחות מ-200K.

אני הייתי שוקל גם 159 JTD. (טורבו דיזל). ידנית. כבונוס, מדובר ברכב יפהפה, פשוט לנסוע ביצירת אומנות.

פורסם

לא הייתי ממליץ על 159 דיזל ביבוא אישי.

מדובר ברכב מאוד נדיר בארצנו שגם ליבואן עצמו אין יותר מדי נסיון איתו עקב המספרים הזעומים בהם הגיע.

לקחת רכב כזה ללא גב יבואן וללא זמינות של חלקי חילוף בסיסיים נראה לי סיכון גדול מדי.

גם לעניין צריכת הדלק. מחוץ לעיר הוא מאוד חסכוני (1:15-17) בנסיעה עירונית ממש לא!

לעניין הרכב עצמו אכן מדובר ברכב מדהים, נהגתי בחו"ל על 2.4 דיזל ידנית, הרכב פשוט קטר. האף הכבד עקב מנוע הדיזל גורע מעט מההתנהגות המצוינת של ה159 אבל לא בצורה משמעותית.

פורסם

האלפא 159 בגרסת 2.2 ממש לא תספק אותו מבחינת כח, הרכב עגלה.

גרסת הV6 כבר לא רעה אבל הרבה פחות ספורטיבית ממה שמצופה וההנעה הכפולה רק הורסת לדעתי.

גרסת הדיזל נוסעת מדהים יחסית, הרבה יותר טוב מהמצופה ממנה רק חבל שכמעט ואין אותה בארץ.

כמו כן הרבה "אלפיסטים" מחרימים אותה כי היא דיזל.

משום מה לא ממליצים לו על אלפא דיזל בגלל מיעוט חלקים אבל מתעלמים מכך שהוא מדבר על רכב הרבה יותר נדיר עד כדי כך שאין אפילו אחת בארץ למיטב ידיעתי שזו הA4 קוואטרו דיזל 3.0 ידנית ככה שלא נראה לי שמה שמשנה לו זמינות החלפים.

פורסם

כרגיל, אני אמליץ על גולף GTI (דור 6 או 5 משומשת ושמורה). החדשה תעשה 255 כ"ס עם צ'יפ בלבד, הישנה איזור 240. היא איכותית וחדה מהסקודה (אך גם נוקשה יותר, לא תמיד זה טוב). בינה לבין הVRS, זה עניין של טעם. אני מאוד רציתי VRS סטיישן לפני שקניתי את הGTI, נהיגה עליה הבהירה לי שזו מכונית נהדרת, אבל לא מה שאני מחפש.

בכל מקרה, הGTI מרווחת יותר וזולה מהA3 (בין גרסאות מקבילות), והשוואות טוענות שהיא גם מתנהגת טוב יותר. אחרי שנתיים וחצי עם הGTI, לא היה יום בו חשבתי שלא עשיתי את הבחירה הנכונה - האוטו, ביום יום, פשוט מבריק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, הישנה עם צ'יפ בלבד גם יכולה לעשות 255 כ"ס, תלוי איזה צ'יפ.

זה בדיוק אותו המנוע.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כרגיל, אני אמליץ על גולף GTI (דור 6 או 5 משומשת ושמורה). החדשה תעשה 255 כ"ס עם צ'יפ בלבד, הישנה איזור 240. היא איכותית וחדה מהסקודה (אך גם נוקשה יותר, לא תמיד זה טוב). בינה לבין הVRS, זה עניין של טעם. אני מאוד רציתי VRS סטיישן לפני שקניתי את הGTI, נהיגה עליה הבהירה לי שזו מכונית נהדרת, אבל לא מה שאני מחפש.

בכל מקרה, הGTI מרווחת יותר וזולה מהA3 (בין גרסאות מקבילות), והשוואות טוענות שהיא גם מתנהגת טוב יותר. אחרי שנתיים וחצי עם הGTI, לא היה יום בו חשבתי שלא עשיתי את הבחירה הנכונה - האוטו, ביום יום, פשוט מבריק.

ה-A3 החל ממתיחת הפנים שקיבלה בשנה שעברה מתנהגת יותר טוב מהגולף GTI דור חמישי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

שמעתי משהו על התנהגות משופרת - יש לך איזשהו מבחן שתומך בכך? בהתחשב בזה שגם הS3 הפסידה לGTI על בסיס התנהגות (CAR, EVO) אני בספק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נכון, ה-S3 הייתה הרבה פחות משעשעת מה-GTI דור חמישי בפאן של התנהגות.

נהגתי על GTI 07 לבנה 5 דלתות, ויש לנו בבית A3 לבנה גם כן, ספורטבק 1.8T.

ה-A3 מתנהגת טוב יותר, TURN-IN יותר חד, המכונית מרגישה מהודקת יותר ופחות מתפזרת בעומס.

ממש נפלא.

לזכות ה-GTI יש מנוע הרבה יותר קולני עם סאונד מעורר

ומושבים טובים הרבה יותר מאלו הבסיסים שמגיעים ב-A3 אם לא מוסיפים שם בהמון כסף למשהו מיוחד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

למרות שקניית הרכב מיועדת לעוד שלושה-ארבעה חודשים לערך, קיבלתי הצעה שקשה מאוד לסרב לה לעניין ה AUDI 3.0 TDI, משומשת לבנה שנת 2008 עם 27 אלף קילומטר. ידנית S-LINE מושבים חשמליים והכל. יוצא סביב ה 195-205K תלוי בשער היורו והיטלי הנמל בעת הרכישה.

גם אם לא אבחר בזו ספציפית, בחנתי את העניינים ונראה לי שהבחירה תיפול עליה. מדווחים ב VORTEX שעם שיפורים בסיסיים הרכב עומד על 300 כ"ס (כן כן, דיזל !!) והשלדה עומדת יפה בעומס. יש המון מומנט שמפצה על ה 4X4 הכבד והרכב עושה פחות מ 5.5 ל 100 קמ"ש (שוב פעם, דיזל !!). כל זה בא על חשבון צריכת דלק גבוהה יותר ביחס למקור אבל עדיין חסכונית ביחס לבנזין מקביל. בדקתי ואת מרבית החלקים לרכב הנ"ל ניתן למצוא בארץ והמנוע מגיע או הגיע באיזשהו שלב בטוארג של VW. נראה לי שמדובר במציאה ביחס לצרכים שלי (ועוד לחמש שנים..) ועם בונוס של צריכת דלק שפויה שתאפשר טיולים ארוכים ותענוגות מוטוריות אמיתית (לפחות ביחס אליי, אפשר ללחוץ בלי לדאוג יותר מדי מצריכת הדלק - באיביזה שלי, אני מודע לעובדה שאני יכול בכיף למחוק חצי טנק בדרך מתל אביב לקיבוץ חצרים וזה כואב..) .

האשה עדיין לוחצת לכיוון צ'רוקי (אסור היה לי לספר לה שיש גם לצ'רוקי דיזל..) אבל עם זה עוד נסתדר.

...CASKA for life

• תוכן חדש...